1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Olympiacos - Panathinaikos

Olympiacos - Panathinaikos - Ponturi Pariuri Baschet Grecia A1 - Play-off - Finala - Meci 4 - 12.06.2024

Curry
Curry

2024-06-11 17:55:00

Baschet Grecia A1

12 Iunie 2024, 21:15

Olympiacos BC

Olympiacos BC

versus
Panathinaikos BC

Panathinaikos BC

2.05

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Olympiacos BC v Panathinaikos BC

Olympiacos nu vrea să îi mai dea vreo șansă lui Panathinaikos și dorește să încheie socotelile privind titlul de campioană aici și acum, în " Peace and Friendship Stadium ".

Analizăm meciul din finala primei ligi baschetbalistice din Grecia și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Olympiacos BC: Forma echipei, știri și statistici

Olympiacos a pierdut meciul 3, după cum am pronosticat în analiza partidei, însă a făcut-o cu capul sus. Au întors un deficit de 14 puncte și au fost aproape de o victorie istorică. Pentru că un succes în fața marii rivale cu 3-0 în finală ar fi fost extraordinar, mai ales că porneau ca și outsideri.

A fost acel gen de meci " bonus " în care te duci, încerci dar subconștientul îți spune că ai o variantă de rezervă și ai o variantă de rezervă chiar bună. De 25 de minute a fost nevoie pentru ca Olympiacos să facă sold-out pentru că toți vor să își vadă favoriții câștigând un nou trofeu intern in fața marii rivale.

Cred că au câțiva ași în mânecă pentru această finală și unul dintre ei este Nigel Williams-Goss. Foarte puțină lume îi recunoaște aportul său de până acum în finală. Nu este vreun TJ Shorts de la Paris sau un Nunn de la Panathinaikos care să îți marcheze 20+ în meciuri consecutive. Însă aportul lui defensiv este extraordinar. De îndată ce acesta a început, Olympiacos a început ușor-ușor revenirea. Este un baschetbalist dispus la efort care evoluează pentru echipă în primul rând.

Apoi, categoric, au nevoie de Walkup. Dacă Thomas Walkup este la sută la sută, Olympiacos are șanse mari să câștige trofeul astăzi.

Sunt favoriți din pricina contextului. Meci decisiv în fața propriilor fani în fața marii rivale. Ce poți să îti dorești mai mult? Într-adevăr, mai ai o portiță dacă pierzi aici însă nimeni nu cred că vrea să se întoarcă în OAKA într-un meci hotărâtor.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Panathinaikos BC: Forma echipei, știri și statistici

" 2-1. Încă două. Victoria contează" . Asta a fost ce a declarat la începutul conferinței de presă de după finalul meciului antrenorul celor de la Panathinaikos, Ergin Ataman, întrebat fiind dacă se simte norocos că elevii lui au câștigat acel meci. Sincer, mă așteptam la o reacție mai virulentă însă răspunsul său scurt denotă că a avut sau va avea o discuție lungă cu jucătorii săi. 

Panathinaikos a început bine meciul, l-a controlat încă de la început și a luat un avans semnificativ în sfertul 2 al partidei, conducând cu 40-24. A fost apoi un timeout și ușor-ușor Panathinaikos nu mai înscria. Diferența a coborât la sub 10 puncte și nu mare mirarea a fost când, după o luptă formidabilă și o voință de fier, Olympiacos conducea în sfertul 4.

Cum s-a ajuns în această situație ?

Incepem cu partea bună. Au început perfect. Chiar dacă Olympiacos a ținut cât de cât aproape părea că e meciul în care nu au nicio șansă să revină. Au urmat câteva prostioare ale lui Nunn și Grant pe care oaspeții le-au convertit și rivalii lui Panathinaikos reveneau pe tabelă. 

Au avut un arbitraj puțin favorabil însă mă așteptam la acest lucru. Nu, nu sunt favoriții arbitrajelor din Grecia, ba din contră, însă micile ciupeli tot timpul vor exista pentru a nu exista sweep-uri în finală.

Îi așteaptă o atmosferă infernală în sala din Olympiacos. Trebuie să demonstreze că sunt campionii Europei și că pot câștiga două meciuri la rând contra acestora. Apoi, în decisiv, chiar se poate întâmpla orice.

Statistica meciurilor directe Olympiacos BC v Panathinaikos BC

Cele două echipe s-au întâlnit în acest sezon de nu mai puțin de nouă ori. Astfel, după nouă meciuri în campionatul intern (sezon regulat + playoff ) și Euroligă, Olympiacos conduce cu scorul de 5-4. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Olympiacos BC v Panathinaikos BC

1.70 este cota pentru ca Olympiacos să câștige titlul în fața propriilor fani. Cota este interesantă și vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Olympiacos BC vs Panathinaikos BC Pont: Juancho Hernangomez 5+ puncte

Nu am cum să ignor forma bună a lui Juancho Hernangomez. În ultimul meci a avut probleme cu faulturile, nu a jucat foarte mult, a înscris 3 puncte. În primele două meciuri a înscris 11, respectiv 7 puncte. Este un baschetbalist muncitor, cu șut bun de 3, nu stăpânește în mod deosebit de bine o aruncare de la semidistanță însă are forță de pătrundere destul de mare. Joacă bine în atmosfere ostile, exact cum va fi și cea de pe terenul lui Olympiacos. Îl văd capabil să înscrie minim 5 puncte într-un meci în care TOȚI baschetbaliștii lui Ataman trebuie să contribuie pentru a duce meciul 5 în OAKA. Dacă nu va avea probleme cu faulturile, linia mi se pare foarte bună și vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

Miza: 10/10
Cota: 2.05
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici