1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Panathinaikos - Olympiacos

Panathinaikos - Olympiacos - Ponturi Pariuri Baschet Grecia A1 - Finala - Meciul 3 - 10.06.2024

Curry
Curry

2024-06-09 21:44:00

Baschet Grecia A1

10 Iunie 2024, 21:15

Panathinaikos BC

Panathinaikos BC

versus
Olympiacos BC

Olympiacos BC

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Panathinaikos BC v Olympiacos BC

Panathinaikos încearcă să evite o rușine istorică și să piardă cu 3-0 finala în condițiile în care porneau favoriți înaintea acesteia.

Analizăm partida din OAKA și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Panathinaikos BC: Forma echipei, știri și statistici

Panathinaikos nu concepea să nu câștige măcar un meci din primele două în finala cu Olympiacos. Veneau pe " cai mari " după victoria din Euroligă însă se pare că oaspeții din OAKA de astăzi aveau alte planuri. 

Ce a mers greșit până acum pentru PAO?

În primul rând, în primul meci, atitudinea plus câteva greșeli de arbitraj în favoarea lui Olympiacos. Și asta o recunosc ca simpatizant al lui Oly, au fost câteva decizii extrem de dubioase.

În meciul 2? Meciul 2 a fost de 50-50. Putea merge în oricare direcție. Însă, cu ajutorul suporterilor, roș-albii au câștigat acel meci. Sincer, nu cred că în meciul 2 s-a întâmplat ceva greșit. Doar gazdele de atunci au fost mai bune, atâta tot.

Ataman trebuie să scoată bagheta magică până nu e prea târziu. Este binecunoscut faptul că în meciuri decisive, în finală, este " cel mai în formă antrenor " când vine vorba de acest lucru. Am folosit acea sintagmă pentru că, în timp, această titulatură are doar un nume : Željko Obradović.

Sunt mari favoriți aici. Trebuie să demonstreze că nu au câștigat titlul de Euroligă " degeaba ". Da, poate exagerez dar un 0-3, Olympiacos să câștige titlul la tine acasă, ar fi umilitor. 

De aceea, ar trebui să ne așteptăm la o reacție puternică din partea " verzilor " în acest meci. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Olympiacos BC: Forma echipei, știri și statistici

Olympiacos este față în față cu o sărbătoare. Nimeni nu se aștepta la asta, poate doar cei mai optimiști fani, în condițiile în care Panathinaikos câștiga Euroliga, Olympiacos fiind pusă de respect în semifinale de aceeași echipă, de Real Madrid.

Cum trebuie să abordeze acest meci Plympiacos? Pentru că, inevitabil, va apărea o mică relaxare. Oricât de mult ar dori jucătorii să nu se întâmple asta, creierul e setat că are un back-up, partida de la Pireu, dacă pierd aici.

La fel ca și în cazul lui Panathinaikos, trebuie să fie agresivi. Și această agresivitate trebuie gestionată în funcție de cum se va arbitra. 

Apoi, chiar dacă publicul le va fi extrem de ostil, dacă incep bine, se poate ca aceata să fie precum o bombă cu ceas pentru elevii lui Ataman și să se ajungă la evenimente nefericite precum au fost cele de la Belgrad când Zvezda a câștigat trofeul la masa verde.

Stau bine sub panou însă trebuie să facă meciul perfect. Milutinov a acuzat unele dureri la ultimul antrenament și s-ar putea să nu fie la 100 la sută. În acest caz, misiunea lui Olympiacos se complică pentru că PAO are sub panou oameni mari excelenți : Lessort, Mitoglou sau Papapetrou. Din nou mă simt nevoit să îl menționez pe Walkup care poate fi factorul X pentru această partidă.

Una peste alta, Olympiacos nu are prima șansă aici, chiar dacă au câștigat primele două meciuri. Îi așteaptă o OAKA plină până la refuz care nu concepe ca favoriții lor să piardă două meciuri back to back împotriva rivalilor de o viață. În contextul actual, oaspeții de astăzi ar trebui să facă meciul sezonului pentru a câștiga aici.

Statistica meciurilor directe Panathinaikos BC v Olympiacos BC

După cum am spus și în precedentele două meciuri din finală, cele două își împart victoriile din ultimele sezoane, există un echilibru și ambele au un record foarte bun pe teren propriu, chiar dacă primul meci din serie nu a dovedit acest lucru.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Panathinaikos BC v Olympiacos BC

1.50 este cota pentru ca Panathinaikos să conducă la pauză. Au nevoie de o primă repriză bună pentru a nu complica meciul și pentru a nu avea emoții în final de meci.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Panathinaikos BC vs Olympiacos BC Pont: Panathinaikos - 4.5 puncte

Oricât de mult mi-aș dori să câștige Olympiacos aici ca susținător al acestora, le va fi foarte, foarte greu. Au 2-0, meciul acesta vine ca un bonus și da, ca și contraargument se poate folosi că presiunea este pe PAO. Însă Ergin Ataman este obișnuit cu presiunea. Îi place și o valorifică de cele mai multe ori în avantajul lor. Panathinaikos trebuie să își ia revanșa. Ar fi un dezastru absolut ca aceștia să piardă un meci atât de important pe teren propriu. Au resursele necesare pentru a duce seria în decisiv. Însă totul trebuie să pornească din meciul 3. Văd un altfel de PAO, cred că vor începe meciul puternic și vor fi extrem de agresivi încă de la început. De aceea, mizez pe o victorie a gazdelor la minim 5 puncte diferență, din oferta Superbet Pariuri Sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici