1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Laguna Sharks București - CSM Târgu Jiu

Laguna Sharks București - CSM Târgu Jiu - Ponturi Pariuri Baschet LNBM Play-Out Meciul 3 - 17.04.2024

Curry
Curry

2024-05-17 00:36:00

Liga Națională de Baschet Masculin

17 Mai 2024, 18:00

Laguna Sharks București

Laguna Sharks București

versus
CSM Tg. Jiu

CSM Tg. Jiu

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Laguna Sharks București v CSM Tg. Jiu

Meci de clasament ( locurile 17-18 ) in Lumina Sport Arena București, acolo unde Laguna primește vizita celor de la CSM Tg Jiu într-o serie care, până acum, a fost foarte interesantă.

Analizăm partida și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Laguna Sharks București: Forma echipei, știri și statistici

" Same old, same old .." 

Așa ar trebui să încep analiza despre Laguna București. Ca in fiecare an de Ligă Națională, în puțina sa existență recentă pe prima scenă a baschetului românesc, gazdele de astăzi au prostul obicei să nu realizeze cât de important este începutul de campionat pentru o echipă care nu vrea să retrogadeze.

Unul din cei care a fost încă de la început este Thomas Smallwood care venea din Liga a doua din Spania de la Prat, acolo unde avea puțin peste 11 puncte / meci și o 5.5 recuperări. La echipa bucureșteană a făcut cam ce a vrut. Dar asta în sens bun. Are multe meciuri în double double, ba chiar ultimul meci, înfrângerea de la Târgu Jiu, a fost un succes individual pentru jucătorul francez care a strâns 25 de puncte și 10 recuperări + 3 pase decisive.

Aș fi ipocrit să spun că am urmărit majoritatea meciurile celor de la Laguna însă, in ultima lună, am încercat să urmăresc această luptă a ultimelor locuri. Momentan, cei din București încearcă să practice un joc rapid cu Arnautovic, Smallwood și Nelson în rolurile principale. N-au avut niciodată șansă cu Ploieștiul, asta datorită băncii scurte ai a superiorității prahovenilor dar această serie pare a fi una echilibrată.

De văzut cum vor aborda acest meci și care vor fi soluțiile incercate pentru a-l opri pe Underwood, un jucător de care vom vorbi în a doua parte a analizei. Meciul se joacă într-o sală atipică baschetului de performanță de seniori, sunt unele repere mai ciudate de care vom vorbi în finalul analizei, la concluzii și pont.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM Tg. Jiu: Forma echipei, știri și statistici

CSM Târgu Jiu și-ar fi dorit cu siguranță un sezon mai bun. Și prin asta nu mă refer la vreo prezență în play-off, acolo unde e foarte greu să ajungi dacă nu investești " cât de cât". Dar de aici până la lupta pentru a nu termina ultimii...e cale lungă.

Departe de vremurile de altădată, când Porter Troupe conducea formația gorjeană spre perrormanțe europene alături de Darby sau Watson, oltenii au apelat la serviciile lui Adrian Roșu pe banca tehnică care era/este menit să evite rușinea ultimului loc din clasament. Până de curând jucător, Adrian este un tip foarte muncitor și serios. Chiar dacă nu are cele mai mari perrormanțe și poate e normal ca acest lucru să se întâmple cu acest lot de jucători, dacă se va perfecționa suficient, sunt convins că va avea șanse să antreneze la echipe mai importante.

Îl au pe Armwood, un fundaș care își face treaba extraordinar și nu m-aș mira să meargă din sezonul viitor la o echipă mult mai bună. Nu știu dacă neapărat în Liga Națională însă poate la o echipă care joacă un stil ofensiv total unde își poate pune în scenă calitățile sale ofensive. Rare sunt meciurile în care nu termina cu minim 15-16 puncte și capacitățile sale de pasator sunt de remarcat.

De văzut cum vor aborda acest meci, ajungem la același subiect cu care am închis pledoaria clubului gazdă. Personal, cred că vor încerca să impună ei un ritm rapid și să se distanțeze cât de repede se poate. 

Statistica meciurilor directe Laguna Sharks București v CSM Tg. Jiu

De la revenirea pe scenă a celor două în Liga Națională de Baschet Masculin din România, CSM Târgu Jiu a câștigat TOATE partidele cu excepția primului meci din această serie, câștigat de bucureșteni cu scorul de 78-75 în capitală. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Laguna Sharks București v CSM Tg. Jiu

Pe lângă recomandarea principală, cota pentru o victorie a celor din Tg Jiu este de 1.40. În condițiile în care își vor respecta statutul de favorită și nu ii vor lua de sus pe cei de la Laguna, poate fi o opțiune de luat in seamă.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Laguna Sharks București vs CSM Tg. Jiu Pont: CSM Târgu Jiu peste 82.5 puncte

CSM Târgu Jiu vine să câștige de două ori la București în " Lumina Sport Arena ", după cum au declarat oficialii olteni. Sunt echipa mai valoroasă? Fără doar și poate. Însă, în acest final de sezon, Laguna a arătat că poate fi o amenințare pentru oaspeții de astăzi dacă nu sunt luați în serios. Se joacă într-o sală noua, nicio echipă nu are repere foarte mari, de aceea, nu știu cât de la înălțime va fi defensiva de ambele părți. Mă aștept să văd un Armwood la capacitate maximă pentru că este meciul perfect în care îți poți creste statisticile individuale. Defensiva Lagunei de-a lungul playout-ului nu a fost deloc la înălțime. De aceea, indiferent de rezultatul final, cred că gorjenii vor înscrie minim 83 de puncte aici. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

Cele mai recente avancronici