1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. New York Liberty - Los Angeles Sparks

New York Liberty - Los Angeles Sparks - Ponturi Pariuri Baschet WNBA - 21.06.2024

Curry
Curry

2024-06-20 13:22:00

Baschet WNBA

21 Iunie 2024, 02:00

New York Liberty

New York Liberty

versus
Los Angeles Sparks

Los Angeles Sparks

5.10

Cele mai bune cote:

Las Vegas
L1213853W001291
Pariază acum la Las Vegas

Analiză și informații pentru New York Liberty v Los Angeles Sparks

Partidă dezechilibrată în Barclays Centre din New York, acolo unde Liberty primește vizita celor de la LA Sparks într-un meci cu o favorită certă, echipa gazdă.

Analizăm partida și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

New York Liberty: Forma echipei, știri și statistici

New York Liberty arată bine. Chiar dacă au pierdut ultimul meci în deplasare, 93-99 în fața lui Mercury, pe teren propriu este invincibilă de 4 meciuri. Culmea, ultima echipă care reușea să învingă aici era considerată outsider destul de mare. La capătul unui meci în care Ionescu a fost top scorer, Liberty pierdea pe teren propriu, 81-90, împotriva lui Chicago Sky.

Una peste alta, nu încape îndoială că sunt favorite aici. Am urmărit pe alocuri meciul din deplasare cu Phoenix Mercury. Deși nu sunt cel mai mare fan al baschetului feminin, a fost una din cele mai bine propagande pentru hasfuet pe care le-am văzut de-a lungul anilor in WNBA. Gazdele de astăzi au avut meciul în mână. Au pus pe tabelă o diferență formată din două cifre și totul părea să meargă în favoarea lor. Totuși, Diana Taurasi, veterana de 42 de ani din lotul lui Phoenix nu a fost de acord. Împreună cu echipa sa au făcut un lockdown de excepție. 30-17 era scorul cu care NY Liberty pierdea acel sfert.

Dacă ar fi să facem o comparație cu jucătoarele lui LA Sparks exista niște diferente clare, în special atunci când vorbim de întreg lotul. Sparks nu are prea multe soluții în afară de Hamby ( vom vorbi despre asta în a doua parte a analizei ),  în schimb, NYL au în Stewart și Ionescu două jucătoare care oricând pot face diferența.

Trebuie să urmărim un aspect. Cele două echipe vor juca două meciuri în Barclays Centre în mai puțin de 48h. Liberty vine după înfrângerea de acum două zile cu Mercury. Este oportunitatea perfectă de a începe meciul cât mai puternic pentru ca jucătoarele importante să primească mai mult timp de refacere până la meciul 2, de mâine. Nu m-ar mira să vedem jucătoare care evoluează mai puțin cu mai multe minute dacă diferența o permite

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Los Angeles Sparks: Forma echipei, știri și statistici

Se întâmplă mai rar în WNBA ca doua echipe să evolueze back to back în meci direct in mai puțin de 48h. De aceea, pentru a obține o victorie în New York, având în vedere și banca mai slabă, staff-ul lui LA Sparks trebuie să găsească cele mai bune soluții pentru ca jucătoarele lor să fie competitive în cele două meciuri. 

Cu 3-10 la general, LA Sparks se vede nevoită să sufere meci de meci din cauza faptului că Dearica Hamby nu este ajutată îndeajuns. Și atunci când Hamby are un meci slab, se vede pe tabela de marcaj. Cel mai concludent exemplu vine din ultimul meci, acolo unde pivotul oaspetelor a încheiat cu 8 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Chiar dacă diferența din final pare relativ mică, 70-79, jucătoarele din LA au recuperat pe final de meci atunci când diferența nu mai conta prea tare.

Nu au o bancă îndeajuns de lungă pentru a spera la prea multe. Vor încerca să țină cât mai mult aproape de Liberty însă le va fi greu. Nu le vad să ia avans mare în început de meci și apoi să încerce să îl mențină. Șansa lor ar fi ca scorul să fie cât de cât echilibrat iar mai apoi jucătoarele din NY să se piardă pe parcurs.

Au nevoie de Hamby, Jackson și Li la capacitate maximă. Dacă cele 3 nu sunt conectate sută la sută la joc, misiunea celor din LA devine imposibila

Statistica meciurilor directe New York Liberty v Los Angeles Sparks

Sparks va avea un meci foarte greu în Barclays Centre din New York. O arată și ultimele întâlniri directe. Sparks nu a câștigat vreun meci din ultimele 5 meciuri, indiferent de terenul pe care s-a jucat partida.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru New York Liberty v Los Angeles Sparks

1.44 este cota pentru ca Sabrina Ionescu să înscrie minim 16 puncte în acest meci și vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

New York Liberty vs Los Angeles Sparks Pont: Ivana Dojkic 4+ puncte

Liberty ar trebui să aibă un meci mai ușor. În condițiile în care vor " rezolva " meciul cât mai rapid, cele care nu primesc minute de fel o vor face acum. Sunt două meciuri în mai puțin de 48h contra lui Sparks, ambele pe teren propriu și cred că se va rula tot lotul daca scorul va permite acest lucru. De aceea, atenția mea se îndreaptă spre Ivana Dojkic. 2.4 puncte în medie pe partidă în cele 7-8 minute / meci pe care le joacă. Categoric, nu este o jucătoare pe care Liberty să se bazeze în mod deosebit, în special că pe postul ei există o concurență teribilă. Totuși, văd un meci controlat de Liberty de la un capăt la altul și pe Ivana să prindă mai mult de 10 minute pe parchet și să marcheze minim 4 puncte. Cota vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

Miza: 8/10
Cota: 5.10
Status: Castigat

New York Liberty vs Los Angeles Sparks Pont: Aari McDonald: Total pase decisive 7+

Liberty ar trebui să nu aibă emoții cu Sparks aici însă gazdele au permis o mulțime de puncte în ultimele meciuri și mă aștept ca și Sparks să marcheze mult, motiv pentru care voi merge pe mâna lui Aari McDonald pentru un minim de 7 assisturi, cota venind din oferta Betano pariuri sportive. În ciuda faptului că vine de pe bancă de obicri, excepție făcând cel mai recent meci, Aari a jucat peste 28 de minute în fiecare din ultimele 3 meciuri și a avut de două ori 7 assisturi și o dată 5. Ea a jucat mai mult decât titularele Nurse sau Brown și chiar decât Claredon iar dacă tendința această cu aproape 3 sferturi petrecute pe parchet se păstrează, consider această alegere un value bet. Ea are 3.4 pase decisive în medie cu 20 de minute în dreptul său însă în ultima vreme e jucat mult mai mult.

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici