1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Paris Basketball - Asvel Lyon

Paris Basketball - Asvel Lyon - Ponturi Pariuri Baschet Franța PRO A - Semifinală - Meciul 5 - 02.06.2024

Curry
Curry

2024-06-01 12:52:00

Baschet Franţa - LNB - PRO A

02 Iunie 2024, 20:00

Paris Basketball

Paris Basketball

versus
Lyon-Villeurbanne

Lyon-Villeurbanne

2.35

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Paris Basketball v Lyon-Villeurbanne

Paris Basketball dispută meciul decisiv cu Asvel Lyon pe teren propriu în unul din cele mai interesante meciuri ca și importanță din Europa din ultimele săptămâni.

Analizăm partida din capitala Franței și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Paris Basketball: Forma echipei, știri și statistici

Paris Basketball pornește favorită în fața lui Lyon datorită terenului propriu. Există alte argumente pentru care cota celor de la Paris să fie atât de mică, totuși ? Analizăm puțin echipa din Paris în rândurile următoare și încercăm să vedem dacă meciul este atât de dezechilibrat precum o arată cotele.

În primul rând, Parisul a câștigat în acest sezon EuroCup-ul și a făcut-o într-o manieră categorică. Nu au avut nicio emoție în finala cu Bourg în timp ce grupele nu au reprezentat un impediment prea mare pentru echipa condusă de pe bancă de Tuomas Iisalo, un antrenor versatil, tânăr dar cu o experiență destul de mare, în special că în istoria recentă are două trofee europene, Champions League-ul cu Bonn și EuroCup cu Paris Basketball.

Din punct de vedere al lotului, Parisul are o rotație destul de mare însă totul se învârte în jurul lui TJ Shorts care, până acum, s-ar spune că are pe masă oferte concrete de la Virtus Bologna, Partizan și Steaua Roșie Belgrad. Este, cu siguranță, un jucător care poate juca oricând la next level. Chiar dacă la început de sezon mi se părea mult prea mare vâlva în jurul său, jucătorul american cu dublă cetățenie - americano-macedoneană - a demonstrat că este jucător de Euroligă.

2-2 la general și Parisul are o istorie recentă destul de bună în a gestiona meciurile importante. Totuși, meciul pierdut de pe teren propriu poate fi un avertisment destul de mare pentru cei din Paris ca au în față, la urma urmei, o echipă de Euroligă, fie ea și una din codașele competiției.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lyon-Villeurbanne: Forma echipei, știri și statistici

Lyonul a dovedit în această serie că nu sunt atât de outsideri precum îi vedeau bookmakerii. Ba mai mult, aucavut o șansă să închidă seria, la 2-1 pe teren propriu, însă Parisul a fost echipa mai puternic mental, în special din prisma faptului că au fost egalați la ultima fază, deși au fost conduși tot meciul. Rămâne de văzut dacă echipa din Lyon va fi suficient de puternic mental încât să își revină după meciul 4.

În ceea ce privește jocul celor de la Lyon, lucrurile au stat puțin diferit în Euroligă față de campionat. În cea mai puternică competiție intercluburi din Europa, în Euroligă, au jucat de foarte multe ori cu frică și au câștigat doar 9 din cele 34 partide. Au fost meciuri cu puncte puține de regulă marcate și parcă un respect prea mare pentru toți adversarii. În schimb, în campionat, Lyonul a jucat ceea ce știe cel mai bine, un baschet în care mingea circulă extrem de mult și o tranziție ofensivă extrem de rapidă.

Din punct de vedere al lotului, Paris Lee este cel care coordonează, de regulă, acțiunile ofensive ale celor de la Lyon. Cu 11.1 puncte și 4.7 pase decisive pe meci, Paris Lee este omul la care Parisul trebuie să fie extrem de atentă, în special din prisma conexiunii foarte bune cu Fall, omul mare din spațiul de 3 secunde al acestora.

După părerea mea, cred că cea mai mare greșeală a board-ului oaspeților de astăzi a fost înlăturarea mult prea rapidă a lui Gianmarco Pozzecco, un antrenor vulcanic, care se face plăcut foarte rapid de jucători dar ușor non-conformist și, aparent, asta i-a deranjat destul de mult pe șefii celor de la Lyon.

Statistica meciurilor directe Paris Basketball v Lyon-Villeurbanne

Consider că relevante sunt doar partidele din 2023 încoace. Premergător acestui an, Parisul nu era o formație care să fie în top, atât pe plan intern cât și pe plan european. În acest interval, Parisul a câștigat de 4 ori, Lyon de

3.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Paris Basketball v Lyon-Villeurbanne

1.44 este cota pentru ca Lyon să învingă sau să piardă la maxim 11 puncte. Este meciul decisiv, valori relativ apropiate și ambele vor da tot ceea ce e mai bun în acest meci.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Paris Basketball vs Lyon-Villeurbanne Pont: Peste 168.5 puncte

All in pentru ambele echipe. Este cea mai bună sintagmă care poate fi folosită pentru acest meci. Ambele echipe vor evolua în Euroligă în sezonul viitor. Meciurile directe ne-au demonstrat că ofensiva este cea care este în prim plan de ambele părți. Nu am avut meciuri cu puncte puține și cred că acest meci nu va face rabat de la regulă. Trei din cele patru partide de până acum au depășit borna de 170 puncte. Consider că vom avea un meci în care se va arbitra și la alibi și arbitrii nu vor lăsa jocul atât de dur și vor fluiera contactele destul de ușor pentru a putea tine meciul sub control. De aceea, varianta punctelor mi se pare cea mai potrivită.

Baschet Franţa - LNB - PRO A

Peste 168.5 puncte

2.35
Miza: 9/10
Cota: 2.35
Status: Castigat

Paris Basketball vs Lyon-Villeurbanne Pont: Paris Lee 19+ puncte

Paris vs Lyon e duelul care ține capul de afiș al zilei, echipele din Hexagon vânează finala competiției interne acolo unde e prezentă deja, Monaco, marea favorită la câștigarea titlului. E meciul 5 al seriei și vedetele vor prelua și mai mult controlul, îndeosebi dacă se merge cap la cap și niciuna dintre echipe nu se desprinde decisiv. Voi miza pe Paris Lee aici, jucătorul oaspeților fiind cel mai bun din echipă în această serie. După ce a avut doar 8 puncte în jocul 1, el a venit cu 22, 27 respectiv 17 puncte în jocurile următoare, jucând totodată minim 29 de minute în ultimele 3 jocuri. Cu o medie de 17.3 puncte în play-off consider că americanul poate marca 19+ puncte aici, cota din oferta Betano fiind pe măsură. Lee îi va avea adversari pe Shorts și Hifi, oponenți pe care îi poate domina din punct de vedere fizic.

Miza: 10/10
Cota: 5.10
Status: Pierdut

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici