1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Olympiacos - Panathinaikos

Olympiacos - Panathinaikos - Ponturi Pariuri Baschet Grecia A1 - Finala - Meciul 2 - 07.06.2024

Curry
Curry

2024-06-06 23:38:00

Baschet Grecia A1

07 Iunie 2024, 21:30

Olympiacos BC

Olympiacos BC

versus
Panathinaikos BC

Panathinaikos BC

2.35

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Olympiacos BC v Panathinaikos BC

Olympiacos e la un pas de trofeu după victoria din deplasare cu Panathinaikos dintre urmă cu două zile, scor 89-84. 

Cu o sală în spate ostilă total , PAO speră să egaleze situația la general. Analizăm partida și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Olympiacos BC: Forma echipei, știri și statistici

Olympiacos începea în forță meciul 1 din OAKA și după 3 minute aveau procentaj de 100 la sută la 3 puncte pentru un parțial de început de 9-3 care urma să se mărească pentru ca apoi, în final de sfert, PAO să reducă ecartul la doar o posesie diferență.

Unde s-a făcut diferența în meciul 1 și de ce a câștigat Olympiacos meciul după un meci dominat de la un capăt la altul? Două aspecte aș puncta aici.

În primul rând, au avut oamenii mari " pe teren ". Una din principalele probleme ale lui Olympiacos era că de multe ori Fall nu era ajutat de Milutinov sau prestația din defensivă a lui Peters nu era la nivel înalt. Ei bine, de data aceasta a funcționat totul. Milutinov era în double double aproape de la pauză în timp ce Peters, chiar dacă nu a marcat decât 8 puncte, cele din start de meci, a pus în scenă o defensivă imperială.

Apoi, un aspect pe care l-am discutat și în primul meci : Thomas Walkup! Jucătorul american cu pașaport grec a fost absent destul de mult în ultimele meciuri dinaintea primului din finală. Nici acum nu a început bine însă tabela, la final de meci, arăta că Walkup a fost una din cheile meciului.

Totul este în zadar, totuși, dacă Olympiacos nu câștigă aici. Au o șansă imensă pentru istorie, pentru că o finală care ar fi 2-0 pentru gazdele de astăzi va fi foarte, foarte greu de întors de " verzi ", indiferent de cât de bună e această echipă sau de ce minuni a făcut Ataman în Euroligă.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Panathinaikos BC: Forma echipei, știri și statistici

Mă așteptam ca primul meci să fie unul cu puncte puține tocmai pentru că mă gândeam la un lockdown defensiv din partea lui Panathinaikos. Nu a părut deloc așa. Ba mai mult, PAO a avut o atitudine de superioritate, au intrat greu în meci și asta i-a costat. Având în vedere cat de important e terenul propriu tind să cred că break-ul reușit de Olympiacos a lăsat urme în vestiarul acestora.

Ce trebuie să facă Panathinaikos pentru a câștiga aici și pentru a-și recupera avantajul terenului propriu? Să impună ritmul. Mi-e greu să cred că un alt meci cu puncte multe, la fel ca și primul, ar mai putea să meargă de partea lui Olympiacos. Marile victorii ale lui Olympiacos au venit în partide cu puncte puține, nicidecum în cele cu puncte multe. De aceea, Panathinaikos trebuie să impună ritmul și să o facă la nivel ridicat.

De asemenea, trebuie să înțeleagă că titlul din Euroligă nu îți garantează automat și locul 1 în campionat. De asta au profitat cei de la Olympiacos în primul meci, superioritatea și faptul că " verzii " credeau că meciul este câștigat încă dinainte de a începe. 

De regulă, echipele își câștigă întâlnirile de pe teren propriu însă sunt și excepții. PAO este favorită dacă s-ar juca pe teren neutru. Însă, în infernul pe care îl vor face cei de la Olympiacos, îmi vine greu să cred că Nunn & Co pot porni favoriți în vreun fel.

Statistica meciurilor directe Olympiacos BC v Panathinaikos BC

Sunt două echipe care își dispută supremația de zeci de ani în campionatul Greciei. Nu mare trebuie să ne fie mirarea când vedem un echilibru în ultimele întâlniri. Olympiacos are 3-2 în ultimele 5 dueluri cu Panathinaikos.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Olympiacos BC v Panathinaikos BC

Pe lângă recomandarea principală, Olympiacos are o cotă de 1.65 să se impună aici. Va fi infern în sala celor de la Oly iar Panathinaikos trebuie să tragă serios pentru o victorie.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Olympiacos BC vs Panathinaikos BC Pont: Kostas Antetokounmpo 1+ puncte

Va fi una din cele mai interesante recomandări din mai multe puncte de vedere. Kostas Antetokounmpo este alegerea mea pentru meciul de astăzi. Puțin peste 6 puncte în medie în campionatul Greciei, fratele mult mai celebrului Giannis este un jucător de rotație însă cu foarte puține minute prinse în meciurile importante. Am văzut meciul tur cap-coadă, a jucat puțin peste două minute însă a fost în centrul unei acțiuni controversate. A fost sancționat cu fault ofensiv la un fault clar defensiv al celor de la Olympiacos. Aceștia erau în penalizare și urmau două libere pentru Kostas. De acolo, una să fi fost transformată și recomandarea mea de azi, dacă aș fi dat-o în primul meci, ar fi fost câștigătoare. Nu îmi dau seama cât va juca, cu siguranță sub media de 13 minute însă o cotă peste 2 pentru un singur punct marcat nu o dai nici măcar unui junior care abia a învățat să bată mingea. Un alt scenariu favorabil este acela în care pivoții lui PAO vor acumula faulturi rapid. Și acest lucru este posibil în infernul din Pireu. Dacă Kostas nu va juca, se va primi cotă 1. Cota vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

Miza: 8/10
Cota: 2.35
Status: Anulat

Olympiacos BC vs Panathinaikos BC Pont: Konstantinos Mitoglou 10+ recuperări

Panathinaikos caută revanșa după eșecul din primul meci al finalei și aș merge pe premiza unui duel mult mai încins și cu mult mai puține puncte, astfel îmi surâde pragul de 10+ recuperări pe care îl are Mitoglou în oferta Betano pariuri sportive. Acesta a adunat 10 recuperări în jocul 1 în 26 de minute petrecute pe parchet iar acum cu Lessort va trebui să domine adversarii la acest capitol, acolo Milutinov fiind principala amenințare. La ultimele două vizite aici, Mitoglou a avut 16 respectiv 10 recuperări, cifre care încurajează spre acest prag în dreptul lui "Dinos".

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici