1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Rostock Seawolves - Ratiopharm Ulm

Rostock Seawolves - Ratiopharm Ulm - Ponturi Pariuri Baschet Bundesliga -14.04.2024

Curry
Curry

2024-04-14 01:03:00

Baschet Germania - BBL

14 Aprilie 2024, 18:00

Rostock Seawolves

Rostock Seawolves

versus
Ulm Ratiopharm

Ulm Ratiopharm

2.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Rostock Seawolves v Ulm Ratiopharm

Două echipe cu obiective diferite se întâlnesc în etapa a 28-a din sezonul regulat din Bundesliga.

Analizăm partida de la Rostock dintre Hansa și Ulm și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rostock Seawolves: Forma echipei, știri și statistici

Hansa Rostock este genul de echipă pe care vrei să o urmărești dacă ești un fan al baschetului care vrea să vadă puncte cat mai multe marcate. Este, păstrând proporțiile, un fel de Ludwigsburg de acum câțiva ani care se baza aproape în exclusivitate pe jucători americani. 

Nu stau deloc bine în Bundesliga. De fapt, poți câștiga unele meciuri cu atacul însă, per total, cea care îți aduce beneficii pe termen lung este apărarea. Poți câștiga unele meciuri cand joci foarte bine ofensiv însă, momentan, în Europa, este foarte greu să câștigi și să ajungi la performanțe de play-off doar cu ofensiva.

Dacă ne uităm pe roster-ul condus de Christian Held putem observa faptul că se bazează exclusiv pe jucători americani. Dacă ar fi să îi analizez strict din punct de vedere individual aceștia sunt buni spre foarte buni, în special Derrick Alston Jr și Tyler Nelson, ultimul fiind unul din cei mai buni shooteri din Bundesliga în acest an.

Practică un joc extrem de rapid, vin după o victorie cu 92-75 în fața lui Tuebingen însă problemele apar când ofensiva nu merge, cel mai bun exemplu fiind tot un meci recent, cel cu Oldenburg, pierdut cu 64-99 la capătul unui meci în care defensiva acestora a fost din nou dezastruoasă dar nici ofensiva nu a fost deloc la locul ei.

Momentan, Rostock ocupă locul 15, cu doar 7 victorii în acest sezon. Interesant este că una din cele 7 victorii a fost tocmai contra lui Ludwigsburg, în tur, atunci când gazdele de astăzi se impuneau cu 107-89.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ulm Ratiopharm : Forma echipei, știri și statistici

Pledoaria despre ratiopharm Ulm incepe cu faptul că nu știu cât îl mai pot ține pe Trevion Williams, un jucător pe care visez să îl văd jucând pentru o echipă românească însă deja are oferte din Euroligă și îmi vine greu să cred că oaspeții de astăzi îl mai pot ține și în sezonul următor.

Momentan, echipa din Ulm este pe locul 5, cu 18 victorii și 9 înfrângeri și ocupă locul 5 în Bundesliga, un loc deloc plăcut. În prezent, dacă campionatul s-ar termina acum, ar juca cu Wurzburg, o echipă foarte, foarte solidă în acest sezon. E drept, Alba Berlin este momentan pe locul 4 însă va urca indiferent de rezultatele restanțelor ( 3 la număr ) pe care berlinezii le au.

Au o echipă foarte bună din punct de vedere ofensiv, care suferă pe alocuri în defensivă. De altfel, atâta timp cât îți permiți ca jucători precum Jessup sau Dakota să vina de pe bancă, spune mult despre valoarea lotului pe care îl ai.

De asemenea, trebuie menționat că forța lor ofensivă pare mai prezentă meci cu meci. Ultimele două meciuri au însemnat partide cu puncte foarte multe marcate de aceștia. Au umilit-o pe Ludwigsburg, 94-60 și au marcat peste 100 de puncte contra celor din Bamberg, 106-90.

Pe banca tehnică se află Anton Gavel, un antrenor care câștigă tot mai mult respect in fiecare an în care joacă în Europa pentru stilul său diplomat față de adversar, media, echipa și suporterii adverși din acea zi.

Statistica meciurilor directe Rostock Seawolves v Ulm Ratiopharm

Au avut loc 3 întâlniri între cele două echipe de la promovarea celor de la Rostock în Bundesliga. O singură victorie are Ulm, 116-86, celelalte două partide mergând către Rostock : 107-89 și 85-80.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Rostock Seawolves v Ulm Ratiopharm

Să fie meciul tur un indice că " se poate " ? În tur, Rostock câștiga la Ulm cu 107-89. Azi, pe teren propriu, când au mai mult nevoie de victorie ca niciodată, cota pentru victoria lor este de 3.40.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rostock Seawolves vs Ulm Ratiopharm Pont: Peste 184.5 puncte

Ambele echipe se pliază, de regulă, pe jocul adversarului. Ce se întâmplă, totuși, atunci când se întâlnesc două echipe care au procentaje foarte bune din punct de vedere ofensiv și stau foarte slab în apărare, pe terenul celei mai slabe ? Spectacol. Acesta ar trebui să fie cuvântul de ordine într-un meci în care în ultimele meciuri cifra totalului s-a dus spre 200, ba chiar a fost depășită într-un meci. Mă aștept să văd show total din partea ambelor echipe. Niciuna dintre ele nu știe să joace lent și asta ar trebui sa se vadă pe tabela de marcaj.

Miza: 10/10
Cota: 2.80
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

Cele mai recente avancronici