Share

Juigalpa vs Tipitapa - Ponturi pariuri Baschet Nicaragua: Torneo Carlos Ulloa – Play Offs – Șaisprezecimi - Retur. 24.05.2020. Oaspeții sunt la un pas de optimi!

Alte competiții baschet

Cota: 1.87

Adaugat de: Gabriel Stan

23 Mai 2020 16:53 204 0
Logo Juigalpa
Logo Tipitapa
Juigalpa
Tipitapa
VS
03:00 24 Mai 2020
Baschet Nicaragua: Torneo Carlos Ulloa – Play Offs

Analiză și informații pentru Juigalpa v Tipitapa

Tipitapa au reușit în meciul tur să se impună în fața celor de la Juigalpa, la o diferență de 14 puncte, fiind cu un pas în optimile de finală.

Chiar dacă diferența nu este foarte mare, oaspeții au reușit să domine jocul, contorizând un nou succes în acest sezon.

Partida Juigalpa – Tipitapa se va desfășura pe 24 mai, de la ora 3:00.

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Juigalpa: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î Î

Juigalpa nu au mai câștigat de 3 jocuri, aici fiind inclus și prima partidă din playoff, contorizând 1 singur succes în ultimele 5 meciuri.

La finalul stagiunii s-au clasat pe locul 9, cu 9 victorii și 28 de puncte în 19 meciuri. Au fost la egalitate cu Leon și Carazo, sub Tipitapa, dar peste Chinandega.

La ultimul joc, în playoff, în turul șaisprezecimilor, Juigalpa nu au avut șanse prea mari împotriva lui Tipitapa, la pauză diferența fiind de 13 puncte în favoarea oaspeților.

Juigalpa au reușit să câștige un singur sfert, al 4-lea (27-13), însă a fost prea târziu pentru a putea întoarce rezultatul.

Pe lângă cele 85 de puncte au mai reușit 31 de recuperări, 12 assisturi și 21 de faulturi, iar cel mai bun jucător al echipei a fost Henry Rocha.

Acesta a bifat un double-double în 22 de minute în care a marcat 26 de puncte, a avut 5 recuperări și a oferit 2 assisturi, iar al doilea marcator al formației a fost Ricardo Diaz cu 19 puncte reușite în 38 de minute.

Antrenorul lui Juigalpa a menajat 5 jucători la această partidă.

Dacă se vor califica îi vor înfrunta în optimi pe cei de la San Isidro, echipă ce s-a calificat direct în faza următoare, după ce Nicaragua U-16 nu s-a prezentat.

Tipitapa: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

După ce la ultimul joc din sezonul regulat nu s-au prezentat la partida cu Leon, pe care au pierdut-o cu 20-0, fiind deja calificați în playoff, Tipitapa au reușit să se impună în primul joc din șaisprezecimi în fața colegei de clasament, Juigalpa, scor 99-85.

În 19 etape din sezonul regulat, Tipitapa au reușit 12 victorii și au adunat 30 de puncte, fiind deasupra lui Juigalpa cu 2 puncte, la egalitate cu Bonanza (locul 7) și la 7 puncte de liderul San Isidro.

La jocul împotriva lui Juigalpa, Tipitapa au izvbutit să se impună în 3 din cele 4 sferturi, asigurându-și un avans considerabil pentru retur.

În final au triumfat la 14 puncte diferență, iar pe lângă cele 99 de puncte au mai bifat 36 de recuperări, 12 assisturi și 22 de faulturi.

Antrenorul echipei a menajat 6 jucători pentru această confruntare.

Cel mai bun jucător a fost Roberto Rocha, după ce a reușit în 36 de minute să marcheze 20 de puncte, să ofere 5 assisturi și a bifat 18 recuperări.

Rocha a fost al 3-lea marcator al echipei, înaintea lui fiind Oscar Ramirez și Wesley Miranda cu câte 21 de puncte de fiecare, iar cel mai bun Harold Barberena cu 23 de puncte reușite în 40 de minute.

În cazul unei calificări îi vor înfrunta în optimi pe cei de la San Isidro, echipă ce s-a calificat direct în faza următoare, după ce Nicaragua U-16 nu s-a prezentat.

Statistica meciurilor directe Juigalpa v Tipitapa

Cele două formații s-au întâlnit o singură dată în sezonul regulat, într-o partidă câștigată de acea dată de Juigalpa, la o diferență de 10 puncte.

După duelul din playoff, Tipitapa au egalat situația la meciurile directe și pot obține avantajul dacă se vor impune și în partida retur.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Juigalpa – Tipitapa 87-77 (2020);

Juigalpa – Tipitapa 85-99 (2020).

Cote pentru Juigalpa v Tipitapa

Cele două formații s-au întâlnit de 2 ori în acest sezon, în primul meci Juigalpa s-au impus la 10 puncte diferență, iar al 2-lea Tipitapa a reușit să câștige la 14 puncte diferență.

Ultima oară când Juigalpa s-au impus a fost acum 3 meciuri, 84-59 la Carazo, în timp ce oaspeții nu au ai pierdut de 4 jocuri, dacă exceptăm ultimul meci din sezonul regulat la care nu s-au mai prezentat.

Tipitapa este favorită să câștige poate în aceași manieră ca în primul meci – Handicap Tipitapa – 9.5 – inclusiv prelungiri – cotă 1.85 oferită de Betano.

Juigalpa vs Tipitapa Pont: Tipitapa - peste 87.5 puncte

În 2 din ultimele 5 meciuri, Tipitapa au reușit să marcheze peste 90 de puncte, iar în alte 2 peste 80. În sezonul regulat au avut unul dintre cele mai bune atacuri, cu o medie de 77.4 puncte/joc. De cealaltă parte, Juigalpa au încasat în 2 partide peste 90 de puncte, iar în campionat au avut una dintre cele mai modeste defensive, încasând în medie 75.7 puncte/joc. Voi miza și în această partidă pe atacul oaspeților, care se vor impune fără prea mari probleme. Pontul partidei: Tipitapa - peste 87.5 puncte– inclusiv prelungiri – cotă 1.87 ofeirtă de Betano.

Pont pariuri: Tipitapa - peste 87.5 puncte

Miza: 9/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Gabriel Stan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Stan

Ponturi:

28

Castigate:

17

Pierdute:

9

Anulate:

2

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici