1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Italia vs Slovenia

Italia vs Slovenia. Pariuri Ponturi Baschet, Cupa Mondială, 09.09.2023

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2023-09-08 10:31:00

Ponturi baschet Cupa Mondială

09 Septembrie 2023

Italia

Italia

versus
Slovenia

Slovenia

2.45

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Italia v Slovenia

Italia și Slovenia luptă pentru locul 7 la Cupa Mondială de Baschet Masculin. După analiza celor două echipe venim și cu un pariu însă mai multe detalii aflați la finalul analizei. 

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Italia: Forma echipei, știri și statistici

Fără aportul lui Simone Fontecchio, 'azzurrii' au pierdut cu Letonia recent, 82:87. În acel joc s-a remarcat Luigi Datome, legendarul jucător ajuns la final de carieră, acest joc fiind ultimul pentru el în echipamentul țării sale.

Traseul Italiei la această ediție a început cu o victorie chinuită în fața Angolei, mai apoi a venit eșecul cu Republica Dominicană iar în ultimul meci din turul preliminar echipa s-a impus în fața țării gazdă, Filipine. Maind Round-ul i-a pus în cea mai dificilă situația, să învingă Serbia, însă Italia a izbutit acest lucru iar mai apoi au câștigat cu Puerto Rico pentru a ieși primii în grupă dar având ghinionul să dea peste SUA în sferturile de finală, acolo unde au cedat 63:100.

Nivelul echipei a fost neașteptat de slab în majoritatea partidelor iar eșecul cu Letonia poate fi pus pe seama absenței lui Fontecchio, cel mai bun jucător al echipei. Aici echipa va juca exclusiv pentru Luigi Datome, jucător care a reprezentat țara cu mândrie în ultimii ani și care a ajuns la finalul carierei.

Cifrele echipei indică o medie de 78.4 puncte marcate per meci iar apărarea a permis 79.6 puncte în medie. Procentajul de 29.6% din spatele arcului de cerc spune totul despre evoluțiile șterse ale azzurrilor. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Slovenia: Forma echipei, știri și statistici

Slovenia a ajuns la 3 meciuri pierdute la rând după eșecul recent cu Lituania. Observăm faptul că echipa a permis câte 100 de puncte în fiecare din ultimele 3 partide iar lipsa de interes arătată în recentul joc cu Lituania a fost destul dr evidentă. 

Parcursul echipei la această ediție a început cu 4 victorii, astfel aceștia au dispus de Venezuela, Georgia, Capul Verde și Australia ca mai apoi să piardă cu Germania și în sferturile de finală cu Canada. 

În partida cu Lituania, Luka Doncic a ținut să evolueze dorind să își securizeze titlul de cel mai bun marcator al ediției dar recomandarea echipei sale, Dallas Mavericks, a fost să nu joace în partide fără miză. Klemen Prepelic a jucat doar 7 minute cu Lituania iar Blazic deloc, toți 3 având șanse minime să joace cu Italia. 

Cifrele adunate indică o medie de 87.9 puncte marcate per meci și undeva la 87 primite. Echipa a permis adversarilor să tragă cu o acuratețe de 39.5% din spatele arcului de cerc și a avut una dintre cele mai mici medii de blocaje per joc, 0.9 doar.

Las Vegas
L1213853W001291
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Statistica meciurilor directe Italia v Slovenia

Slovenia are 6-1 în jocurile directe cu Italia.

MaxBet
L1160661W000651
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Italia v Slovenia

Italia are 1.70 la h +4.5 puncte la Superbet, cotă recomandată de altfel. Fiind ultimul meci al lui Datome e de urmărit pragul de over în dreptul său, momentan nu e publicat nicăieri. Luigi a avut 20 de puncte în jocul cu Letonia!

Get's Bet
L1173107W000815
35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Italia vs Slovenia Pont: Italia câștigă în timpul regulamentar

Faptul că Simone Fontecchio a lipsit cu Letonia a fost o surpriză neplăcută iar acum starul de la Utah Jazz va dori probabil să fie de asemenea menajat. Aceste cote sunt oarecum ciudate, Slovenia a fost total dezinteresată în partida cu Lituania și prezența luo Doncic e sub semnul întrebării deoarece Mavs i-au recomandat să nu joace în partida aceasta fără miză majoră. Klemen Prepelic și Blazic au șanse mici să joace de asemenea iar cotele actuale au șanse mari să se modifice, în special dacă Doncic nu va juca vom vedea echipa Italiei favorită. Cu Luigi Datome aflat la ultimul meci pentru Italia mă aștept ca jocul azzurrilor să fie concentrat exclusiv asupra lui Datome și personal îl văd pe acesta ca fiind cel mai bun marcator din meci, mai ales dacă Doncic nu va juca. Italia dorește să îi ofere lui Datome o victorie la ultimul meci în culorile naționalei și noi mergem pe mâna lor aici din aceste considerente.

Miza: 10/10
Cota: 2.45
Status: Pierdut

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+101.36
Câștigate
28
Pierdute
13
2
Ionuţ Angheluţă
+65.7
Câștigate
15
Pierdute
5
3
Gabriel Morariu
+29.38
Câștigate
17
Pierdute
10

ULTIMELE PONTURI SI AVANCRONICI