1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Partizan Belgrad vs Real Madrid

Partizan Belgrad – Real Madrid, Ponturi Pariuri Baschet, Euroliga, 31.03.2023

Marius Huțu
Marius Huțu

2023-03-30 12:06:00

Baschet - Euroleague

31 Martie 2023, 21:30

Partizan Belgrad

Partizan Belgrad

versus
Real Madrid Baloncesto

Real Madrid Baloncesto

1.82

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Partizan Belgrad v Real Madrid Baloncesto

Partizan Belgrad și Real Madrid se înfruntă vineri, de la ora 21:30, într-o partidă așteptată cu mare interes de fanii Euroligii de baschet masculin. Concluzionăm cu un pariu după prezentarea situației în cele două tabere.

DEPUI 200 RON, PRIMEȘTI 420 RON FREEBET. CLICK AICI!!!

Partizan Belgrad: Forma echipei, știri și statistici

Partizan Belgrad (17-14) se află în mijlocul unui program de cinci stele, cu meciuri contra celor mai bune echipe din competiție. După partidele cu Anadolu Efes (campioana ultimelor ediții), Olympiacos și Barcelona, urmează acest joc cu Real Madrid, apoi altul cu Monaco. Ultimele patru echipe menționate sunt și primele patru clasate după primele 31 de etape. Formația lui Zeljko Obradovic este deocamdată pe plus în această perioadă dificilă (2-1), realizând victorii asupra Efes (97-84, deplasare) și Olympiacos (90-75, acasă), fiind învinsă de Barcelona, în urmă cu trei zile pe teren propriu, cu 89-80.

Reprezentanta Serbiei, revenită în Euroligă după câțiva ani de absență, poate fi socotită revelația acestui sezon, având șanse mari să prindă play-off-ul. Ar mai avea nevoie de două victorii pentru a fi sigură de calificarea în Top 8, dar s-ar putea să fie de ajuns și un succes, având în vedere că are avantajul meciurilor directe cu următoarele clasate, Baskonia, Zalgiris Kaunas și Anadolu Efes, în caz de egalitate la finalul sezonului regular.

Partizan este pe locul 7 la startul etapei a 32-a și fără doar și poate rezultatele obținute recent cu Efes și Olympiacos i-au netezit în mare măsură drumul spre play-off. După succesul de săptămâna trecută cu formația greacă, centrul Mathias Lessort a declarat că Partizan poate învinge azi orice adversar din Europa, mai ales acasă unde se bucură și de un public fierbinte.

Entuziasmul din jurul echipei s-a mai domolit însă în această săptămână, după ce Barcelona a găsit soluțiile pentru a întrerupe jocul trupei lui Obradovic. Gruparea belgrădeană a încheiat această dispută doar cu 5 pase decisive, cea mai mică cifră pentru orice echipă din actualul sezon, la acest capitol. Partizan a avut, de asemenea, cu 11 recuperări defensive mai puțin și un procentaj de 31,6% la 3 puncte (6 triple din 19 încercări). Dante Exum a terminat cu 24 de puncte, fiind urmat la acest capitol de Kevin Punter - 16 și Zach LeDay - 10.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Real Madrid Baloncesto: Forma echipei, știri și statistici

Real Madrid (22-9) și-a atins încă un obiectiv în prima parte a acestei săptămâni. După accederea în play-off asigurată încă de la jumătatea lunii martie, când au învins EA7 Emporio Armani Milan cu 91-87 pe teren propriu, Los Blancos au obținut și avantajul terenului propriu, în urma succesului cu Fenerbahce (scor 90-75). Înainte de a da bătălia decisivă pentru Final Four, spaniolii caută să obțină un loc cât mai bun pe tabloul din play-off. Antrenorul Chus Mateo a declarat recent că nu va alerga după un adversar anume. Partizan poate fi una dintre variantele pentru următorul tur.

Formația din capitala Spaniei este pe locul 2 în clasament, la egalitate cu liderul Olympiacos. În partida contra lui Fenerbahce a făcut un joc colectiv foarte bun, având nu mai puțin de șapte jucători care au înscris cel puțin 9 puncte. Dzanan Musa a fost cel mai bun realizator, cu 16 puncte realizate în mai puțin de 17 minute de joc. Real a fost puternică și la aruncările de trei puncte, adunând 12 reușite. Rudy Fernandez și Petr Cornelie au terminat fiecare cu câte trei triple.

Ofensiva Madridului arată foarte bine în această perioadă. În ultimele cinci jocuri, dintre care patru câștigate, băieții lui Chus Mateo au atins cel puțin pragul de 89 de puncte. Singurul meci pierdut în această perioadă a fost cu Anadolu Efes (89-90).  Media în cele cinci jocuri a fost de 92.2 puncte. Pe tot sezonul, Real are o medie de 85.4 puncte.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Partizan Belgrad v Real Madrid Baloncesto

Real Madrid are patru victorii consecutive contra Partizan, înaintea acestei deplasări în capitala Serbiei. În tur, Los Blancos au câștigat cu 105-97. Acesta a fost și primul joc direct în Euroligă după o pauză de aproximativ 8 ani și jumătate.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Partizan Belgrad v Real Madrid Baloncesto

Față în față sunt două echipe care înscriu în medie peste 84 de puncte, dar cu statistici chiar mai bune recent. Pe de altă parte, jocul tur a avut un total de peste 200 de puncte! Pentru over 164.5 puncte la jocul de vineri seara cota este 1.75 în oferta de pariuri Betano.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Partizan Belgrad vs Real Madrid Baloncesto Pont: Victorie Real Madrid

Partizan Belgrad și Real Madrid sunt două echipe care recent au arătat bine, dar pentru acest joc ne-am raporta în primul rând la ceea ce au prezentat în primele jocuri din săptămâna în curs. În timp ce Partizan a fost readusă de Barcelona cu picioarele pe pământ, Los Blancos au jucat la un nivel înalt cu Fenerbahce, apărare bună și eficiență și mai bună. Real are asigurat un loc în Top 4 și încercarea de a alege un adversar pentru play-off poate că nu are sens într-o competiție destul de echilibrată. Dar fără doar și poate va căuta să termine pe primele două locuri și să evite astfel adversari precum Maccabi și Fenerbahce, care într-o serie „cel mai bun din cinci jocuri” îi pot pune serioase probleme. Așadar, ne așteptăm ca Real să mențină ritmul de la jocul precedent, caz în care are șanse bune să lege încă un succes.

Miza: 7/10
Cota: 1.82
Status: Pierdut

Partizan Belgrad vs Real Madrid Baloncesto Pont: +6.5 handicap Real

Real vrea o poziție cât mai bună la final, pentru a întâlni un adversar mai slab valoric în faza următoare a competiției, așa că va trata cu seriozitate acest meci. Oricum e una dintre cele mai bune echipe din Euroligă, aflată pe locul 2 din 18 participante. Partizan a reușit două victorii foarte importante în ultima vreme, cu Anadolu Efes și cu liderul Olympiakos, dar a pierdut precedentul joc de acasă în fața Barcelonei, o altă formație spaniolă, aflată pe locul 3 in clasament. Anticipez o confruntare echilibrată, disputată într-o atmosferă incendiară în sala de la Belgrad, în care sperăm ca Real, chiar dacă nu va învinge, să nu cedeze la o diferență mai mare de 6 puncte. Cota vine din oferta Unibet pariuri sportive.

Miza: 1/10
Cota: 1.37
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici