1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. UCAM Murcia vs Valencia

UCAM Murcia vs Valencia. Pariuri Ponturi Baschet Spania ACB, 22.05.2024

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2024-05-21 19:34:00

Baschet Spania - ACB

22 Mai 2024, 21:30

Murcia UCAM

Murcia UCAM

versus
Valencia BC

Valencia BC

3.50

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Murcia UCAM v Valencia BC

Valencia nu are altă variantă decât victoria în deplasarea de la Murcia, dacă vrea bineînțeles să rămână în play-off. Prefațăm jocul 2 al seriei iar la finalul analizei publicăm și pariul ales pentru acest eveniment. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Murcia UCAM : Forma echipei, știri și statistici

Murcia a terminat sezonul regulat pe locul 5 și dacă se califică mai departe are șanse să joace cu Unicaja, deoarece Real Madrid și Barcelona sunt pe cealaltă jumătate de tablou.

Gazdele s-au descurcat fantastic în jocul 1 iar cu ajutor unor procentaje uimitoare au reușit să adune 96 de puncte, în ciuda faptului că adversarii au avut cu 16 tentative mai mult.

Fostul jucător al Valenciei, Jonah Radebaugh, a fost cel mai bun marcator cu 24 de puncte iar Sleva, colegul său, a contribuit cu 23 de puncte. Deși Ennis e cel mai prolific marcator din această formație observăm că sunt multe variante pe plan ofensiv, astfel orice poate ieși în evidență. 

O prezență în semifinale nu e departe dacă ținem cont de bilanțul echipei din jocurile de acasă, 15-2. Doar Unicaja a câștigat aici pe lângă Valencia. 

Simon Birgander, Marko Todorovic, David Jelinek și Arturs Kurucs sunt în infirmerie. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Valencia BC: Forma echipei, știri și statistici

Valencia a dus bătălii aprige în Euroligă în acest sezon și a avut una dintre cele mai bune apărări din competiție, poate și pentru faptul că a jucat într-un ritm foarte lent. Totuși cifrele din primul joc cu Murcia au fost catastrofale pentru echipă, nu doar că a permis 67.6% de la două puncte și 38.5% din spatele arcului de cerc însă a avut doar 25/51 de la două puncte și 6/28 de la trei puncte. 

Davies a fost cel mai eficient jucător al echipei cu un total de 19 puncte iar Ojeleye a contribuit cu 17 puncte. Jones a fost al 3-lea jucător cu 12 puncte și 8 assisturi, astfel acest trio e așteptat să conducă ofensiva și în acest joc capital.

Alex Mumbru a părăsit postul de antrenor pe parcursul sezonului însă suișurile și coborâșurile au continuat. Dacă e să luam ceva pozitiv din jocul 1 putem specifica duelul recuperărilor, 41-39 în favoarea liliecilor, cu 21-9 recuperări ofensive. 

Oaspeții trebuie să recâștige o parte din identitatea defensivă pentru a avea șanse să întoarcă seria din nou în propria arenă pentru joc decisiv dar totodată au nevoie de procentaje mai bune în atac.

Boubacar Toure, Kevin Pangos și Nate Reuvers au absentat în jocul 1 și au șanse minime să joace acum.

Statistica meciurilor directe Murcia UCAM v Valencia BC

Murcia a câștigat cu 96:86 în jocul 1.

În sezonul regulat am asistat la două victorii pentru Valencia în schimb.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Murcia UCAM v Valencia BC

Valencia are 2.18 la Betano pentru a câștiga aici.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Murcia UCAM vs Valencia BC Pont: Brandon Davies total puncte 18+

Valencia nu are decât varianta victoriei aici pentru a rămâne în play-off. Oaspeții sunt singurii alături de Unicaja care au câștigat în sezonul regulat în această arenă, Real Madrid sau Barcelona fiind învinse clar aici. Voi miza pe Brandon Davies aici pentru a marca un minim de 18 puncte, el având 19 în jocul 1 după ce a revenit în echipa de start. Pivotul echipei este cel mai bun marcator din campionat cu medie de 14.8 puncte și al doilea cel mai bun recuperator, fiind om de bază. În jocul 1 a avut 7/9 de la două puncte, 1/3 din spatele arcului de cerc plus 2/2 de la libere, dar a adunat 4 faulturi și a jucat doar 23 de minute. Nu cred că Valencia va câștiga ușor aici astfel încât Davies să evolueze mai puțin decât în jocul 1, dimpotrivă, cred ca va fi nevoie ca acesta să joace mai mult iar dacă nu intră repede în penalitate de faulturi cred că va fi unul din oamenii cheie ai oaspeților în tentativa de a întoarce seria în Valencia. Mai mult, jucătorul din Uganda are 18+ puncte marcate în 3 din ultimele 4 evoluții din campionat. Cota selectată vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 3.50
Status: Pierdut

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici