1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Peristeri - Olympiacos

Peristeri - Olympiacos - Ponturi Pariuri Baschet Grecia A1 Play-off - Semifinala - Meci 2 - 01.06.2024

Curry
Curry

2024-05-31 21:12:00

Baschet Grecia - A1 - Play-off

01 Iunie 2024, 17:15

Peristeri BC

Peristeri BC

versus
Olympiacos BC

Olympiacos BC

5.10

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Peristeri BC v Olympiacos BC

Peristeri încearcă să facă imposibilul și să o elimine pe Olympiacos într-o serie în care " alb-roșii " au deja 1-0 și sunt la un pas de o finală așteptată, o finală cu Panathinaikos.

Analizăm partida și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Peristeri BC: Forma echipei, știri și statistici

Dacă ar fi să analizez sau sa o compar mai bine zis pe Peristeri cu vreo echipă cu care suporterul român să fie mai familiarizat ar fi CSO Voluntari. Implozie de capital, jucători buni, antrenor cu nume ( revenim asupra lui pentru că trebuie să discutăm puțin despre acest aspect ) însă o echipă care nu are o istorie, nu are un fan base nici măcar la 5 la sută din ce are Olympiacos. 

Există acel 5 la sută pentru că un grup de oameni încearcă să crească fenomenul ultras însă prea puțini pentru a vorbi de o oarecare tradiție. 

Pe banca tehnică a lui Peristeri stă marele Vasilis Spanoulis, omul care a făcut istorie cu Olympiacos în urmă cu nu foarte mulți ani, însă istoria se scria pe parchetul de joc, acolo unde fostul conducător al acestora care, până acum, nu s-a făcut deloc de râs și pare unul din exemplele puține in care dacă ești un bun jucător, ești și un antrenor bun.

Au avut în prim meci bun în deplasare, au pierdut 72-83 în actul I al seriei cu Olympiacos însă, în final, banca mult mai lungă și-a spus cuvântul.

Una peste alta, Peristeri este o echipă interesantă. O echipă din care se remarcă Joe Ragland, Mitrou-Long, Thompson sau Dangubic. Au un stil extrem de agresiv și își pliază stilul în funcție de adversarul din acea zi. Dacă ar fi să schimbe ceva în meciul 2, ar trebui ca mingea să ajungă mai mult în perimetru, au forțat prea mult aruncările din spațiul de 3 secunde , acolo unde Milutinov și Peters și-au făcut datoria pentru Olympiacos.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Olympiacos BC: Forma echipei, știri și statistici

Cu doi jucători aflați aproape de double double, Milutinov și Peters, Olympiacos a trecut la 11 puncte în primul meci de Peristeri la capătul unui meci controlat în aproape toată durata lui, cu foarte puține excepții. Banca și disciplina superioara și-au spus cuvântul în final.

Ca fan al lui Olympiacos nu pot să zic neapărat că îmi făceam foarte mari speranțe în semifinala cu Real Madrid. Însă, ca orice suporter, am sperat. Și după ce am văzut succesul lui PAO, dezamăgirea parcă e și mai mare când știi că șansa ta era acolo, doar trebuia să profiți de ea.

Una peste alta, sunt convins că vom avea o nouă finală Olympiacos vs Panathinaikos, cu PAO care va avea avantajul terenului propriu și un Olympiacos care încearcă să termine această serie cât mai repede. Totuși, trebuie să aibă grijă la Ragland, un om care oricând poate pune în scenă un 30+ și să facă viața grea oricărui adversar. În plus, ultimele zvonuri îl dau tot mai aproape de PAO, marea rivală a lui Olympiacos din acest meci.

Olympiacos trebuie să joace ceea ce știe. Nu trebuie să se precipite, sunt net superiori sub panou și pot avea probleme doar dacă individualitățile lui Peristeri vor face un meci imens. Altfel, banca superioară își va spune, cu siguranță, cuvântul.

Nu încape îndoială că sunt favoriți și faptul că board-ul lui Olympiacos a dublat prima pentru o finală câștigată vs PAO mă face să cred că vor trata meciul foarte serios încă din această semifinală cu Peristeri.

Statistica meciurilor directe Peristeri BC v Olympiacos BC

Este o dominare completă din partea lui Olympiacos în întâlnirile recente, acolo unde echipa lui Peters & Co au câștigat ultimele 10 partide directe. De altfel, Peristeri a câștigat o singură dată în ultimele 24 meciuri contra acestora.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Peristeri BC v Olympiacos BC

Peristeri trebuie să aibă o prestație remarcabilă în ofensiva pentru a avea șanse aici. Cota pentru minim 152 de puncte în partidă este de 1.60 și vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Peristeri BC vs Olympiacos BC Pont: Joe Ragland 21+ puncte

Este nevoie de Joe Ragland pentru ca Peristeri să aibă șanse în acest meci. Categoric, Olympiacos este favorită aici, chiar dacă rămâne puțin dezamăgirea după ce nu au prins finala Euroligii. Conducătorul de joc al gazdelor de astăzi este dorit de Panathinaikos ca back-up pentru Nunn și este posibil ca în acest meci să aibă o motivație suplimentară. De fiecare dată când Peristeri are un meci important PG-ul lui Peristeri vine cu o prestație dominantă. Cred că va lua foarte multe acțiuni pe cont propriu, chiar dacă are o medie de aproape 8 pase decisive pe meci, tind să cred că majoritatea acțiunilor se vor finaliza în mâinile lui Ragland.

Baschet Grecia - A1 - Play-off

Joe Ragland 21+ puncte

5.10
Miza: 6/10
Cota: 5.10
Status: Castigat

Peristeri BC vs Olympiacos BC Pont: Joe Ragland 10+ pase decisive

Ragland e creierul echipei din Peristeri și într-un fel sau altul va fi implicat enorm în acest meci. Voi miza pe 10 assisturi în dreptul său aici, el postând o medie de 7.8 assisturi în acest sezon. Dacă nu va cară pianul cum se spune, și mai ales dacă colegii lui se implică mai mult decât au făcut-o în jocul 1 e posibil ca acesta să bifeze multe assisturi, astfel chiar și cu 30 de puncte în dreptul său s-ar putea să nu fie suficient pentru a prelungi seria. De exemplu cu Rhodes în turul precedent a bifat 9 puncte plus 10 assisturi în jocul 1 iar în jocul 2 a mers pentru 36 de puncte și doar 3 assisturi. Olympiakos știe că dacă-l blochează pe acesta atunci victoria poate veni într-o manieră mai ușoară. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive. 10/10

Miza: 10/10
Cota: 4.15
Status: Pierdut

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici