1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Real Madrid vs Panathinaikos

Real Madrid vs Panathinaikos, Ponturi Pariuri Baschet, Euroliga, 01.02.2023

Marius Huțu
Marius Huțu

2023-02-01 02:00:00

Baschet - Euroleague

01 Februarie 2023, 21:45

Real Madrid Baloncesto

Real Madrid Baloncesto

versus
Panathinaikos BC

Panathinaikos BC

1.90

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Real Madrid Baloncesto v Panathinaikos BC

Etapa a 22-a din Euroliga de baschet se încheie miercuri, de la ora 21:45, cu un meci de tradiție, o dispută între Real Madrid și Panathinaikos. Azi, diferența dintre cele două echipe este însă destul de mare. Am selectat și pariuri pentru această dispută.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Real Madrid Baloncesto: Forma echipei, știri și statistici

Real Madrid (14-7) a început săptămâna pe locul 2, la egalitate cu liderul Olympiacos, care între timp a mai adăugat o victorie. Iar starea de spirit la formația din capitala Spaniei este foarte bună, după ce echipa a câștigat El Clasico în Euroligă, săptămâna trecută, apoi și-a păstrat locul 1 și în Liga Endesa.

Succesul contra catalanilor a venit după un joc în care Los Blancos au fost conduși aproape 40 de minute. Au luptat însă cu ardoare până la ultima picătură de energie. Au egalat la 73-73 în ultimul minut și au trimis meciul în prelungiri, pe care l-au câștigat cu 91-86. Trei jucători au marcat cel puțin 18 puncte: Gabriel Deck (23), Sergio Llull (19) și Dzanan Musa (18). Walter Tavares a terminat jocul mai devreme, cu 10 puncte și 7 recuperări, după ce a acumulat 5 greșeli personale.

Real trage să-și mai adauge o victorie în ierarhia la zi, a patra consecutivă pe teren propriu. Înainte de Barca, Madrid a mai învins Asvel Villeurbanne (92-73) și Maccabi Tel Aviv (98-65) în WiZink Center. Pe tot sezonul, Los Blancos au 7 victorii și 3 înfrângeri acasă.

Deși Real are acum un meci mai abordabil, Chus Mateo și-a avertizat jucătorii că nu pot privi deloc relaxați întâlnirea: „Avem în față o echipă cu mult talent, trebuie să ne apărăm bine în fața lor. Este important să nu ratezi ocazii de a câștiga acasă. Echilibrul în Euroligă este maximum în acest moment și nu te poți relaxa acum.”

Los Blancos au o medie de 83,6 puncte. Cel mai bun marcator este Dzanan Musa, cu o medie de 15,4 puncte, dar Walter Tavares are cel mai bun indice de performanță - 17.4 puncte, el fiind și un candidat pentru titlul de MVP al sezonului.

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Panathinaikos BC: Forma echipei, știri și statistici

Panathinaikos (8-13) este formația care joacă sub mare presiune acest sezon. Verzii riscă să aibă încă un sezon fără să prindă play-off-ul. Ei sunt pe locul 15 înaintea disputei de la Madrid și au de refăcut un handicap de patru victorii până la zona play-off. Timpul nu mai este deja un aliat, astfel că trebuie să încerce să câștige și pe terenul Realului.

Reprezentanta Greciei a avut evoluții ceva mai bune recent, reușind să obțină două victorii în ultimele trei jocuri. Ambele pe teren propriu, cu Maccabi Tel Aviv (88-86) și Zalgiris Kaunas (89-65). Între cele două partide, băieții lui Dejan Radonjic au fost înfrânți pe terenul echipei Virtus Bologna, cu 74-64.

Meciurile din deplasare au fost un punct slab al echipei. Panathinaikos a câștigat doar 2 meciuri din 10, cu Steaua Roșie și Zalgiris, doar Maccabi Tel Aviv având un procentaj și mai rău pe teren străin (2-10). Iar șapte din cele opt eșecuri au fost destul de clare, doar la Valencia reușind să împingă jocul în prelungiri (91-94).

Panathinaikos are o medie de sub 80 de puncte / meci (79 de puncte). În deplasare, verzii înscriu în medie 72,7 puncte. Speranțele lor într-un rezultat pozitiv se clădesc în primul rând în jurul lui Dwayne Bacon, jucătorul cu cea mai bună medie de puncte din Euroligă în acest sezon - 19,9 puncte. Problema formației din Grecia este faptul că nu are și o bancă de rezerve la fel de consistentă.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Real Madrid Baloncesto v Panathinaikos BC

Real Madrid este invincibilă de 11 partide pe teren propriu împotriva echipei Panathinaikos. Reprezentanta Greciei nu a mai câștigat la Madrid din martie 2013. Los Blancos au câștigat cele mai recente patru partide de acasă la o diferență de cel puțin 10 puncte.

123 ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Real Madrid Baloncesto v Panathinaikos BC

Real Madrid are în față un adversar care nu prea a contat în deplasare în acest sezon, care a cedat la cel puțin 10 puncte în ultimele trei vizite. Pentru H1 – 10,5 puncte, Los Blancos au o cotă de 1.62 în oferta de pariuri Betano.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Real Madrid Baloncesto vs Panathinaikos BC Pont: Gabriel Deck peste 19,5 puncte + recuperări + pase decisive

Jucătorul argentinian al echipei Real Madrid este din nou în formă, după ce a acuzat nu demult probleme medicale. El a și ratat, de altfel, șase jocuri între etapele 11 și 20. Dar ultimul joc cu Barcelona a indicat că toate problemele au fost lăsate în urmă. Deck a încheiat El Clasico cu 23 de puncte și 7 recuperări. Pe tot sezonul, jucătorul Los Blancos are medii de 13,1 puncte, 5,9 recuperări și 2 pase decisive. Pentru ca pariul special din oferta Betano să fie verde, argentinianul trebuie doar să fie în media actualei stagiuni.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici