1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Maccabi Tel Aviv vs Crvena Zvezda, Ponturi Pariuri Euroleague Basketball, 07.10.2021

Maccabi Tel Aviv vs Crvena Zvezda, Ponturi Pariuri Euroleague Basketball, 07.10.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-10-07 09:58:00

Baschet - Euroleague

07 Octombrie 2021, 21:05

Maccabi Fox Tel Aviv

Maccabi Fox Tel Aviv

versus
Crvena Zvezda MTS Belgrade

Crvena Zvezda MTS Belgrade

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Maccabi Fox Tel Aviv v Crvena Zvezda MTS Belgrade

În runda a doua a Euroligii de baschet, în Menora Mivtachim Arena, Maccabi Tel Aviv va primi vizita sârbilor de la Crvena Zvezda, într-o partidă în care gazdele se așteaptă la o nouă atmosferă electrizantă, sold out, așa cum a fost și în disputa cu Bayern din prima etapă. Acest meci este programat de la ora 21:05, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Momentan Maccabi a început cu dreptul noua campanie a Euroligii, 69-68 cu Bayern Munchen, în timp ce sârbii au cedat 57-61 pe terenul celor de la Fenerbahce Istanbul.

Maccabi Fox Tel Aviv: Forma echipei, știri și statistici

Maccabi Tel Aviv este una dintre echipele de tradiție din Euroligă, fiind aproape nelipsită din cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa. Israelienii se află la cea de-a 20-a prezență din 21 de ediții, singurul sezon în care au absentat fiind 2015-2016. În urmă cu două săptămâni, Maccabi și-a mai adăugat un titlu în palmares pe plan intern, surclasându-i în finala ligii cupei pe Hapoel Eilat, 92-62. Evident că Maccabi domină cu autoritate competiția internă și, ca de fiecare dată, principalul obiectiv al clubului este accederea în fazele superioare ale Euroligii.

În prima rundă au câștigat la limită pe teren propriu, 69-68 contra vicecampionilor Germaniei, Bayern Munchen, grație unui run de 12-3 în ultimele minute și a unei prestații de excepție a lui Scott Wilbekin care a fost, de departe, cel mai bun om de pe parchet cu 28 de puncte marcate și 3 pase decisive.

Wilbekin este principala gură de foc pentru trupa israeliană și cu siguranță va fi omul pe care-l vor viza toate marcajele lui Radonjic în această seară. Acest aspect poate conduce la o schimbare pe plan ofensiv pentru Maccabi, care va trebui să-și pună mult mai bine în valoare pivoții în spațiul de 3 secunde.

Ioannis Sfairopoulos, grecul care va sta la cârma echipei pentru al patrulea sezon consecutiv, nu se confruntă cu probleme serioase de lot pentru partida din această seară.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Crvena Zvezda MTS Belgrade: Forma echipei, știri și statistici

Crvena Zvezda evoluează în cea mai importantă competiție inter-cluburi de pe bătrânul continent pentru al treilea sezon consecutiv și pentru a opta oară în ultimii 9 ani. Debutul acestei campanii nu a fost cel mai fericit, Steaua Roșie fiind învinsă în deplasare, 61-57, pe parchetul celor de la Fenerbahce Istanbul. Impresia oferită de băieții lui Dejan Radonjic nu a fost însă nici pe departe la fel de rea precum am fi putut anticipa având în vedere problemele de lot existente în echipă.

Sârbii nu s-au putut baza pe Maik Zirbes, Aaron White, Branko Lazic, Dejan Davidovac și Austin Hollins, iar acest aspect a produs un impact major asupra forței ofensive a grupului. În absența a cinci jucători importanți din lot, Radonjic, cunoscut oricum pentru stilul defensiv pe care-l propune, are nevoie să se focuseze în exclusivitate pe apărare, capitol la care a excelat atât în partidele amicale, cât și în cele trei partide oficiale din noul sezon (partide de campionat + meciul cu Fenerbahce).

Crvena Zvezda a încasat 61 de puncte de la Split și 63 de la Buducnost în campionat, respectiv 61 cu Fenerbahce, iar per total înregistrează o medie de 62.14 puncte primite per meci în ultimele șapte partide (meciuri oficiale + amicale).

Conform declarațiilor lui Dejan Radonjic, Lazic a reînceput antrenamentele, în vreme ce Hollins a călătorit și el cu echipa în Israel, însă aproape 100% niciunul nu va fi disponibil pentru partida din această seară.

Statistica meciurilor directe Maccabi Fox Tel Aviv v Crvena Zvezda MTS Belgrade

În sezonul anterior cele două formații și-au împărțit victoriile, Maccabi s-a impus pe teren propriu, scor 81-76, în vreme ce sârbii și-au luat revanșa pe arena din Belgrad printr-un succes ceva mai categoric, scor 76-64.

Cote pentru Maccabi Fox Tel Aviv v Crvena Zvezda MTS Belgrade

Crvena Zvezda este una dintre cele mai solide echipe în defensivă, iar actualele probleme de lot accentuează și mai mult focusul asupra acestui compartiment al jocului. În primele trei partide oficiale ale sezonului, sârbii au încasat, în medie 61.5 puncte per meci. Casa de pariuri Superbet vă oferă o cotă de 1.85 pentru under 77.5 puncte înscrise de Maccabi Tel Aviv.

Maccabi Fox Tel Aviv vs Crvena Zvezda MTS Belgrade Pont: Sub 150.5 puncte

După înfrângerea de la Istanbul, acolo unde Radonjic nu s-a putut baza pe 5 jucători importanți, Crvena Zvezda s-a deplasat în Israel cu aceleași probleme mari de lot. Lazic, White, Zirbes și Lazarevic rămân indisponibili, în vreme ce Holins a făcut deplasarea cu echipa, însă Radonjic nu este deloc optimis că-l va putea folosi vreun minut în această seară. Antrenorul muntenegrean este cunoscut pentru jocul defensiv pe care-l propune, iar cu actualele probleme va fi și mai preocupat de acest aspect al jocului. Sârbii nu se pot măsura cu forța ofensivă propusă de Maccabi, astfel că planul lor de joc se va baza aproape în exclusivitate pe defensivă și pe încercarea de a-l opri pe Wilbekin și de a-i oferi acestuia cât mai puține aruncări necontestate. Wilbekin va avea un matchup direct incomod astăzi contra lui Nate Wolters, fostul său coechipier de la Maccabi din urmă cu două sezoane, un bun apărător care-i cunoaște foarte bine potențialul ofensiv. Crvena Zvezda a încasat, în medie, 62.14 puncte în toate cele șapte partide din acest sezon (atât partide amicale cât și oficiale), iar săptămâna trecută i-am văzut pe israelieni având mari probleme cu Bayern, o echipă inferioară pe plan defensiv, în fața cărora au înscris doar 69 de puncte. Pronosticul meu merge pe under 150.5 puncte în meci, pentru o cotă de 1.70 oferită de casa de pariuri Superbet.

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici