1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Pinar Karsiyaka - Anadolu Efes

Pinar Karsiyaka - Anadolu Efes - Ponturi Pariuri Baschet TBL Turcia - Play-off - Semifinala - Meciul 3 - 02.06.2024

Curry
Curry

2024-06-01 16:37:00

Baschet Turcia - TBL

02 Iunie 2024, 20:30

Pinar Karsiyaka

Pinar Karsiyaka

versus
Anadolu Efes

Anadolu Efes

2.00

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Pinar Karsiyaka v Anadolu Efes

Bătuți clar în ambele confruntări din deplasare, Pinar încearcă alaturi de fanaticii lor suporteri să întoarcă soarta seriei cu Efes.

Analizăm partida din Izmir și încercăm să găsim cel mai bun pont. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Pinar Karsiyaka : Forma echipei, știri și statistici

Frumusețea baschetului constă într-o serie precum Pinar vs Efes. Deși au fost învinși categoric : prima oară la 23, apoi la 14 puncte, Pinar o poate lua de la capăt și cu două victorii pe teren propriu poate duce seria în decisiv. 

Sunt capabili de acest lucru? Da! Spre deosebire de seria dintre Fener și Besiktas unde nu văd cum Besiktas să întoarcă de la 0-2, aici totul este posibil din mai multe considerente. 

În primul rând, Pinar nu poate juca la fel de slab ca în primele două meciuri. Da, joacă mai slab în deplasare față de meciurile de pe teren propriu însă discrepanța a fost destul de mare. În al doilea rând, formația din Izmir beneficiază de un suport incredibil al suporterilor pe teren propriu. Deși pot intra doar 5000 în Karsiyaka Sports Hall, atmosfera pe care o fac oamenii din Izmir este absolut incredibilă și faptul că sala are o acustică incredibilă ajută destul de mult.

Încă din 2019, Uful Sarica se află pe banca celor de la Izmir. Au o rotație de 8 jucători de aceeași valoare și 2-3 " plombe " care, într-o zi bună, pot face diferența. Au 6 americani în lot, TOȚI au o medie de peste 10 puncte / meci în campionat, sunt o echipă foarte versatilă care se pliază pe orice stil de joc atunci când joacă pe teren propriu.

Sunt convins că vom vedea o cu totul altă față a celor de la Pinar în acest meci. Este aproape imposibil să repeți evoluțiile dezastruoase din primele doua meciuri.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Anadolu Efes: Forma echipei, știri și statistici

Cât de mult contează un antrenor pentru succesul suprem..

..asta a simțit-o pe pielea ei în momentul în care au renunțat la Ergin Ataman din mai multe considerente. Se zice că Ataman voia un buget superior, cei de la Efes au considerat că banii sunt suficienți având în vedere că deja câștigaseră Euroliga cu un buget mai mic iar oferta de la PAO a venit ca o mănușă pentru acesta.

 Nu mă înțelegeți greșit, Efes poate câștiga titlul, însă sezonul din Euroligă a fost complet ratat. Locul 9, doar 17-17 a fost recordul acestora și colac peste pupăză au mai fost eliminați și din turneul de play-in pe teren propriu după un meci contra celor de la Virtus Bologna.

Din punct de vedere al lotului, Efes stă foarte bine deși are un sezon cu destul de multe probleme dacă privim accidentările care i-au dat bătăi de cap antrenorului principal al lui Efes, Tomislav Mijatovic. Oricum, cea mai bună veste pentru acesta este faptul că Shane Larkin pare într-o formă extraordinară, lucru dovedit în primele două meciuri, acolo unde a înregistrat peste 20 de puncte în ambele meciuri, în unul din ele având double double iar în altul lipsindu-i un singur assist.

Problema lui Efes e în deplasare. Se întâmplă de multe ori ca jucătorii acestora să uite complet planul de joc. De fapt, asta s-a întâmplat și în Euroligă când le-a fost lumea mai dragă. Îi așteaptă o atmosferă extrem de dificilă și faptul că nu prea au cunoscut succesul pe terenul lui Pinar în ultimele întâlniri ar trebui să le dea puțin de gândit.

Statistica meciurilor directe Pinar Karsiyaka v Anadolu Efes

Efes are probleme mari cu Pinar în meciurile din deplasare. În ultimele 5 întâlniri din Izmir, Efes a câștigat o singură dată. 4-1 pentru Pinar în Karsiyaka Sports Hall este scorul ultimelor 5 meciuri H2H între cele două pe terenul acestora.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Pinar Karsiyaka v Anadolu Efes

Cota pentru minim 166 de puncte este de 1.55. O cotă destul de interesantă dacă ne gândim la forța ofensivă a celor de la Pinar de pe teren propriu și la banca superioară a celor de la Efes.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Pinar Karsiyaka vs Anadolu Efes Pont: Pinar +2.5 puncte

Va fi cu totul alt meci decât primele două, cel puțin asta ar trebui să fie. Pinar, pe teren propriu, este o cu totul altă echipă. Ai senzația că se transformă, își ia energie foarte multă de la public și presiunea acestora este fantastică. Efesul a avut probleme mari în ultima perioadă să câștige meciurile din deplasare importante și cele de pe terenul lui Pinar nu fac excepție. Nu m-ar mira să vedem un 2-2 după patru meciuri. Totuși, pentru o siguranță suplimentară, aleg handicapul de +2.5 pe Pinar care vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

Miza: 9/10
Cota: 2.00
Status: Pierdut

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici