Share

Matagalpa - Brumas Jinotega - Ponturi pariuri Baschet Nicaragua: Torneo Carlos Ulloa – Play Offs – Semifinale. 04.06.2020. Gazdele nu au mai pierdut din sezonul regulat!

Alte competiții baschet

Cota: 1.55

Adaugat de: Gabriel Stan

03 Iun 2020 12:26 237 0
Logo Matagalpa
Logo Brumas Jinotega
Matagalpa
Brumas Jinotega
VS
03:30 04 Iunie 2020
Baschet Nicaragua: Torneo Carlos Ulloa

Analiză și informații pentru Matagalpa v Brumas Jinotega

Matagalpa merge din succes în succes, după ce a reușit în sferturi să o elimine pe Bonanza, fără a întâmpina prea multe probleme. De cealaltă parte, cei de la Jinogeta au avut nevoie de 3 meciuri pentru a trece de Real Esteli, una dintre favoritele acestei competiții.

Câștigătoarea din această semifinală vor înfrunta pe învingătoarea din semifinala a 2-a dintre San Isidro și Costa Caribe, în finala competiției.

Partida Matagalpa - Brumas Jinotega se va desfășura pe 4 iunie, de la ora 3:30 pe El Brigadista Matagalpa.

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Matagalpa: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Matagalpa nu au mai pierdut de 7 partide, de la jocul cu San Isidro, scor 74-67. În playoff au trecut de Rivas și apoi de Bonanza, iar în semifinale vor evolua împotriva lui Jinotega.

Pe cei de la Bonanza i-au învins în sferturi, 93-70 și apoi 86-63, reușind să obțină calificarea fără nicio problemă.

La ultimul joc, Matagalpa au cedat un singur sfert, al 2-lea, la 8 puncte diferență (20-14), dar au intrat la pauză cu un avans de 7 puncte. Partea a 2-a a jocului a fost acaparată de către oasepeți care s-au impus în final cu scorul de 86-63.

Bonanza au reușit 33 de recuperări, 4 assisturi și 22 de faulturi, în timp ce Matagalpa au avut 51 de recuperări, 18 assisturi și 26 de faulturi.

Omul meciului la gazde a fost desemnat Norvin Mairena, care a reușit în 35 de minute să marcheze 24 de puncte, să ofere 1 assist și să bifeze 7 recuperări. Al doilea marcator al echipei a fost Julio Gonzalez cu 12 reușite.

Chiar dacă Matagalpa au menajat 5 jucători, tot au reușit să se impună la o diferență considerabilă în fața unui adversar modest.

Cel mai bun jucător a fost desemnat Dayton Cacho, care a bifat în 35 de minute 23 de puncte, 8 recuperări și 6 assisturi. Al doilea marcator al echipei a fost Raul Mendoza cu 13 puncte.

Brumas Jinotega: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Jinotega au reușit să învingă în sferturi pe Real Esteli, după 3 meciuri, eliminând una dintre favoritele la câștigarea trofeului.

În primul joc, Jinotega au cedat la 7 puncte diferență, scor 76-69, iar în ultimele 2 au reușit să se impună cu scorul de 64-60, respectiv 81-73.

Înaintea jocului împotriva lui Real Esteli, Jinotega au trecut de Boaco, fără a juca vreun meci. Oaspeții nu s-au mai prezentat la cofruntarea din sferturi.

La ultimul joc cu Real Esteli, cel care le-a adus practic calificarea, Jinotega s-au impus cu scorul de 81-73, într-o partidă în care oaspeții au dominat primele 2 sferturi.

Real Esteli au condus după prima parte la 8 puncte diferență, însă cei de la Jinotega au revenit în joc și s-au impus cu același scor 24-16 în sferturile 3-4, obținând succesul ce i-a calificat în semifinale.

Real Esteli au avut 3 aruncări de 3 puncte, 22 de 2 puncte și 8 faulturi, în timp ce Jinotega au reușit 5 aruncări de 3 puncte, 22 de 2 puncte și 11 faulturi.

În ultimele 5 jocuri, Jinotega au pierdut un singur meci, iar 2 dintre cele 4 victorii au fost obținute prin neprezentara adversarului.

Statistica meciurilor directe Matagalpa v Brumas Jinotega

În singura partidă din acest turneu în care cele două s-au întâlnit, Matagalpa au reușit să se impună la o diferență de 8 puncte, fiind favorită și în aceste 2 jocuri să câștige în fața celor de la Jinotega.

Matagalpa – Brumas Jinotega 78-70 (2020).

Cote pentru Matagalpa v Brumas Jinotega

Gazdele nu au mai marcat sub 80 de puncte de la meciul pierdut împotriva lui San Isidro (74-67), din sezonul regulat.

În ultimele 5 jocuri au încasat o singură dată peste 70 de puncte, în meciul cu Rivas 85-88.

Matagalpa are un joc foarte bun atât în atac cât și în apărare, ceea ce o transformă în favorită în fața celor de la Jinotega.

Voi miza pe ofensiva gazdelor: Matagalpa – Peste 80.5 puncte – inclusiv prelungiri - cotă 1.87 oferită de Betano.

Matagalpa vs Brumas Jinotega Pont: Victorie Matagalpa

În sezonul regulat, Matagalpa au încheiat deasupra celor de la Jinotega, cu 17 victorii și 2 înfrângeri, în timp ce adversarii lor au avut cu un succes mai puțin, contorizând tot atâtea jocuri pierdute. Gazdele sunt neînvinse de 7 jocuri, în timp ce oaspeții au un singur insucces în tot atâtea dispute. Se anunță o partidă extrem de echilibrată, în care Matagalpa este favorită datorită ritmului impus din finalul sezonului, inclusiv în playoff. Jinotega au arătat cu Real Esteli că nu sunt invincibili, ceea ce îi transformă în favoriți numărul 2 în acest moment. În singurul meci din sezonul regulat, Matagalpa s-au impus la 8 puncte diferență într-o partidă disputată în februarie 2020. Ținând cont rezultatele anterioare, dar și de miza jocului voi merge pe succesul gazdelor. Pontul partidei: Victorie Matagalpa – inclusiv prelungiri - cotă 1.55 oferită de SuperBet.

Pont pariuri: Victorie Matagalpa

Miza: 10/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Gabriel Stan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Stan

Ponturi:

12

Castigate:

8

Pierdute:

2

Anulate:

0

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici