1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Ludwigsburg - Bayern Munchen

Ludwigsburg - Bayern Munchen - Ponturi Pariuri Baschet Bundesliga BBL - Play-off Meciul 3 - 22.05.2024

Curry
Curry

2024-05-21 19:29:00

Baschet Germania - BBL

22 Mai 2024, 19:30

Ludwigsburg

Ludwigsburg

versus
Bayern Munchen Basketball

Bayern Munchen Basketball

1.57

Cele mai bune cote:

Las Vegas
L1213853W001291
Pariază acum la Las Vegas

Analiză și informații pentru Ludwigsburg v Bayern Munchen Basketball

Ludwigsburg caută să producă surpriza primului tur de play-off din Bundesliga și să o elimine pe Bayern Munchen.

Analizăm partida din Ludwigsburg care va avea loc miercuri, 22 mai, începând cu ora 19:30. Scorul la general este de 1-1.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ludwigsburg: Forma echipei, știri și statistici

Ludwigsburg este una din cele mai interesante echipe din BBL, Bundesliga. Sunt acel gen de echipă precum Voluntari la noi. Pot bate pe oricine, pot pierde cu oricine și diferența de scor este la fel de volatilă.

De la aducerea lui Josh King pe banca tehnică a celor de la Ludwigsburg lucrurile s-au schimbat puțin în filosofia acestora. De la o echipă care se baza în exclusivitate pe jucători americani cu una, maxim două plombe de alte naționalități ( de cele mai multe ori germani ), de data aceasta lucrurile s-au mai echilibrat. Au unul din cei mai interesanți conducători de joc din ligă, Desure Bule, 13.5 puncte pe meci și peste 5 pase decisive per/partidă. Însă, ce iese în evidență este IQ-ul său baschetbalistic care, din punctul meu de vedere, nu ar trebui să se mai irosească la o echipă precum Ludwigsburg. L-am urmărit în multe din meciurile acestora în acest sezon și majoritatea deciziilor luate sub presiune au fost extraordinare.

În rest, nu au neapărat jucători care să iasă în evidență din punct individual. Grupul este cel care iese în evidență. Au un stil ciudat de joc. Oscilează evoluțiile haotice și eficiente cu un stil de joc extrem de disciplinat care, de multe ori, nu le-a adus succes. Se bazează foarte mult, de asemenea, pe Pick&Pop, o schemă atât de clasică dar atât de eficientă dacă este executată corespunzător.

Efortul din meciul 1 a fost fantastic. Au revenit de la -10 în sfertul 4, au condus, Bayern a revenit cu o aruncare de 3 pe final de meci și partida intra în prelungiri. Puțini se așteptau ca Ludwigsburg să poată rezista în prelungirile de la Munchen. Totuși, au fost remarcabili. Defensivă solidă, ofensivă excelentă. Totuși, efortul meciului 1 a fost văzut în meciul 2 atunci când Bayern a câștigat categoric, 83-67.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bayern Munchen Basketball: Forma echipei, știri și statistici

Cu 28-6 în sezonul regulat de Bundesliga, teoretic, mulți se așteptau ca Bayern să nu aibă foarte multe probleme în această serie cu Ludwigsburg. Însă, citând din clasici, mingea e rotundă și se poate întâmpla orice. Așa a fost și în meciul 1, atunci când Bayern s-a crezut deja câștigătoare și meciul a intrat în prelungiri de la o diferență formată din două cifre în favoarea Bavarezilor.

Este Bayern favorită în acest meci? Fără doar și poate. Atunci când de multe ori Lucic sau Booker vin de pe bancă, e clar că ai un lot extrem de valoros. În plus, adiția lui Serge Ibaka a fost una extrem de inspirată la începutul sezonului. Însă, din păcate pentru bavarezi, acesta este tentat sa plece la una din echipele sârbești ale Euroligii în sezonul viitor : Partizan sau Steaua Roșie. Totuși, până atunci, Serge este un profesionist desăvârșit și își va face treaba cu siguranță.

Au pe bancă un " monument de antrenor " în persoana lui Pablo Laso. Este un om de legendă la Real care i-a adus pe madrileni pe culmile gloriei ani la rândul. Adus la Bayern să califice echipa în play-off-ul Euroligii, a fost totuși o pălărie mult prea mare având în vedere lotul acestora comparat cu cel al echipelor calificate acolo. 

Statistica meciurilor directe Ludwigsburg v Bayern Munchen Basketball

Ludwigsburg are doar două victorii în ultimele zece întâlniri cu Bayern. În plus, de regulă, victoriile bavarezilor au venit fără prea mari emoții.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Ludwigsburg v Bayern Munchen Basketball

Pe lângă recomandarea principală, 1.88 este cota pentru ca cele două echipe să marcheze minim 163 de puncte în această întâlnire.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ludwigsburg vs Bayern Munchen Basketball Pont: Bayern -4.5 puncte

Prin experiența lui Pablo Laso nu încape îndoială că Bayern este favorită aici și că va călca pedala de accelerație încă de la începutul meciului. Cu resurse limitate, Ludwigsburg va încerca să compenseze prin agresivitatea în apărare și publicul destul de gălăgios de pe teren propriu. Cred că meciul 1 a fost o învățătură de minte suficient de mare pentru Bayern. Nu văd cum Ludwigsburg ar putea să țină pasul timp de 40 de minute cu bavarezii, chiar dacă se poate ca gazdele să dea ce e mai bun în începutul de meci. Bayern ar trebui să câștige aici și ar trebui să o facă la câteva posesii diferență.

Miza: 10/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Ludwigsburg vs Bayern Munchen Basketball Pont: Isaac Bonga 8+ recuperări

După ce Bayern a pierdut jocul 1 și e nevoită să joace mai mult decât a fost planul inițial, mă aștept ca oaspeții să etaleze un nou joc defensiv intens în care să își limiteze rivalii cât mai mult cu putință, astfel voi lua un jucător pentru a bifa 8+ recuperări și anume Isaac Bonga. Acesta este probabil cel mai atletic jucător de pe parchet iar la cei 204 cm poate domina la capitolul recuperări, el având 6 recuperări în 20 de minute în jocul 1 și 11 în 24 de minute în jocul 2, iar cu gândul că bavarezii vor juca bine în defensivă cred că jucătorul de pe poziția 3 va avea o nouă prestație dominantă. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 5.00
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici