1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Baskonia - Panathinaikos, Ponturi Pariuri Baschet Euroliga, 12.10.2021

Baskonia - Panathinaikos, Ponturi Pariuri Baschet Euroliga, 12.10.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-10-11 21:35:00

Baschet - Euroleague

12 Octombrie 2021, 21:30

Saski Baskonia

Saski Baskonia

versus
Panathinaikos BC

Panathinaikos BC

1.95

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Saski Baskonia v Panathinaikos BC

Baskonia și Panathinaikos sunt adversare marți, de la ora 21:30, într-un meci din etapa a 3-a în Euroliga de baschet masculin, eveniment pentru care am selectat și pariuri.

Saski Baskonia: Forma echipei, știri și statistici

Baskonia este una dintre cele șase echipe din competiție care sunt în căutarea primei victorii în acest sezon în competiție. Bascii au avut un start complet ratat, având în vedere și faptul că au cea mai slabă ofensivă din Euroligă (medie de 57 de puncte), dar și cel mai slab coșaveraj (minus 39 puncte). Primul meci a fost disputat în deplasare, cu cealaltă reprezentantă a Greciei, Olympiakos, și a fost pierdut cu 75-50. Apoi, pe teren propriu au cedat cu AX Armani Milano, cu 78-64.

Formația pregătită de Dusko Ivanovic a suferit foarte multe schimbări în vară, lotul fiind modificat într-o proporție de peste 50%. Patru jucători din echipa care a luptat până la final pentru calificarea în play-off au plecat la alte formații din Euroligă. Pierria Henry și Achille Polonara au ajuns la Fenerbahce, Youssoupha Fall reprezintă acum Asvel, în timp ce Tonye Jekiri a fost transferat de Kazan. A și fost adus un lot important de jucători, în frunte cu Wade Baldwin, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei Bayern în stagiunea precedentă.

Cu multe noutăți în echipă, Baskonia a suferit la relații de joc în startul sezonului. Eșecuri au fost înregistrate și pe plan intern, cu Joventut (61-72) și Manresa (67-74).

Deocamdată, Rokas Giedraitis, venit în 2020 la Vitoria-Gasteiz, este omul numărul 1 la echipă, cu o medie de 14,5 puncte. El a jucat peste 30 de minute în fiecare partidă și a înregistrat și cel mai bun PIR – 18 (medie). Wade Baldwin IV este un alt jucător de urmărit. El a terminat ambele partide de până acum cu câte 14 puncte. Echipa este pe locul 1 la recuperare, cu o medie de 41,5 puncte. În schimb, eficiența la 3 puncte este de 16%, cea mai slabă din Euroligă. Nicio altă formație nu are azi sub 20%.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Panathinaikos BC: Forma echipei, știri și statistici

Panathinaikos a debutat la rândul ei cu o înfrângere aspră în prima rundă, 63-75 pe terenul debutantei Monaco. A fost un rezultat care a ridicat multe semne de întrebare, dacă echipa poate emite mai multe pretenții decât în ediția trecută, când a terminat printre ultimele locurilor. Dar echipa ”Verzilor” a reacționat foarte bine în următorul joc, când a învins Fenerbahce, o formație de play-off, cu 91-87.

Cu Dmitris Priftis pe banca tehnică, antrenor instalat la începutul sezonului, Panathinaikos a avut un sfert patru convingător, după un joc destul de echilibrat. Nemanja Nedovic a fost omul care s-a evidențiat, cu 20 de puncte realizate în total, în condițiile în care aruncările de 3 puncte nu i-au mers (1 coș reușit din 6 încercări).

Ioannis Papapetrou pare a fi însă liderul echipei în startul acestui sezon. El a jucat în medie 34 de minute până acum și a setat o medie de 15 puncte în primele două jocuri. Panathinaikos a arătat destule similitudini cu Baskonia în startul acestui sezon, cel puțin la nivelul statisticilor. Echipa are o medie de 38 de recuperări. În partida de la Monaco, Papagiannis a adunat nu mai puțin de 11 recuperări. Dar lider la acest capitol după primele două jocuri a fost Okaro White, un american venit de la Unics Kazan – medie de 7 recuperări. De asemenea, formația din Atena a avut doar 20,8% la aruncările de 3 puncte, având a doua cea mai slabă eficiență.

Statistica meciurilor directe Saski Baskonia v Panathinaikos BC

Baskonia și Panathinaikos sunt adversare de tradiție în Euroliga de baschet. Scorul este perfect egal în meciurile directe, 14-14. În ultimul sezon, Baskonia a câștigat ambele partide, cu 93-72 pe teren propriu și 97-82 în deplasare.

Cote pentru Saski Baskonia v Panathinaikos BC

Ambele formații au suferit destule modificări în intersezon, dar Panathinaikos pare că s-a legat pentru moment mai bine. Cel puțin victoria cu Fener le-a adus foarte multă încredere. Pentru faptul că oaspeții vor câștiga cu un handicap de 5,5 puncte avem o cotă de 1.88 în oferta de pariuri Betano.

Saski Baskonia vs Panathinaikos BC Pont: Nemanja Nedovic peste 13,5 puncte

Nemanja Nedovic a venit de pe bancă în partida cu Fenerbahce, dar s-a dovedit a fi unul dintre jucătorii cheie ai victoriei obținute de Panathinaikos. El a jucat 25 de minute și a terminat cu 20 de puncte, în condițiile în care i-a intrat doar o aruncare de 3 puncte din 6 încercări. A fost un meci care i-a adus încredere și jucătorului sârb, iar creșterea lui de formă ar putea reprezenta un factor important pentru reprezentanta Greciei pentru acest joc. Într-o zi de grație, el poate realiza și 4-5 coșuri de 3 puncte. O astfel de statistică nu este însă determinantă pentru ca pariul nostru să fie câștigător.

Miza: 7/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici