1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Paris - Monaco

Paris - Monaco - Ponturi Pariuri Baschet LNB Pro A Franța - Finala - Meciul 2 - 09.06.2024

Curry
Curry

2024-06-09 00:47:00

Baschet Franţa - LNB

09 Iunie 2024, 19:30

Paris Basketball

Paris Basketball

versus
AS Monaco BC

AS Monaco BC

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Paris Basketball v AS Monaco BC

Paris Basketball caută să obțină avantajul în seria cu Monaco. Finala se mută în capitala Franței și se reia de la scorul de 1-1.

Analizăm partida și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Paris Basketball: Forma echipei, știri și statistici

Parisul a obținut ce a vrut în seria cu Monaco. E foarte, foarte greu să câștigi back to back în sala oaspeților din acest meci chiar dacă nu beneficiază de un suport atât de mare din partea suporterilor, nu sunt atât de gălăgioși precum cei ai lui Asvel, de exemplu.

După cum zicea și Hifi în primul meci și cum am subliniat și eu după acela, totul depinde de ei dar și de faptul că lui Mike James îi era foarte greu să facă un nou meci de +30 cum a făcut în primul meci din serie.

Ce s-a schimbat în meciul 2? ( vom aborda această întrebare și în partea a doua, pentru Monaco ).

Ei bine, în primul rând, apărarea. O apărare mult mai exactă și principalul factor a fost să îl blocheze pe Mike James. S-au apărat extrem de agresiv, nu au lăsat loc de menajamente și arbitrajul i-a ajutat. Prin chestia asta nu vreau să spun că i-au ajutat la propriu. Însă stilul de joc agresiv a fost agreat de arbitrii și cei de la Monaco au intrat într-un ritm care nu le convine, au devenit extrem de nervoși și faulturile lor erau atât de clare încât greu puteai să le " eviți ". 

În al doilea rând, au demonstrat că nu degeaba au ieșit campioni în EuroCup. Au început bine, după 5 minute tabela indica un +14 însă Monaco a revenit ușor-usor în meci până când a întors soarta partidei pe la jumătatea reprizei a doua. Meciurile tari și faptul că au ieșit campioni în EuroCup i-a ajutat în acele momente. Nu au cedat, s-au ambiționat parcă și mai tare și au reușit să facă un final excelent.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

AS Monaco BC: Forma echipei, știri și statistici

Monaco nu își dorea cu siguranță să piardă pe teren propriu. Nu că nu ar putea să câștige două meciuri back to back în Paris, cu toate că și unul e destul pentru a duce seria în decisivul din Monaco însă atitudinea și neputința din meciul 2 i-a deranjat pe fanii monegascilor.

Chiar dacă Elie Okobo a făcut o partidă bună, 15 puncte și a încercat să îi ia din sarcini lui Mike James, nu a fost destul. Starul lui Monaco a părut absent total din meci și a părut că îi pică total cheful de joc după cele două faulturi dure pe care le-a încasat în începutul de meci.

Ce s-a întâmplat în meciul 2 ?

Atitudinea. Acesta cred că e cuvântul potrivit. Și, poate, superioritatea pe care Monaco a crezut că o are fără să joace meciul. Pe lângă asta, există o mare problemă atunci când Mike James se deconectează din meci. Și aici a făcut-o încă din startul partidei după situația menționată mai sus. 

Un alt aspect important de menționat este gestionarea deplorabilă a finalului de meci. Au încercat atacuri lungi, au încercat să îi scoată din ritm pe Paris și au căzut în propria capcană.

Sunt echipa mai bună pe hârtie, o echipă care era la un pas de Final 4-ul de Euroligă. Chiar dacă cotele scad pe Paris, mi se pare că echipa oaspete pornește favorită în acest meci.

Statistica meciurilor directe Paris Basketball v AS Monaco BC

Statistica ne spune faptul că Monaco pornește cu prima șansă aici datorită istoricului recent dintre cele două în partidele disputate în Paris. 3-0 pentru Monaco în H2H-ul din capitala Franței, Paris Basketball NU a câștigat până acum vreun meci contra celor din Monaco pe teren propriu.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Paris Basketball v AS Monaco BC

În eventualitatea unui meci strâns s-ar putea să avem un meci cu puncte multe. Cota pentru minim 162 puncte este de 1.70 și vine din oferta Superbet Pariuri Sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Paris Basketball vs AS Monaco BC Pont: Monaco câștigă meciul

Parisul a început să viseze frumos și vrea să detroneze supremația lui Moanaaco. Totuși, la fel cum am spus în meciul 1 că Mike James nu poate face un meci de 30+, nici aici nu va putea face un meci la fel de slab ca în meciul 2, cel puțin așa tind să cred. Monaco are un lot superior și o experiență mult mai mare. Au trecut prin multe experiențe în care au fost puși cu spatele la zid și au reușit să iasă cu bine. Chiar dacă vorbim de un Paris cu Shorts și Hifi într-o formă foarte bună, Monaco este favorită aici și cred că se va impune. Cota vine din oferta Superbet Pariuri Sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici