1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Lietkabelis - U BT Cluj-Napoca

Lietkabelis - U BT Cluj-Napoca - Ponturi Pariuri Baschet EuroCup - 07.02.2024 - Clujenii față în față cu istoria

Curry
Curry

2024-02-06 20:49:00

Baschet - Eurocup

07 Februarie 2024, 20:00

Lietkabelis

Lietkabelis

versus
U BT Cluj-Napoca

U BT Cluj-Napoca

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Lietkabelis v U BT Cluj-Napoca

U BT Cluj-Napoca este față în față cu istoria. O istorie de care îi desparte o singură victorie, cea din Lituania, pentru a accede în sferturile de finală ale EuroCup.

Analizăm partida din Panevezys și încercăm să găsim cel mai bun pont la pariuri.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lietkabelis: Forma echipei, știri și statistici

Chiar dacă nu mai au șanse matematice de calificare, lituanienii din Panevezys vor juca din orgoliu și, la urma urmei, vor face exact ceea ce ar trebui să facă orice sportiv profesionist, să trateze orice meci la victorie.

Sunt într-o formă decentă spre bună, au legat victoriile în ultimele meciuri și vin aici cu dorința de a le strică sărbătoarea clujenilor cu care au avut unul din cele mai frumoase meciuri din EuroCup în acest sezon, o partidă în care lituanienii au revenit superb dar au pierdut în prelungiri.

Au o sală cochetă, modernă, mai de familie, contrar celor de la..Rytas spre exemplu, tot din Lituania, unde există o facțiune mai dură a dupoeterilor spre deosebire de Panevezys unde atmosfera e mai " liniștită ", mai de familie.

Interesant este că Lietkabelis s-a despărțit de Stefan Bircevic în urmă cu doar două zile. Bircevic este un jucător cu un CV impresionant, jucător care a evoluat în trecut și la clujeni.Tot recent a fost adus Diante Baldwin, un jucător de la Mitteldeutscher în timp ce în locul sârbului a fost adus Djordje Gagic. 

Aceste transferuri nu știu cât de mult vor conta în acest meci, în special că la această oră nu se știe exact dacă vreunul din ei va juca, în special Gagic. S-ar putea ca americanul să joace dar asta vom vedea la ora jocului.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

U BT Cluj-Napoca: Forma echipei, știri și statistici

U BT Cluj-Napoca se află față în față cu istoria. O istorie care deja e făcută dar poate fi îmbunătățită printr-o victorie în Lituania, contra lui Lietkabelis. La urma urmei, ar fi păcat să fi bătut în Spania după acel meci epic și să nu poți bate aici.

În continuare Universitatea este lipsită de Karel Guzman însă revine DJ Seeley care a făcut deplasarea în Lituania. Acesta a ispășit o etapă de suspendare după evenimentul neplăcut în care a fost implicat la Ulm. Totuși, problema era daca ar fi fost apt de joc, Seeley a acuzat niște probleme la genunchi și nu a jucat contra Piteștiului.

Din punct de vedere financiar, Universitatea, clubul de altfel, ar face o rețetă mult mai bună financiar dacă ar pierde aici. Ar însemna ca să joace un meci în plus într-o Polivalentă plină, la un preț mediu de 70-80 lei biletul x 10 mii. Însă, dacă acest club, conducătorii și jucătorii ne-au demonstrat ceva în acest sezon este că au o mentalitate de ÎNVINGĂTORI. Și o echipă de învingători nu recurge la astfel de chestii.

Universitatea este peste Lietkabelis. Cea mai mare greșeală ar fi să se " culce pe o ureche ". Lituanienii vor juca precum un meci în care nu au nimic de pierdut. Nu se vor da în spate, fanii care vor veni la sală îi vor vrea victorioși. Deci, dacă Universitatea vrea maximul de aici, trebuie să se concentreze tot meciul, încă de la încălzire.

Ceea ce e fascinant la această echipă e felul în care se completează unul pe celălalt. Nu ai siguranță unei " vedete ", Petrică, Stipe, Eddie, Cățe, efectiv nu știi cine va ieși la rampă și asta denotă un spirit de echipă și un nivel extrem de ridicat al echipei conduse de Mihai Silvășan.

Statistica meciurilor directe Lietkabelis v U BT Cluj-Napoca

2-1 la general pentru lituanieni. Lietkabelis a învins de două ori în sezonul trecut, în timp ce în acest sezon, U BT Cluj-Napoca a învins, după prelungiri, pe teren propriu, cu 120-111. Partida din tur a avut nevoie de prelungiri, un meci în care Universitatea a condus și la 17 puncte în sfertul 4.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Lietkabelis v U BT Cluj-Napoca

U Cluj este favorită. Cota pentru victoria clujenilor este de 1.42 și o puteți regăsi în oferta Superbet Pariuri Sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lietkabelis vs U BT Cluj-Napoca Pont: U BT Cluj-Napoca peste 84.5 puncte

Vorbim de o un meci între o echipă fără o miză reală și una care dispută meciul sezonului. U BT Cluj-Napoca este față în față cu istoria și arma ei principală rămâne ofensiva și felul cum și cât de bine mișcă mingea în atac. Lietkabelis, în schimb, poate fi periculoasă pe considerentul echipei care nu are ce pierde și să joace fără presiune. Îmi doresc din suflet ca Universitatea să câștige aici și să facă istorie pentru baschetul românesc. Însă, aleg, teoretic, varianta mai safe. Românii au demonstrat de-a lungul timpului în acest sezon că indiferent de rezultat, vor juca până la capăt (excepție poate partida cu Telekom din deplasare). Cred că Universitatea va înscrie aici minim 85 puncte, indiferent de rezultatul final al meciului. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.65
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici