1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Olimpia Milano vs Dinamo Sassari

Olimpia Milano vs Dinamo Sassari. Pariuri Ponturi Baschet Italia, 27.05.2023

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2023-05-27 10:50:00

Baschet Italia - Lega A

27 Mai 2023, 19:00

Olimpia Milano

Olimpia Milano

versus
Sassari

Sassari

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Olimpia Milano v Sassari

În această seară în Mediolanum Forum din Milano va începe semifinala dintre Olimpia Milano și Dinamo Sassari. După analiza celor două echipe găsiți și pariul propus pentru acest eveniment. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Olimpia Milano: Forma echipei, știri și statistici

Milano a ajuns pentru a 9-a oară la rând în semifinalele playoff-ului. Din sezonul 2012-2013 când Siena a eliminat-o cu 4-3 la general echipa lui Messina a fost o prezență constantă în top 4 la finele sezonului. 

Va fi și acum cazul deoarece Olimpia a trecut de Pesaro cu 3-1 la general în sferturile de finală după ce a câștigat la pas primele două partide de acasă însă jocurile din deplasare au fost mult mai echilibrate.

Echipa gazdă are acum bilanț 82-38 în meciurile din sferturile de finală disputate până acum. Managerul Ettore Messina are 40-10 bilanț în sferturile de finală deținând un procentaj fabulos de 80% meciuri câștigate și tocmai l-a depășit pe Carlo Recalcati având 121 de meciuri în play-off dintre care 81 câștigate, dominând clar topul la acest capitol. De când este în Milano acesta are 101-41 bilanț cu echipa și în jocul 3 cu Pesaro a ajuns la borna de 600 de jocuri în Liga A.

Messina a declarat recent: "Ne confruntăm cu o echipă care joacă de luni de zile la un nivel ridicat și care și-a confirmat forma și încrederea învingând Veneția în primul tur al play-off-ului. Au trăgători de calitate, cu care deschid terenul, și fizicitate mare în interiorul zonei cu Diop și Stephens. Am lucrat bine în timpul săptămânii, dar acum ne gândim doar la jocul 1 și dăm imediat tot ce putem pentru a încerca apoi să ne îmbunătățim pe parcursul seriei. Ne așteptăm la o semifinală dificilă în care va trebui să avem răbdare și pricepere să căutăm cea mai bună lovitură în atac, să limităm rotațiile și să jucăm imediat un joc defensiv grozav mai ales în faza de tranziție pentru a nu-i permite lui Sassari să joace așa cum ei preferă".

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Sassari: Forma echipei, știri și statistici

Sassari a trecut de Venezia cu 3-1 la general în ciuda faptului că nu au deținut avantajul terenului propriu în acest serie. Echipa a început cu un eșec în deplasare dar mai apoi a câștigat jocul 2 într-o manieră clară și a încheiat socotelile în partidele de acasă. 

Oaspeții au câștigat 10 din ultimele 15 serii din semifinale fiind pe locul 5 all-time la acest capitol. Centrul Ousmane Diop a jucat fabulos având o medie de 15.3 puncte înscrise per meci alături de 7 recuperări și un procentaj de 64.3% la aruncările de două puncte. Acesta a fost faultat de 6.3 ori per meci ajungând de să aibă aproximativ 8.5 aruncări libere per partidă.

Croatul Filip Kruslin a bombardat coșul din spatele arcului de cerc din toate unghiurile având 46% procentaj de reușită cu o medie de 12 puncte per meci. 

Nicio echipă nu s-a întâlnit de mai multe ori cu Milano decât a făcut-o Sassari. Este pentru a cincea oară în ultimii 10 ani când cele două se întâlnesc în play-off, niciodată nu au făcut-o în finală, și totodată pentru a șasea oară în ultimii 13 ani. Dinamo are un procentaj de victorii de doar 33% în fața rivalilor pierzând 38 de jocuri și câștigând doar 19 all-time. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Olimpia Milano v Sassari

Olimpia a spulberat rivala în ambele jocuri din sezonul regular, a câștigat cu 92:63 în deplasare iar acasă cu 79:67.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Olimpia Milano v Sassari

Milano e mare favorită iar handicapul de mijloc e situat la -12.5 puncte. Noi mai tăiem puțin pentru alegerea principală dar ca variantă secundară îl avem pe Napier cu over 3.5 pase decisive, el reușind această performanță individuală în 3 din cele 4 jocuri din sferturile de finală cu Pesaro, fiind pe locul 4 în topul jucătorilor din play-off la capitolul assisturi. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Olimpia Milano vs Sassari Pont: Olimpia Milano H -9.5 puncte

Milano și Sassari sunt echipele care s-au întâlnit de cele mai multe ori în play-off. În campionat Milano deține un record de 32-16 în fața rivalilor dintre care 13-10 în play-off. Deși a trecut de Venezia într-o seria în care pornea cu șansa a două, Sassari are un deficit imens în fața celor din Milano pe care i-au învins cel mai mult prin cupă, astfel aleg varianta victoriei pentru gazde la o diferență formată din două cifre, cota venind din oferta Betano pariuri sportive. Milano a câștigat acasă recent cu Pesaro la diferențe imense, scor 94:68 respectiv 86:57 și cu un efort însemnat în defensivă ar putea câștiga clar și acum. Toate circumstanțele favorizează echipa din Milano iar dacă Diop este blocat sub panou nu îi văd pe oaspeți să țină aproape de Olimpia.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici