1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Real Madrid vs FC Barcelona

Real Madrid – FC Barcelona, Ponturi Pariuri Baschet Spania, 19.06.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-06-18 20:02:00

Baschet - Spania

19 Iunie 2022, 19:00

Real Madrid Baloncesto

Real Madrid Baloncesto

versus
Barcelona Basquet

Barcelona Basquet

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Real Madrid Baloncesto v Barcelona Basquet

Real Madrid și FC Barcelona se înfruntă duminică, de la ora 19:00, în meciul patru al finalei de baschet masculin din Spania – Liga Endesa, eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri. Los Blancos sunt în avantaj după primele trei jocuri, 2-1.

Real Madrid Baloncesto: Forma echipei, știri și statistici

Finala se joacă după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, astfel că un succes al Realului cu această ocazie îi readuce titlul în Spania după o pauză de 3 ani. Vineri seara, în urma unui joc solid, în special în apărare, Los Blancos au trecut din nou în avantaj. Au obținut un succes destul de clar, cu 81-66, după o confruntare pe care au controlat-o cap-coadă, în care oamenii cheie ai adversarilor au fost anihilați.

Real a dominat fizic și tactic adversara și i-a produs și prima înfrângere lui Sarunas Jasikevicius în WiZink Center, de când a fost instalat antrenor pe banca tehnică a Barcelonei, în 2020. Primul „5” al Madridului a adunat 53 de puncte. Deck – 14 puncte și Caseur – 13 puncte au fost cei mai buni realizatori ei echipei. Punctul forte a fost jocul la recuperare ofensivă. Echipa a totalizat 15 recuperări ofensive (față de doar 6 ale catalanilor), care s-au transformat în a doua șansă. Yabusele – 9 recuperări și Poirier – 10 recuperări au fost oamenii cheie la recuperări ofensive și defensive.

Antrenorul Chus Mateo, cel care suplinește absența lui Pablo Laso după ce acesta a suferit un infarct miocardic de curând, a ținut să-și avertizeze echipa că finala nu a fost terminată și abia acum urmează cea mai dificilă parte. „Play-off-urile de genul acesta se pot schimba foarte mult de la un meci la altul. Este foarte important să controlăm punctele forte ale rivalului. Dacă avem atitudine, publicul care umple sala nu ne va lăsa să pierdem”, a mai spus Chus Mateo înaintea jocului 4.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Barcelona Basquet: Forma echipei, știri și statistici

Nikola Mirotic a realizat 26 de puncte în meciul doi al seriei finale și și-a ajutat echipa să rămână într-un oarecare echilibru înaintea următoarelor două jocuri de la Madrid. Starul catalan nu a fost însă lăsat să-și facă jocul vineri seara. A terminat cu 9 puncte și 2 recuperări, printre cele mai slabe cifre din ultima perioadă. Cu el pe teren timp de 25 de minute, Barcelona a înregistrat un deficit de minus 19 puncte. Niciun alt jucător al Barcelonei nu a reușit să ia hățurile în mână în această bătălie, în care echipa a comis nu mai puțin de 19 erori și a avut cu 7 recuperări mai puțin decât formația rivală. Tot primul 5 al echipei a adunat doar 27 de puncte!

De altfel, modul cum catalanii au abordat acest joc 3 a fost taxată și de antrenorul Sarunas Jasikevicius. „Am venit să jucăm ca și cum ar fi orice alt joc și nu este așa, îmi pare rău. Trebuie să luptăm pentru a supraviețui în această finală în meciul următor.”

Barcelona trebuie să câștige în WiZink Center pentru a forța un al cincilea meci în Palau Blaugrana. Altfel, tot sezonul se transformă într-un eșec, deși a fost în fața Madridului atât în sezonul regular din Liga Endesa, cât și în Euroligă. Și în competiția europeană, catalanii au pus capăt visului de a obține trofeul, tot după o înfrângere contra Realului, în semifinale (scor 83-86).

Catalanii sunt în mare dificultate, dar istoria îi ajută să spere în continuare. Barcelona este singura echipă din istoria competiției care a revenit de la 1-2 într-o finală. Prima dată în 1995, într-o dispută cu Unicaja Malaga. Apoi, în 2012, chiar contra Realului, la primul sezon al lui Pablo Laso pe banca tehnică.

Statistica meciurilor directe Real Madrid Baloncesto v Barcelona Basquet

Real Madid și Barcelona sunt în fața meciului direct cu numărul 11 din acest sezon. Catalanii sunt în avantaj la acest capitol, în ciuda faptului că sunt în dificultate în finala play-off, scor 6-4 la victorii. Los Blancos s-au impus totuși în 3 din cele mai recente 5 întâlniri:

Barcelona – Real Madrid 108-97, după prelungiri (Ligas Endesa, sezon regular)

Barcelona – Real Madrid 83-86 (Euroligă, semifinale)

Barcelona – Real Madrid 75-88 (Liga Endesa, finală – meci 1)

Barcelona – Real Madrid 71-69 (Liga Endesa, finală – meci 2)

Real Madrid – Barcelona 81-66 (Liga Endesa, finală – meci 3)

Cote pentru Real Madrid Baloncesto v Barcelona Basquet

Real Madrid este o echipă „on-fire”, trăiește la o intenistate mai mare această finală și are șanse bune să închidă bătălia duminică seara. Forma sportivă a grupării Los Blancos ne recomandă un succes al gazdelor. Pentru victorie în 40 de minute, cota este 1.70 la Superbet pariuri sportive.

Real Madrid Baloncesto vs Barcelona Basquet Pont: Guerschon Yabusele peste 5,5 recuperări

Guerschon Yabusele a înscris mai puține puncte în jocul 3, decât ne-a obișnuit în ultima perioadă (9 puncte), dar a rămas în continuare un om foarte important din punct de vedere defensiv. A fost al treilea meci la rând în care el a terminat cu cel puțin 9 recuperări. Realul are trei oameni „mari”, care îi domină pe catalani sub panou, pe Yabusele, Tavares și Poirier, iar de numărul lor de recuperări depinde un nou succes al Madridului. Yabusele a stat în teren peste 30 de minute în toate cele trei partide cu Barcelona. Fiind un joc la finalul căruia Los Blancos pot obține titlul, este de așteptat ca francezul să fie iar un om cheie cu această ocazie, să evolueze în cea mai mare parte a timpului. El este un jucător care se poate descurca bine în ambele faze. Așadar, este de încercat pariul special identificat în oferta de pariuri sportive Betano.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici