1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Lituania vs Slovenia

Lituania vs Slovenia. Pariuri Ponturi Baschet, Cupa Mondială, 07.09.2023

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2023-09-06 21:43:00

Ponturi baschet Cupa Mondială

07 Septembrie 2023, 15:30

Lituania

Lituania

versus
Slovenia

Slovenia

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Lituania v Slovenia

Lituania și Slovenia joacă mâine pentru un loc în finala pentru locurile 5-8 de la actuala ediție a Cupei Mondiale. Pariul propus pentru acest joc îl găsiți în rândurile ce urmează. 

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1203785W001253
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lituania: Forma echipei, știri și statistici

Până la întâlnirea din sferturile de finală cu Serbia, Lituania a fost cea mai impresionantă echipă din competiție având să câștige chiar și partida cu Statele Unite ale Americii, 110:104.

Pe fondul unei încrederi debortante, lituanienii aveau să fie călcați în picioare de sârbi încă din prima jumătate a jocului, pe final steagul alb fiind arborat de elevii lui Maksvytis. Echipa a avut doar 28% din spatele arcului de cerc față de 46% cât au avut până la acel joc iar banca de rezerve nu a mai contribuit așa mult precum a făcut-o până atunci.

A învinge SUA la Cupa Mondială poate fi un lucru grozav însă mai degrabă pare un blestemz ultima echipă fiind Lituania. În ultimele două decenii acest fapt a fost confirmat. Istoria arată că cine a trecut de SUA a fost învins la diferență mare în următorul meci, exact ceea ce a făcut Serbia cu Lituania. 

"Meciul împotriva Statelor Unite, după cum puteți vedea acum, nu înseamnă nimic. Doar istorie", a spus Tadas Sedekerskis după aceea. "Acum nu avem nicio șansă să luptăm pentru medalii. Știam asta. Nu ne-am gândit: Oh, suntem buni pentru că am câștigat împotriva Statelor Unite. Serbia are jucători grozavi precum (Bogdan) Bogdanovic și alții. Deci a fost ușor de uitat. Poate pentru fani nu, dar pentru noi, jucătorii, vă pot garanta 100% că am uitat acel joc".

Odată cu eșecul suferit în fața sârbilor echipa va fi nevoită să joace calificări pentru a obține biletele, deja limitate, pentru Olimpiada de la Paris de anul viitor, acolo unde Serbia și Germania s-au calificat deja alături de țara gazdă, Franța

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Slovenia: Forma echipei, știri și statistici

Slovenia a reușit să țină aproape de Canada până la pauză jocului, apoi nervii și-au făcut apariție iar până la final Luka Doncic nu a reușit să rămână pe parchet, fiind eliminat pentru al doilea fault tehnic cu 6 minute și jumătate rămase de jucat.

Echipa a avut 15/31 din spatele arcului de cerc iar Doncic a încheiat partida cu 26 de puncte pe când Klemen Prepelic a adăugat 24 de puncte. Canada a beneficiat de 33 de liberr dintre care au transformat 27 pe când Slovenia a avut 16/19 de la linia de libere, cumva aici s-a făcut diferența. 

Echipa a demonstrat că și fără Luka Doncic la potențial maxim se poate descurca. E clar, Doncic e cel mai bun jucător din echipă și a fost lăsat în pace doar la primele două jocuri din turneu când avea medie de peste 30 de puncte marcate dar mai apoi, echipele au dublat la el și l-au limitat excesiv. 

Prima repriza cu Canada a fost probabil cea mai frumoasă de la o Cupă Mondială, ambele naționale ajungând la 50 de puncte și șefia s-a schimbat de 18 ori în acest timp, nu mai spunem de tempo care a fost uluitor. Doncic nu a avut suficientă susținere în disputa sa cu Shai Gilgeous-Alexander iar canadienii s-au distanțat din sfertul 3.

„Au jucat grozav, a fost foarte fizic. Au unul dintre cei mai buni jucători din lume, așa că a fost foarte greu să-l păzești. Dar sunt mândru de echipa mea. Toată lumea a jucat 100% când a ieșit acolo. Ar trebui să ne întoarcem la hotel cu capul sus. Sunt pur și simplu mândru de această echipă. Am fost aproape, dar începe cu mine. Trebuie să fiu mai bun pentru echipa mea cu toate emoțiile, jucând pentru țara ta, tu vrei să dai tot ce ai mai bun, vrei să mori acolo.” - Luka Doncic, Slovenia

Las Vegas
L1213853W001291
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Statistica meciurilor directe Lituania v Slovenia

În 2014 a venit ultima victorie a Lituaniei în fața Sloveniei, cele mai recente doua partide fiind adjudecate de Doncic & co. 

MaxBet
L1160661W000651
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Lituania v Slovenia

Lituania a mare favorită aici având o cotă de 1.44 la Betano pariuri sportive pentru a câștiga partida. Fără o miză uriașă și ținând cont de potențialul ofensiv al echipelor vom miza pe over aici.

Get's Bet
L1173107W000815
35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lituania vs Slovenia Pont: Peste 173.5 puncte

Tempo-ul impus de Slovenia și Canada a fost uluitor iar dacă Doncic & co. vor face același lucru și cu Lituania mă aștept la un nou total ridicat, motiv pentru care aleg over-ul aici, cota venind din oferta Superbet pariuri sportive. Am asistat la un total de 189 de puncte în partida recentă a Sloveniei iar în jocurile lor cu Australia respectiv Germania totalul a fost se 171 de puncte. Lituania marcase peste 90 de puncte în toate partidele de la acest turneu până la meciul din sferturile de finală cu Serbia iar acum miza fiind infimă e posibil să asistăm la un nou spectacol.

Ponturi baschet Cupa Mondială

Peste 173.5 puncte

1.90
Lituania vs Slovenia

07 Sep 23, 15:30

Miza: 10/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici