1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Los Angeles Sparks - Minnesota Lynx

Los Angeles Sparks - Minnesota Lynx - Ponturi Pariuri Baschet WNBA - 06.06.2024

Curry
Curry

2024-06-05 13:20:00

Baschet WNBA

06 Iunie 2024, 05:00

Los Angeles Sparks

Los Angeles Sparks

versus
Minnesota Lynx

Minnesota Lynx

2.00

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Los Angeles Sparks v Minnesota Lynx

Două echipe cu rezultate în oglindă din Conferința de Vest se întâlnesc pe terenul celei cu record mai slab.

Discutăm de meciul dintre Los Angeles Sparks vs Minnesota Lynx și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Los Angeles Sparks: Forma echipei, știri și statistici

Los Angeles Sparks nu are cel mai bun început de sezon. Cu 2-6 la general, echipa condusă de Curt Miller are o șansă bună să își revină din toate punctele de vedere chiar dacă dau de o echipă în fața căreia foarte puține echipe vor reuși să câștige, Minnesota Lynx.

Interesantă a fost alegerea lui Miller care în 2023 s-a alăturat proiectului de la Sparks după ce un periplu destul de lung la Connecticut Sun de 6 sezoane, cu două trofee individuale importante, antrenorul anului în 2017 și 2021 însă neșansa a fost tot timpul de partea sa. Finala cu Mystics din 2019 putea fi cea mai mare șansă însă accidentările au făcut ca Sun să piardă acea finală în 5 meciuri.

Revenind la meciul de astăzi, Sparks are potențial să fie mai sus. Au câteva jucătoare extrem de interesante, cea mai completă jucătoare aclor din toate punctele de vedere este Dearica Hamby care a trecut de la rivala din oraș în 2023, după ce a câștigat titlul cu Aces în 2022. În plus, are și două selecții in All Star Game-ul din NBA in 2021 și 2022.

Cred că au o șansă bună aici de a câștiga, cotele sunt în scădere destul de mare pentru simplul fapt că, deși Lynx este o echipă de top, cei din LA au fost destul de lipsiți de șansă, în special în meciul cu Dallas Stars, partidă pierdută cu 83-84. Principalul aspect la care trebuie să aibă grijă este apărarea care de foarte multe ori este visătoare și eforturile ofensivei nu pot fi destule pentru a putea câștiga.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Minnesota Lynx: Forma echipei, știri și statistici

Spre deosebire de Los Angeles Sparks, Minnesota Lynx are un început bun de sezon. Șase victorii, doar două infrangeri, record de 4-1 în ultimele 5 meciuri și o formă care le dă toate speranțele să câștige pe terenul celor de la LA.

Interesant este că deși nu are un lot atât de numeros ca și gazdele de astăzi, Lynx are individualități de excepție conduse de pe bancă de "' monumentul " Cheryl Reeve care este pe banca oaspeților din Minnesota din 2010, de 24 de ani! În tot acest timp a reușit să câștige campionatul de 4 ori, în 2011, 2013, 2015 și 2017 și a fost numită antrenorul anului de 3 ori, în 2011, 2013, 2015 și 2017. 

De altfel, faptul că a reușit de-a lungul timpului să gestioneze jucătoare cu greutate cum sunt Maya Moore sau Seimone Augustus fac din Cheryl una din cele mai respectate antrenoare din lume la această oră.

Stau excelent în toate compartimentele, în special prin Napheesa Collier care are un sezon fantastic până acum, statistici de double double venite de pe postul de extremă de forță și un IQ baschetbalistic la nivel înalt. În Europa, în prezent, joacă la Fenerbache iar în WNBA la Lynx din 2019.

Pentru a câștiga aici trebuie să respecte defensiva din ultimele două meciuri. Totuși, nu le va fi deloc ușor în condițiile în care Sparks caută cu disperare o victorie și vin după două înfrângeri la rând. Sunt convins că jucătoarele din LA sunt pregătite să le pună stop formei bune a celor din Minnesota, de aceea, jucătoarele conduse de Reeve trebuie să aibă atenție sporită în această partidă.

Statistica meciurilor directe Los Angeles Sparks v Minnesota Lynx

Din păcate pentru Sparks, ultimele 5 întâlniri vs Lynx nu au mers în favoarea lor. 5 victorii la rând are trupa din Minnesota împotriva celor de la Los Angeles Sparks.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Los Angeles Sparks v Minnesota Lynx

Sparks are nevoie de o victorie aici. Cota pentru o victorie sau o înfrângere până în 9 puncte este de 1.70. Aceasta vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Los Angeles Sparks vs Minnesota Lynx Pont: Dearica Hamby recuperări și assist-uri 16+

Dearica Hamby este în centrul atenției când vine vorba de meciul de astazi. Pivotul celor de la Sparks ( care poate evolua și pe postul de extremă de forță ) este o combinație între Anthony Davis și Nikola Jokic dacă ar fi să o compar cu cei din NBA. Chiar dacă nu pasează la fel de bine precum Jokerul, este acel gen de jucătoare care pune echipa mult mai presus de statisticile sale. Pentru o victorie aici, cele de la Sparks au nevoie de Hamby în toate compartimentele. Degeaba înscrie 25+ atâta timp cât nu contribuie cu recuperări și pase decisive. Vad un meci în care Hamby va fi pe tot terenul și, pe lângă punctele înscrise, va marca la capitolul statistic minim cifra 16 când discutăm de pase decisive și recuperări. Cota vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

Los Angeles Sparks vs Minnesota Lynx Pont: Napheesa Collier 5+ pase decisive

Hamby vs Collier e duelul care ține capul de afiș în jocul actual. Pivoții celor două echipe joacă minute grele însă îmi voi îndrepta atenția către Collier deoarece are alături o echipă mai valoroasă. Având în vedere că aceasta postează o medie de 3.4 assisturi și are un adversar direct pe masura ei, văd un minim de 5 assisturi aici pentru ea în încercarea de a fi implicată enorm de mult. De la 3.4 assisturi la 5+ nu e cale lungă iar scenariul îmi surâde. Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici