1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Olympiacos vs ASVEL Villeurbanne

Olympiacos – ASVEL Villeurbanne, Ponturi Pariuri Baschet, Euroliga, 29.03.2023

Marius Huțu
Marius Huțu

2023-03-28 21:39:00

Baschet - Euroleague

29 Martie 2023, 21:00

Olympiacos BC

Olympiacos BC

versus
Lyon Asvel

Lyon Asvel

1.91

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Olympiacos BC v Lyon Asvel

Olympiacos și ASVEL Villeurbanne sunt adversare miercuri, de la ora 21:00, în etapa a 31-a din Euroliga de baschet masculin, evenimentul fiind inclus și pe lista noastră de pariuri.

DEPUI 200 RON, PRIMEȘTI 420 RON FREEBET. CLICK AICI!!!

Olympiacos BC: Forma echipei, știri și statistici

Olympiacos (21-9) a început săptămâna din postura de lider și mai are nevoie de o victorie pentru a-și asigura o clasare în Top 4 la finalul sezonului regular și avantajul terenului propriu în play-off. Trupa lui Georgios Bartzokas trage însă pentru prima poziție pe tabloul fazelor eliminatorii, fiind într-o competiție pentru acest obiectiv cu Real Madrid, FC Barcelona și Monaco.

The Reds mai au însă un motiv să fie la înălțime cu această ocazie. Dorința de a șterge cu buretele experiența de săptămâna trecută din Serbia, unde au fost învinși de Partizan Belgrad cu 90-75. Acesta a fost unul dintre cele mai slabe jocuri ale sezonului, din mai multe puncte de vedere. În primul rând a fost jocul defensiv. Olympiacos a primit 90 de puncte, în contextul în care în tot sezonul a înregistrat o medie de 76.2 puncte primite.

Apoi a avut o performanță groaznică la aruncările de 3 puncte. I-a luat mai mult de 31 de minute pentru a înscrie pentru prima dată de dincolo de arc, primele cinci încercări fiind ratate. Shaquielle McKissic a spart în cele din urmă gheața. Grecii au terminat la final cu 15% la 3 puncte, cu 3 coșuri realizate din 20 de aruncări. Așa cum a evidențiat și site-ul oficial al competiției, a fost de departe cea mai proastă seară pentru Olympiacos la aruncările de la mare distanță. În primele 29 de jocuri a acumulat de fiecare dată cel puțin 6 „triple”.

A fost o zi proastă în Belgrad și pentru Sasha Vezenkov, liderul sezonului la puncte și recuperări. Bulgarul a terminat disputa cu 6 puncte și 5 recuperări și cu siguranță va dori să-și ia revanșa și el cu această ocazie. El conduce în cele două ierarhii ale sezonului cu medii de 17.8 puncte și 7.2 recuperări.

Olympiacos și-a reîncărcat bateriile pentru acest joc cu un succes de serviciu pe plan intern contra PAOK, scor 100-70. Iar înaintea disputei cu ASVEL are șase victorii la rând obținute în Peace and Friendship Stadium, în Euroligă.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Lyon Asvel : Forma echipei, știri și statistici

ASVEL Villeurbanne (8-22) este echipa cu cel mai slab bilanț din competiție după 30 de meciuri, având un procentaj de 27% la victorie. Francezii ajung în Grecia după o perioadă „roșie”, care cuprinde nu mai puțin de 9 eșecuri la rând. Frustrarea cea mai mare este faptul că echipa pregătită de TJ Parker a adunat cu 12 victorii mai puțin decât rivala de pe plan intern Monaco (situată pe locul 4 la startul etapei a 30-a).

Săptămâna trecută, reprezentanta Franței a jucat pe teren propriu cu Maccabi Tel Aviv și a fost învinsă destul de clar, la 18 puncte diferență, cu 85-67. A fost un joc cu alte performanțe modeste în ofensivă, așa cum a fost cazul în multe alte partide din acest sezon. Echipa lui Parker are o medie de 74.7 puncte, cu aproape 10 puncte mai puțin decât Olympiacos. Nando De Colo a fost principalul marcator în Israel, cu 13 puncte.

Și ultima experiență din deplasare în Euroligă a fost asemănătoare cu cea de la Tel Aviv. ASVEL a fost întrecută de Zalgiris Kaunas cu 85-67. În tot sezonul, francezii au câștigat 4 jocuri în deplasare din totalul de 14. Ultimul succes a fost realizat în ianuarie, la Milano, cu 79-73. La general, apărarea și-a limitat adversarii la o medie de 80.7 puncte.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Olympiacos BC v Lyon Asvel

ASVEL s-a impus în partida tur cu 77-75, cu o triplă câștigătoare realizată la final de Amine Noua. Olympiacos a câștigat ambele întâlniri directe din stagiunea precedentă. Pe teren propriu, succesul a fost la o diferență de 35 de puncte (89-54)!

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Olympiacos BC v Lyon Asvel

Sasha Vezenkov este un candidat serios la titlul de MVP și este dornic să confirme și cu această ocazie. Săptămâna trecută a avut cifre mai scăzute, deci are un motiv în plus să se evidențieze. În oferta de pariuri Betano, bulgarul are o cotă de 1.80 pentru over 25.5 puncte + pase decisive + recuperări.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Olympiacos BC vs Lyon Asvel Pont: Handicap Olympiacos – 13,5 puncte

Olympiacos va căuta să răspundă după eșecul de săptămâna trecută, în care a înregistrat o performanță modestă ca joc. Iar una dintre provocări va fi să-și regleze aruncările de la 3 puncte, capitol unde a fost printre cele mai bune în actuala stagiune – medie de 10.2 triple realizate. Va avea în față un adversar care nu câștigă de meciuri bune, care a pierdut destul de clar atât săptămâna trecută, dar și ultimul joc din deplasare. Pe de altă parte, Olympiacos și-a dominat adversarii care au vizitat-o recent. Bayern, o formație de nivel apropiat de ASVEL, a plecat cu o înfrângere la diferență de 28 de puncte în ultimul joc disputat la Pireu. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.91
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici