1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Rapid București - CSM Târgu Mureș

Rapid București - CSM Târgu Mureș - Ponturi Pariuri Baschet LNBM - 10.02.2024 - Duel echilibrat în Giulești

Curry
Curry

2024-02-10 00:10:00

Baschet România - Divizia A

10 Februarie 2024, 19:00

Rapid București CS

Rapid București CS

versus
CSM Târgu Mureș

CSM Târgu Mureș

2.45

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Rapid București CS v CSM Târgu Mureș

Rapid și CSM Târgu Mureș se întâlnesc într-un alt meci foarte interesant din această rundă a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Analizam partida din sala Rapid și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rapid București CS : Forma echipei, știri și statistici

Rapidul nu arată bine recent și nu arată bine din niciun punct de vedere. Dacă în meciul cu Oradea era clar că șansa a doua, mă așteptam la mult mai mult din deplasarea de la Constanța, partidă pierdută fără a pune mari probleme, cu excepția începutului de meci. 

Ce se întâmplă la Rapid, totuși? Lot bun au. Bilinovac, Pridgett, Fitzpatrick..antrenor bun au, pe Tudor Costescu. Totuși, undeva, se pare că e un blocaj. Și acest blocaj afectează echipa. Am văzut nenumărate cazuri în care echipa se exprima mult sub potențial și asta era din cauza antrenorului? Să fie și aici acesta motivul ? 

Rapidul nu stă bine la capitolul români. Țin minte că în vară mizam pe Tudor Șomăcescu. Credeam în el. Cu toată lipsa de modestie, de obicei, la jucătorii tineri care au potențial, chiar văd acea " flacăra " care îi poate duce la next level, la fel cum o să vorbesc în partea a doua de un jucător român cu potențial imens de la Mureș.

Pe lângă Șomăcescu, doar Gîrbea sau Oprea mai pot face față la nivelul primei ligi. Da, nu neg, Petrulevicius este un jucător extrem de versatil și bun pentru liga noastră. 

Totuși, în continuare, Prdigett pare problema numărul 1 din punctul meu de vedere pentru Rapid. Un marcator prin excelență, nu reușește să se capaciteze pe ambele faze și de acolo jocul lui Rapid are mult de suferit.

Giuleștenii joacă un baschet rapid, bazat pe un joc fizic și multe aruncări de 3 puncte.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM Târgu Mureș: Forma echipei, știri și statistici

Surprinzător sau nu, Mureșul este una din revelațiile acestui sezon. Când s-au anunțat loturile pentru acest sezon, Mureșul nu era pusă nici măcar în calculele pentru play-off.

Totuși, o echipă cu Martinic pe rol de coordonator de joc, cu un Jeremic care parcă și-a regăsit placerea de a juca, cu un Gajovic bun pe ambele faze fac parte din " dinozaurii " celor de la Mureș care duc greul în spate.

Avantajul imens pe care Mureș îl are în acest meci sunt jucătorii români. Jucători români care nu sunt puțini și oricând pot face diferența. Santa, Borșa, Rosenfeld sau Nistor sunt oameni care vin, joacă și pot face diferența, cel mai bun exemplu fiind meciul câștigat cu Oradea, 88-83, pe teren propriu, în decembrie.

Mureșul a arătat bine recent, a câștigat contra lui Dinamo, tot în capitală. A fost 95-84 la capătul unui meci în care Mureșul a fost impecabilă din toate punctele de vedere. 

Pe lângă cei menționați mai sus, Tg Mureș are un Jolly Joker prea puțin menționat. Vorbim aici de Jakob Lowrance. Americanul poate juca pe orice post, 5-4-3 ( în ordinea asta ). Are o viziune de joc fantastică. Chiar dacă nu are un fizic neapărat impunător, își domină adversarii chiar și prin inteligența de care dă dovadă în marea majoritate a cazurilor.

Statistica meciurilor directe Rapid București CS v CSM Târgu Mureș

Ultimele 5 meciuri directe ne arată un oarecare echilibru, acolo unde Mureșul conduce cu 3-2. Rapidul a câștigat ultimele două însă avantajul pare acum de partea ardelenilor.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Rapid București CS v CSM Târgu Mureș

Cota pentru minim 158 de puncte marcate este de 1.55. O cotă interesantă pentru două echipe cu apetit ofensiv.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rapid București CS vs CSM Târgu Mureș Pont: Mureș câștigă meciul

Mureșul are avantaj aici. Are un contingent de jucători cu experiență care știu juca împreună și o fac cu plăcere unul pentru altul. De cealaltă parte, de prea multe ori am văzut individualități la Rapid care să îmi demonstreze că Tudor Costescu are încă de lucrat la capitolul chimie intre jucători. De asemenea, având în vedere avantajul imens pe care Mureșul îl are la capitolul români, mă aștept să tranșeze in favoarea lor meciul. Nu va fi ușor dar au toate armele necesare.

Miza: 8/10
Cota: 2.45
Status: Pierdut

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici