1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Baskonia – Alba Berlin, Ponturi Pariuri Baschet, Euroligă, 06.03.2020. Gazdele sunt încă în cărți pentru play-off

Baskonia – Alba Berlin, Ponturi Pariuri Baschet, Euroligă, 06.03.2020. Gazdele sunt încă în cărți pentru play-off

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-03-06 10:03:00

Baschet - Euroleague

06 Martie 2020, 22:00

Saski Baskonia

Saski Baskonia

versus
Alba Berlin

Alba Berlin

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Saski Baskonia v Alba Berlin

Continuăm seria predicțiilor din Euroliga de baschet masculin cu o selecție de la partida Baskonia – Alba Berlin, programată vineri, de la ora 22:00, în cadrul etapei a 28-a.

Saski Baskonia: Forma echipei, știri și statistici

KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz (11-16) a câștigat trei din ultimele patru partide, astfel că a rămas în cursa pentru calificarea în play-off. Bascii au nevoie în continuare de victorii, fiind doar pe locul 13 înaintea zilei de vineri. Distanța față de locul 8 este doar de un succes, dar lupta pentru a fi deasupra liniei este destul de dură. Alte patru formații sunt la egalitate cu Khimki, ocupanta locului 8.

Baskonia are cea mai slabă ofensivă din Euroligă, cu 73,56 puncte. În schimb, gazdele excelează cu defensiva, fiind în Top 4 cu 77,15 puncte primite. La ultimele patru jocuri, apărarea a stat chiar și mai bine, având o medie de 70,25 puncte primite.

În această săptămână, formația lui Dusko Ivanovic a întâlnit și cealaltă reprezentantă a Germaniei, Bayern Munchen, pe care a învins-o în deplasare cu 80-71. Eric a fost principalul realizator al echipei cu 16 puncte.

Ar mai fi de remarcat faptul că Baskonia a câștigat trei din ultimele patru partide în propriul fief, Zalgiris Vilnius fiind singura formație care s-a impus în Țara Bascilor în această perioadă, cu 74-60.

Jayson Granger, Patricio Garino și Luca Vildoza sunt absențele gazdelor.

Alba Berlin: Forma echipei, știri și statistici

Alba Berlin (9-18) mai are doar șanse teroretice să prindă play-off-ul. Germanii ocupă locul 16, astfel că ar avea nevoie de un parcurs perfect până la finalul sezonului regulat (șapte meciuri câștigate din șapte), dar și de o conjunctură favorabilă.

Vicecampioana Germaniei nu a jucat rău în această perioadă, dar a pierdut trei din ultimele patru jocuri. Nici programul nu i-a fost favorabil, din moment ce a jucat cu primele trei clasate: cu Real Madrid (97-103, acasă), Anadolu Efes (86-99) și Barcelona (80-84).

Alba Berlin este o echipă în contrast cu Baskonia. Cu 84,93 puncte realizate este în Top 4 la ofensivă. În schimb, are cea mai slabă defensivă – 89,19 puncte. Așadar, cine va reuși să-și impună mai bine stilul de joc în practică, va avea câștig de cauză cu această ocazie.

Statistica meciurilor directe Saski Baskonia v Alba Berlin

Aceasta va fi a șasea confruntare în Euroligă între cele două formații. Baskonia are un avantaj mininm, 3-2. Alba Berlin a redus diferența în meciul tur, după ce s-a impus cu 81-57. Martin Hermannsson a terminat respectiva întâlnire cu 18 puncte.

Cote pentru Saski Baskonia v Alba Berlin

Ofensiv, Baskonia depinde în mare măsură de randamentul lui Tornike Shengelia, jucător cu o medie de de 15,6 puncte. În 12 partide, el a fost peste această media. El este constant la peste 10 puncte, iar strict pentru duelul cu Alba Berlin are și o revanșă de luat, după ce a terminat turul cu un singur punct, cea mai slabă performanță a sezonului. Pentru over 15,5 puncte Shengelia, Betano oferă cota 1.87.

Saski Baskonia vs Alba Berlin Pont: Handicap Baskonia – 4,5 puncte

Baskonia susține un joc de „must-win” cu Alba Berlin, pentru a fi în ritmul plutonului care luptă pentru ultimul loc în play-off. În ceea ce privește Alba Berlin, nu-mi imaginez că ar mai putea reveni în această bătălie. Pe deasupra, a depus un efort considerabil cu Barcelona. Gazdele au căpătat mai multă încredere după ultimele rezultate, iar după un succes la 15 puncte cu Steaua Roșie în Vitoria-Gasteiz, are armele necesare pentru a obține o altă victorie fără emoții și cu Alba Berlin. Motivația suplimentară a gazdelor este dată și de înfrângerea fără drept de apel din întâlnirea tur.

Miza: 7/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici