1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Panathinaikos - Olympiacos

Panathinaikos - Olympiacos - Ponturi Pariuri Baschet Grecia A1 - Play-off - Finala Meciul 1 - 05.06.2024

Curry
Curry

2024-06-03 22:55:00

Baschet Grecia A1

05 Iunie 2024, 21:15

Panathinaikos BC

Panathinaikos BC

versus
Olympiacos BC

Olympiacos BC

2.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Panathinaikos BC v Olympiacos BC

Începe marea finală din Grecia cu aceleași obișnuite Panathinaikos și Olympiacos. Se anunță infern în OAKA din Atena, trupa lui Ataman pornește cu avantajul terenului propriu.

Analizăm partida și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Panathinaikos BC: Forma echipei, știri și statistici

Campioană în Euroligă după un an extraordinar și totul trebuie să fie încununat cu o victorie și pe plan local. Grecii, de regulă, ca suporteri, aici vorbim de Olympiacos și Panathinaikos, uită repede succesul anterior dacă pierzi cu marea rivală, în special că există tot felul de ironii pe internet lansate de suporterii oaspeților de aziccum că Panathinaikos ar fi fost favorizată clar de arbitraj în acest sezon. Așadar, o înfrângere aici nu le-ar pica deloc bine celor de la PAO, chiar dacă au câștigat Euroliga.

Sunt favoriți. Sunt favoriți pentru că pare că au acel mic avantaj când vine vorba de banca superioară la micile detalii. De urmărit evoluția lui Sloukas care până acum un an juca la Olympiacos și era unul din oamenii de bază, a schimbat taberele și este unul din oamenii de bază acum de la Panathinaikos.

Un alt jucător de urmărit va fi Nunn. A făcut față fără probleme presiunii din Euroligă, de văzut dacă face presiunii back to back a presiunii din tribune, indiferent că vorbim de suport sau de huiduieli. 

Sunt convins că vor încerca să înceapă tare, să îi surprindă, să impună un ritm extrem de rapid. Un joc rapid o favorizează fără doar și poate pe Panathinaikos. Însă nu cred că va fi jocul pe care îl va căuta și Olympiacos. De aceea , începutul meciului este esențial și de o parte și de alta.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Olympiacos BC: Forma echipei, știri și statistici

Olympiacos nu are absolut nimic de pierdut in această finală. Pornesc cu șansa a doua, lucru confirmat de toți specialiștii, confirmat și de cei de la Olympiacos în ultima conferință de presă însă presiunea este pe Panathinaikos. După cum ziceam anterior, PAO a investit masiv, Euroliga a venit ca un bonus dar câștigarea campionatului e obligatorie. 

Va fi extrem de interesant să urmărim duelurile de sub panou acolo unde Peters, Fall și Milutinov vor încerca să le facă față lui Lessort, Hernangomez sau Mitoglou. Scopul celor de la Olympiacos ? Break-ul. Suporterii ambelor echipe sunt minunați. Indiferent că vorbim de OAKA a celor de la Panathinaikos sau de " Peace and Friendship " al celor de la Oly, senzația pe care o ai din sală când urmărești astfel de meciuri este unică.

Își revine Walkup? Un semn de întrebare pe care oaspeții de astăzi trebuie să îl elucideze. Nu, nu este accidentat însă evoluțiile sale din ultimul timp au fost destul de șterse și l-am văzut destul de supărat după multe meciuri. Ba mai mult, unele postări de pe social media care lăsau loc de interpretări fac din evoluțiile lui Walkup un mister.

Defensiva trebuie să fie la înălțime. PAO a demonstrat în repetate rânduri că este o forță ofensivă. De asemenea, trebuie să impună ritmul. Încă de la început, acțiunile trebuie să fie lente, duse la maximul atacului, pentru ca cei de la Panathinaikos să intre într-o oarecare panică și o stare de nerăbdare care îi poate avantaja mai apoi pe cei de la Olympiacos.

Statistica meciurilor directe Panathinaikos BC v Olympiacos BC

De regulă, întâlnirile dintre cele două nu aduc puncte foarte multe și victoriile sunt împărțite. 3-2 pentru Panathinaikos este scorul în ultimele 5 meciuri între cele două.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Panathinaikos BC v Olympiacos BC

Orice pas greșit făcut de Panathinaikos înseamnă o șansă imensă pentru Olympiacos. 2.90 este cota pentru o surpriză în acest meci, pentru o victorie a lui Olympiacos.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Panathinaikos BC vs Olympiacos BC Pont: Sub 147.5 puncte

Nu mă aștept deloc la un meci cu puncte multe. Unul din primele două meciuri va fi un meci cu puncte foarte puține. Pentru că vorbim de o presiune pe PAO care trebuie să confirme succesul din Euroligă și un Olympiacos care, de regulă, în meciurile cu Panathinaikos din deplasare are un ritm lent, cred că va fi vorba de primul meci. Îmi amintesc de finalele lui Ataman din Turcia și, de regulă, primele meciuri erau sub limita celor două echipe. Olympiacos știe că pentru a învinge aici trebuie să o limiteze sub 75-76 de puncte pe PAO. De aceea, sub 147.5 puncte pare o opțiune bună pentru o cotă foarte bună la Betano Pariuri Sportive.

Miza: 10/10
Cota: 2.60
Status: Pierdut

Panathinaikos BC vs Olympiacos BC Pont: Alec Peters 19+ puncte

De aproximativ o lună încoace l-am văzut pe Alec Peters ca fiind cel mai constant jucător al echipei din Pireu. Acesta a început cu 20 de puncte în ultima partida din sezonul regulat cu Rhodes, apoi a marcat câte 16 puncte în seria cu AEK în final 4-ul Euroligii a venit cu 23 de puncte împotriva Realului apoi cu 20 în finala mică cu Fener iar în seria cu Peristeri a izbutit 22 respectiv 20 de puncte, cifre pe care se bazează și actuala mea alegere de aici, 19+ puncte în contul lui Peters, prag selectat din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 5.40
Status: Pierdut

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici