1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Liaoning vs Shandong - Ponturi pariuri Baschet China – Liga CBA. 21.10.2020. Un nou sezon în Liga Chineză de Baschet!

Liaoning vs Shandong - Ponturi pariuri Baschet China – Liga CBA. 21.10.2020. Un nou sezon în Liga Chineză de Baschet!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-10-20 21:13:00

Baschet China – Liga CBA

21 Octombrie 2020, 14:35

Liaoning Flying Leopards

Liaoning Flying Leopards

versus
Shandong Heroes

Shandong Heroes

1.80

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Liaoning Flying Leopards v Shandong Heroes

Campionatul Chinei s-a reluat după un sezon nebun, care s-a încheiat în luna August, din cauza situației actuale din lumea întreagă.

Campioana a fost Guangdong, care s-a impus în 3 jocuri contra celor de la Liaoning, bifând în cont al 10-lea titlu din istorie.

În actuala stagiune, Liaoning au început perfect, cu succes bifat acasă, în fața lui Tianjin, la o diferență de 13 puncte.

De cealaltă parte, adversara ei, Shandong a câștigat la rândul ei în deplasare, la Bejing Royal Fighters, în prima etapă, la o diferență de 16 puncte.

La ultima confruntare între cele două, Liaoning s-au impus pe teren propriu, categoric, într-un duel disputat în luna Iulie.

Partida Liaoning – Shandong se va desfășura pe 21 Octombrie, de la ora 14:35 pe Liaoning Stadium.

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Liaoning Flying Leopards: Forma echipei, știri și statistici

După finala pierdută în fața lui Guangdong (1-2), după 3 jocuri echilbrate, Liaoning au început noua stagiune cu un succes acasă, împotriva lui Tianjin, scor 121-108.

Liaoning au avut un avans de 25 de puncte la pauză, pe care au încercat să-l mențină până la final, într-o partidă în care au mai bifat 66 de Field Goals, 51 de recuperări și 25 de assisturi.

Chiar dacă după pauză au cedat la 8, respectiv 4 puncte sferturile 3 și 4, Liaoning au reușit să se impună la o diferență confortabilă, de 13 puncte.

Guo Allen a fost cel mai bun jucător al echipei, după ce a bifat un double- double, 39 de puncte și 10 assisturi, în timp ce Han DeYun a reușit 17 recuperări.

La oaspeți, Shi Deshuai a bifat cele mai multe puncte 22, în timp ce Tian Yu a reușit cele mai multe recuperări – 7, iar YuField a bifat 9 assisturi.

Ham DeYun cu 17 puncte și Changze Wu cu 16 puncte au fost următorii 2 marcatori ai gazdelor.

După prima etapă, Liaoning se află pe 6 în Liga CBA, la egalitate cu Zhejiang, Beijing, Shandong, Jilin, Shanxi și Xinjiang.

În stagiunea trecută au încheiat pe 3 în sezonul regulat, sub Xinjiang și Guangdong, iar în playoff au trecut în sferturi de Zhejiang și apoi de Xinjiang, ca în finală să cedeze în fața lui Guangdong.

Etapa următoare vor evolua la Suzhou Dragons.

Shandong Heroes: Forma echipei, știri și statistici

Shandong au pornit cu dreptul în noul sezon reușind o victorie în deplasare, în prima etapă a Ligii CBA, 99-88 la Beijing Royal Fighters.

A fost un duel echilibrat, dar cu toate acestea au reușit să intre la pauză cu un avans de 17 puncte, pe care l-au menținut până la final.

Shandong au cedat 2 din cele 4 sferturi, la limită, într-un meci pe care l-au dominat și în care au mai reușit 75 de Field Goals, 34 de recuperări și 16 assisturi.

Shaojie Wang a fost cel mai bun marcator al gazdelor, reușind 21 de puncte, în timp ce TongLin Sun a bifat cele mai multe recuperări – 8, iar Sun Yulin a oferit cele mai multe assisturi – 8.

La Shandong, Manny Harris a izbutit 21 de puncte, fiind urmat de alți 3 jucători cu câte 17 puncte de fiecare: Jiao Haolong, Hui Zhang și HanLin Tao.

HanLin a fost cel care a reușit cele mai multe recuperări – 12, în timp ce ShiYan Shiyan a oferit cele mai multe assisturi – 6.

După acest prim rezultat, Shandong se află pe 5, la egalitate cu Liaoning, Jilin sau Shanxi.

În stagiunea anterioară, au terminat pe 9 în sezonul regulat, dar au fost eliminați încă din primul tur de Qingdao Eagles.

Etapa următoare vor evolua acasă, împotriva lui Nanjing.

Statistica meciurilor directe Liaoning Flying Leopards v Shandong Heroes

Liaoning au bifat 3 victorii în ultimele 5 întâlniri contra lui Shandong, ultimul succes fiind obținut în sezonul anterior, pe teren propriu.

În 2019 a fost ultima oară când Shandong s-au impus împotriva celor de la Liaoning, acasă, la 20 de puncte diferență.

Precedentul succes al lui Shandong în deplasare, a fost în 2015, atunci când au triumfat cu 111-98.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Liaoning – Shandong 123-98 (2020);

Shandong – Liaoning 114-94 (2019);

Shandong – Liaoning 84-102 (2018);

Liaoning – Shandong 113-92 (2018);

Shandong – Liaoning 103-98 (2018).

Cote pentru Liaoning Flying Leopards v Shandong Heroes

Ambele echipe și-au arătat valoare încă din primul joc din acest sezon, în care au marcat 121 respectiv 99 de puncte.

Acest duel le prinde vecine de clasament în Liga CBA, însă doar pentru o etapă, fiindcă oricine s-ar impune s-ar distanța în campionat.

Voi miza pe un duel deschis, în care greșelile din apărare vor face din nou diferența și în care se vor marca destule puncte, iar PublicWin bonus oferă o cotă bună la acest pont cu numărul 2: Peste 198.5 puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.50.

Liaoning Flying Leopards vs Shandong Heroes Pont: Liaoning – peste 106.5 puncte

Liaoning au început în forță sezonul și au marcat 121 de puncte încă de la primul joc. Au primit și 108 puncte în același meci disputat acasă, ceea ce arată o lejeritate în joc din partea apărării. Shandong au bifat 99 de puncte în primul duel, în deplasare la Beijing Royal Fighters și au încasat doar 83 de la echipa adversă. Chiar dacă încă este debutul noului sezon, gazdele au arătat o poftă mare de joc, iar la meciul următor ar trebuie se mențină același ritm dacă vor să ajungă în playoff. Ținând cont de rezultatul anterior, voi miza pe atacul gazdelor, care se vor impune categoric. Pontul partidei: Liaoning – peste 106.5 puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.80 oferită de PublicWin.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici