1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Letonia - Slovacia

Letonia - Slovacia - Ponturi Pariuri Baschet Calificări EuroBasket 2025 - 25.02.2024

Curry
Curry

2024-02-24 20:46:00

Calificări EuroBasket 2025

25 Februarie 2024, 17:00

Letonia

Letonia

versus
Slovacia

Slovacia

2.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Letonia v Slovacia

Chiar dacă Letonia e calificată deja la turneul final, cu siguranță vor trata serios meciul din Riga, acolo unde primesc vizita Slovaciei în meciul 2 din Grupa C pentru calificările care contează pentru Eurobasket 2025.

Analizăm partida din Riga și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Letonia: Forma echipei, știri și statistici

Jocul Letoniei este unul absolut fabulos. Și nu o spun asta neapărat că au bătut în Spania, deși este o adevărată performanță și această partidă, această victorie, însă jocul Letoniei este unul care, în acest moment, este in top 6 în Europa fără probleme.

Dacă ar fi să vorbim strict de partida cu Spania, efortul echipei a fost fantastic. Te-ai fi așteptat poate ca Spania să îi poată opri din punct de vedere defensiv. Și poate au făcut-o, nu e ca și cum Letonia ar fi dat aici 90 de luncte. Însă, câteodată magia vine de pe bancă. 

Acest lucru vine în condițiile în care nu bine de la vreun jucător, de la vreun 6th man ci de la geniul lui Luca Banchi. Italianul a dominat total duelul cu omologul său de pe banca Spaniei, Sergio Scariolo, om care stă pe banca ibericilor din anul 2015.

Chiar dacă nu s-au putut baza pe Kristaps Porzingis care este în plin sezon cu Boston Celtics, forța grupului stă în baschetul modern pe care Luca Banchi îl orechestrează în naționala Letoniei. De altfel, la ultimul mondial, doar neșansa a făcut ca Letonia să nu ajungă în semifinalele competiției.

Una peste alta, Letonia este o națională care începe să primească tot mai mult respect. Ca în orice domeniu, respectul ți-l câștigi. Joacă un baschet modern, un baschet care le permite să joace fix pe atuurile pe care aceștia le dețin : jocul rapid pe tranziție ofensivă și o defensivă de fier.

În raport cu viitorul adversar, cu Slovacia, nu ar trebui să se pună problema învingătoarei ci doar diferența de scor.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Slovacia: Forma echipei, știri și statistici

Dacă ar fi să facem o categorie de echipe de nivel 1, 2, 3, 4, cred că Slovacia ar fi undeva la nivelul 3 spre 4. Și asta s-a demonstrat de îndată ce au dat de un adversar mai serios, de naționala Belgiei. Nu dau neapărat de un " balaur " însă dau de o echipă care joacă baschetul extrem de corect și este superior la toate capitolele.

Îl au pe Brodziansky, jucător la Joventut și cam aici se termina atuurile slovacilor. Nu au nimic special, sunt o echipă cam de nivelul României care poate să țină ritmul cu echipe de nivelul său ( deși exemplul ăsta nu știu dacă e cel mai indicat după înfrângerea tricolorilor cu Luxemburg).

Stau extrem de slab la capitolul turnovers. Sunt lenți pe tranziția defensivă și este lucrul de care Letonia va profita în această partidă. Singura chestie pe care o poate face Slovacia aici este să limiteze scorul. Și asta o poate face doar printr-un ritm lent. De îndată ce Letonia își va impune ritmul, va fi game-over pentru Slovacia.

De văzut dacă Slovacia va putea cumva să câștige vreun meci în această grupă. Este aproape imposibil să o bați pe Letonia, fie și pe teren propriu. De Spania nu are niciun rost să vorbi. Singura șansă ar fi cu Belgia, însă Belgia este și ea o națiune în care baschetul a crescut și crește an de an.

Statistica meciurilor directe Letonia v Slovacia

In istoria recentă cele două naționale s-au întâlnit de 3 ori, de două ori în 2021 și o dată în 2022. Letonia a câștigat de fiecare dată, scorurile fiind : 91-84, 82-74 și 93-70.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Letonia v Slovacia

Pe lângă recomandarea principală, ofensiva Slovaciei e foarte greu să funcționeze în Riga. Cota pentru maxim 67 puncte marcate Slovacia în acest meci este de 1.85.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Letonia vs Slovacia Pont: Letonia -23.5 puncte

Surprize s-au mai văzut în baschet. Însă, la ora actuală, chiar și fără Porzingis, Letonia nu are cum să piardă aici. Ca idee, Slovacia ne bătea acum un an de două ori, într-una dintre înfruntări nu am contat dar in a doua partidă am pierdut bemeritat, la doar 4 puncte. Spun asta ca să putem înțelege că Letonia joacă aici cu o națională cam de nivelul României, poate puțin mai bună. Chiar dacă Letonia va rula tot lotul, cei care vor intra vor încerca să facă impresie bună și să fie selecționați și la acțiunile viitoare. Pe moment, e o diferență prea mare între cele două și asta ar trebui să se vadă pe tabela de marcaj.

Calificări EuroBasket 2025

Letonia -23.5 puncte

2.55
Letonia vs Slovacia

25 Feb 24, 17:00

Miza: 10/10
Cota: 2.55
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici