1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Murcia - Unicaja Malaga

Murcia - Unicaja Malaga - Ponturi Pariuri Baschet ACB Spania - Semifinală - Meciul 4 - 03.06.2024

Curry
Curry

2024-06-03 01:22:00

Baschet Spania - ACB

03 Iunie 2024, 21:30

Murcia UCAM

Murcia UCAM

versus
Unicaja Malaga

Unicaja Malaga

3.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Murcia UCAM v Unicaja Malaga

Unicaja încearcă să rămână în joc și pentru asta trebuie să învingă încă o dată în Murcia. Scorul la general în acest moment este de 2-1 pentru gazdele de astăzi.

Analizăm partida și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Murcia UCAM : Forma echipei, știri și statistici

21-13 la finalul sezonului regulat, locul 5 în ACB și locul 3 în Basketball Champions League după o finală mică câștigată în fața celor de la Peristeri. Un sezon decent până acum dar care poate fi istoric dacă Murcia câștigă în acest meci 4.

Echipa condusă de Sito Alonso, care e pe banca gazdelor de astăzi încă din 2019, poate face istorie. Chiar dacă e lipsit de pivotul de bază, de Todorovic, cu un Birgander și Kurucs la mai puțin de 50 la sută, Murcia a făcut adevărate minuni. E drept, Kurucs a jucat în majoritatea meciurilor, acum joacă cu infiltrații. Însă, pe toată perioada playoff-ului, Ennis & Co nu au avut lotul complet în vreun meci. Și cu toate astea au eliminat Valencia și sunt la un pas să o elimine pe Malaga.

Referitor la meciul 3, poate că era normal să vină. Nu ai cum să joci 3 meciuri perfecte contra celor de la Unicaja și să te aștepți ca eu sa nu aibă vreo replică, o replică care a venit în special dintr-o defensivă extrem de solidă a oaspeților de astăzi. 

Pentru a câștiga aici au nevoie de o prestație mult mai bună în ofensivă. Ar trebui să lase presiunea deoparte ( ce ușor sună, nu-i așa? ) și să evolueze cu o dezinvoltură asemănătoare primelor două partide. Pentru meciul 4 s-a făcut sold-out în nici două ore, deci, Palacio Municipal De Deportes va fi neîncăpător pentru susținătorii celor de la Murcia.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Unicaja Malaga: Forma echipei, știri și statistici

Unicaja trăiește un sezon al extremelor. Campioni în EuroCup, locul 1 la finalul sezonului regulat din ACB, un joc încântător și toate astea pentru un 0-2 cu Murcia cu primele două meciuri pe teren propriu ? Cât de surprinzător și nedrept poate fi baschetul câteodată, nu? Totuși, au recuperat un meci însă sezonul poate fi ratat complet dacă nu vor reuși să învingă în meciul 4.

Ce a făcut greșit Unicaja în primele două meciuri pentru a ajunge în această situație? Totul. Începând de la faptul că antrenorul a greșit complet strategia de a se apăra în zonă in momente extrem de neinspirate, s-a văzut clar o atitudine de superioritate încă de la încălzire. Nu, nu am văzut încălzirea, nu am fost la meci. Am văzut doar meciul în sine. Însă aceste aspecte au fost semnalate pe paginile de social media ale celor din Malaga. 

Ce trebuie să facă Unicaja să ducă seria în decisiv ? DEFENSIVĂ. Acesta este cuvântul de ordine. Pentru că dacă o lași pe Murcia să își între în ritm, fie și o Murcia fără Todorovic și cu doi jucători în " pioneze ", va prinde curaj. Și o echipă cu luptători cum sunt Sant Roos sau Sleva, cu marcatori precum Ennis, va fi greu de oprit pe teren propriu dacă cei din Malaga nu vor avea grijă de acest aspect.

Categoric au prima șansă. Pentru ei finala reală e aici. Pentru că sunt ferm convins că dacă se vor califica în finală lucrurile vor sta altfel. Va fi concentrare maximă la fiecare meci, vor dori să o detroneze pe Real Madrid, însă e mult până departe. Au în față un adversar ambițios dar dacă Ibon Navarro, antrenorul lui Malaga, nu va face alte experimente precum în primele două meciuri vor câștiga cel mai probabil.

Statistica meciurilor directe Murcia UCAM v Unicaja Malaga

Unicaja, până la meciurile din play-off, a câștigat cele două întâlniri din sezonul regulat : 88-65 și 80-74. Totuși, scorul din play-off este 2-1 pentru Murcia și cei din Malaga trebuie să fie concentrați pentru a nu fi eliminați surprinzător de către aceștia.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Murcia UCAM v Unicaja Malaga

2.65 este cota pentru o victorie a celor de la Murcia. Gazdele vor da totul în acest meci. O altă înfrângere pe teren propriu ar însemna un meci decisiv la Malaga care, în condițiile unui decisiv, va fi aproape imposibil de câștigat.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Murcia UCAM vs Unicaja Malaga Pont: Jonah Radebaugh 12+ puncte

Ne concentrăm asupra lui Jonah Radebaugh în acest meci. American la origine, muntenegreano-american în pașaport, fundașul celor de la Murcia a fost extrem de important în seria cu Valencia și nu de puține ori în acest final de sezon a fost de multe ori în topul marcatorilor. Pe Murcia o așteaptă un meci foarte greu. Kurucs nu este la sută la sută, Hakanson la fel și Todorovic are șanse mici să joace. Subliniez acest aspect pentru că multe mingi vor trece pe la Jonah. Este un jucător rapid, cu un șut foarte bun de 3. L-am văzut și live, la Cluj, când U BT juca contra lui Ludwigsburg. Chiar dacă nu a ieșit atunci foarte mult în evidență, acum, cu toate absențele de la Murcia, trebuie să își ia rolul de lider în serios. 10.1 este media sa de puncte în ACB. 3.45 este cota pentru ca Jonah să își depășească media cu două puncte. O cotă excelentă în raport cu posibilitatea de a ieși. Cota vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

Miza: 6/10
Cota: 3.45
Status: Pierdut

Murcia UCAM vs Unicaja Malaga Pont: Yankuba Sima - Total recuperări 7+

Murcia nu-și permite un nou început de meci slab, practic jocul 3 a fost pierdut după primele 10 minute. De asemenea nici Malaga nu va trebui să renunțe la apărarea agresivă postată în jocul 3, astfel ideea unui meci cu multe recuperări îmi surâde iar atenția mi-o îndrept către Yankuba Sima, jucătorul oaspeților. Acesta a reușit 8 recuperări defensive și 4 ofensive în jocul 3 fiind cel mai dominant jucător sub panou. La cei 2.11 metri acesta va fi principalul punct de control al echipei vizitatoare iar o nouă prestație solidă a lui poate garanta un nou succes al echipei sale. Sima a reușit 5 recuperări și în jocul 2 în ciuda faptului că Murcia a marcat 101 puncte și nu prea au existat șanse pe recuperare pentru pivotul spaniol în vârstă de 27 de ani iar în plus de asta, în deplasarea din Manresa din turul precedent a venit cu alte 6 recuperări. În circumstanțele actuale și cu un minim de 20 de minute petrecute pe parchet consider că sunt șanse mari ca acesta să ajungă la pragul de 7 recuperări pe puțin. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive

Miza: 10/10
Cota: 8.50
Status: Pierdut

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici