1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Olympiacos Pireu vs Steaua Roșie Belgrad

Olympiacos Pireu – Steaua Roșie Belgrad, Ponturi Pariuri Baschet Euroliga 27.01.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-01-26 18:58:00

Baschet - Euroliga

27 Ianuarie 2022, 21:00

Olympiacos BC

Olympiacos BC

versus
Steaua Roşie Belgrad

Steaua Roşie Belgrad

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Olympiacos BC v Steaua Roşie Belgrad

Olympiacos Pireu și Steaua Roșie Belgrad sunt adversare joi, de la ora 21:00, într-un meci din etapa a 23-a în Euroliga de baschet masculin, eveniment inclus și pe lista noastră de pariuri.

Olympiacos BC: Forma echipei, știri și statistici

Olympiacos Pireu (12-7) este pe locul 4 în ierarhia la zi, având și trei restanțe la dispoziție. Echipa lui Georgios Bartzokas caută totuși prima victorie din 2022 în competiție, după înfrângeri în cele două partide disputate, 80-94 cu Fenerbahce (deplasare) și 69-84 cu Maccabi Tel Aviv (deplasare).

Așa cum remarca și site-ul oficial al competiției, The Reds vor căuta să-și recupereze disciplina defensivă obișnuită. Pe tot parcusul sezonului, Olympiacos are o medie de 73,95 puncte primite.

Reprezentanta Greciei a fost imbatabilă în acest sezon pe teren propriu, câștigând toate cele 9 jocuri. Doar Real Madrid se mai laudă azi cu un procentaj de sută la sută. Victoriile au fost realizate la o diferență medie de 16,4 puncte. Apărarea are cifre foarte bune în propria arenă, o medie de 65,11 puncte primite.

Olympiacos nu a mai evoluat însă pe teren propriu de la mijlocul lunii decembrie. În cele mai recente partide în Arena „Peace and Friendship Peace”, oamenii lui Bartzokas au învins Bayern cu 83-60 și Asvel Villeurbanne cu 89-54.

Reprezentanta Greciei a anunțat în această săptămână că un membru al echipei a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Mai mulți jucători ai echipei au trecut prin aceeași situație în urmă cu aproximativ o lună.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Steaua Roşie Belgrad: Forma echipei, știri și statistici

Steaua Roșie (7-12) caută la rândul ei prima victorie din 2022. Formația din Belgrad ajunge la Pireu după o serie de trei înfrângeri, însă doar un joc a fost disputat în acest an calendaristic, săptămâna trecută, în Franța, cu Asvel Villeurbanne (67-69). Ognjen Dobric a fost principalul realizator al echipei în acest joc, cu 20 de puncte. Precedentele două eșecuri au fost cu Anadolu Efes (83-84, deplasare) și Zenit St. Petersburg (76-80, acasă, după prelungiri).

În ierarhia la zi, reprezentanta Serbiei este pe locul 14, având la rândul ei trei restanțe. Până la zona play-off are deja un handicap de 3 victorii, așadar, ar avea nevoie de un parcurs consistent în următoarele etape, pentru a mai emite pretenții de Top 8.

Meciurile din deplasare nu au reprezentat un punct forte pentru Steaua Roșie, care are un bilanț 2-8. Cele două victorii au venit la Maccabi Tel Aviv (75-63) și Zenit St. Petersburg (69-58). Echipa pregătită de Dejan Radonjic are o medie de sub 70 de puncte în partidele disputate pe teren străin (69,2 puncte), cu 2,7 puncte mai puțin decât media generală (meciuri acasă și în deplasare). Aceste cifre scăzute vin probabil și ca urmare a faptului că Steaua Roșie are una dintre cele mai scăzute medii la 3 puncte reușite (6,8 pe meci), cât și la procentaj (31%).

În primele zile ale acestui an, Nikola Kalinic, Branko Lazic, Luka Mitrovic, Austin Hollins, Nate Walters, Ognjen Dobric, Stefan Markovic, Marko Simonovic, Maik Zirbes și Dejan Davidovac, dar și antrenorul Dejan Radonjic s-au infectat cu coronavirus. Între timp, toată lumea s-a vindecat.

Statistica meciurilor directe Olympiacos BC v Steaua Roşie Belgrad

În meciul tur, Steaua Roșie Belgrad s-a impus cu 81-76, grație în mod special lui Nikola Kalinic, care a încheiat partida cu 25 de puncte și 6 pase decisive. Per-total, Olympiacos are 7-3 la meciurile directe în Euroligă, reușind să se impună în toate cele patru partide disputate pe teren propriu.

Cote pentru Olympiacos BC v Steaua Roşie Belgrad

Olympiacos a câștigat toate cele patru partide de pe teren propriu cu Steaua Roșie Belgrad la cel puțin 5 puncte diferență. Și în general sârbii au avut performanțe slabe pe terenul lui Oly, în trei din cele patru jocuri fiind blocați la maximum 65 de puncte. Steaua Roșie are o cotă de 1.90 în oferta de pariuri Betano pentru faptul că nu va depăși pragul de 70 de puncte.

Olympiacos BC vs Steaua Roşie Belgrad Pont: Kostas Sloukas peste 4,5 pase decisive

Kostas Sloukas este unul dintre jucătorii cheie ai echipei Olympiacos și pentru acest meci. Jucătorul în vârstă de 32 de ani este omul care dirijează și leagă jocul formației elene. El este cel mai bun pasator din lot în acest sezon (medie de 4,3 assists). La ultimele 4 partide oficiale, el a atins de fiecare dată cel puțin 5 pase decisive, media în acest interval fiind de 5,75 assists. Săptămâna trecută, Sloukas a avut un randament mai scăzut, cu 7 puncte și 5 pase decisive, astfel că va fi dornic de o revanșă personală cu această ocazie. Olympiacos are nevoie de un succes pentru a evita prelungirtea seriei negative, iar Sloukas poate fi un potențial MVP pentru această luptă, mintea luminată a echipei.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici