1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Italia vs Australia, Ponturi Pariuri Baschet Jocurile Olimpice Tokyo, 28.07.2021

Italia vs Australia, Ponturi Pariuri Baschet Jocurile Olimpice Tokyo, 28.07.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-07-27 16:29:00

Jocurile Olimpice Tokyo

28 Iulie 2021, 11:20

Italia

Italia

versus
Australia

Australia

1.42

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Italia v Australia

Competiția masculină de baschet de la Jocurile Olimpice a ajuns în runda a doua a fazei grupelor, iar în grupa B favoritele și-au respectat statutul, Australia și Italia aflându-se la egalitate în fruntea clasamentului după partidele de debut. Cele două se vor înfrunta miercuri dimineață în meci direct, iar în continuare vom analiza acest duel care va decide una dintre formațiile calificate mai departe.

Acest meci este programat începând cu ora 11:20, ora României, în Saitama Super Arena din Tokyo, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Italia: Forma echipei, știri și statistici

Naționala de baschet a Italiei este prezentă la Jocurile Olimpice pentru a 13-a oară în istorie și pentru prima dată din 2004 de la Atena. Acum 17 ani italienii aveau să câștige medalia de argint, calificându-se surprinzător atunci în finală în detrimentul Lituaniei, dar aveau să cedeze în ultimul act în fața generației de aur a Argentinei condusă de Luis Scola și Manu Ginobili. Prezența Italiei la Tokyo este una dintre surprizele competiției, ei pornind cu șansa a doua în campania de calificare desfășurată chiar la Belgrad. Selecționerul Meo Sacchetti nu a putut conta pe cei mai buni jucători ai săi pentru acel turneu pre-olimpic, dar evoluțiile foarte inspirate ale lui Nico Mannion, Achille Polonara sau Simone Fontecchio le-au asigurat italienilor prima prezență la turneul final după 17 ani.

Cea mai bună veste pentru Sacchetti și elevii săi este revenirea în lot a lui Danilo Gallinari, cel mai bun jucător italian al momentului fiind indisponibil pentru campania de calificări deoarece a evoluat atunci alături de Atlanta Hawks în finala conferinței de est. Impactul lui Gallinari pe plan ofensiv nu s-a lăsat așteptat, el reușind 18 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive în partida de debut contra Germaniei, câștigată de echipa sa cu scorul de 92-82.

Totuși, liderul grupului a fost Simone Fontecchio, small forward-ul de la Alba Berlin care pare să-și continue forma foarte bună arătată în calificări. Fontecchio a fost excepțional din spatele semicercului, reușind 5 aruncări cu un procentaj de 100% de la 3 pct.

Australia: Forma echipei, știri și statistici

Echipa Australiei participă pentru a 15-a oară la Jocurile Olimpice, iar în acest an sunt considerați favoriți la cucerirea unei medalii pentru prima dată în istorie. Dacă echipa feminină a urcat în trecut pe podium la Jocurile Olimpice, obținând trei medalii de argint la edițiile consecutive din 2000, 2004 și 2008, "Boomers" nu a terminat mai sus de poziția a patra. Lotul baschetbaliștilor de la Antipozi este foarte puternic, 7 din 12 jucători din lot evoluând în prezent pentru echipe din NBA. De altfel, 4 jucători din 5-ul de start evoluează în campionatul Nord-American: Aron Baynes (Toronto Raptors), Matthew Dellavedova (Cleveland Cavaliers), Patty Mills (San Antonio Spurs) și Joe Ingles (Utah Jazz).

Patty Mills este principala gură de foc din echipa antrenată de Brian Goorjian, conducătorul de joc al celor de la Spurs ridicându-se la nivelul așteptărilor în partida de debut contra Nigeriei, fiind cel mai bun om de pe parchet cu 25 de puncte marcate, 6 pase decisive și 4 recuperări.

Australienii s-au anunțat ca fiind pretendenți la o medalie încă din campania pre-olimpică, evoluând foarte bine în partidele de pregătire din Las Vegas: 87-84 cu Argentina, 91-83 cu Statele Unite și 108-69 cu Nigeria.

Ofensiva este punctul forte al australienilor, demonstrând acest lucru atât în acele partide de pregătire, cât și în meciul de debut de la Tokyo. Cu acest lot, pe parcursul celor patru meciuri, "Boomers" au înregistrat o medie de 92.5 puncte marcate pe meci

Statistica meciurilor directe Italia v Australia

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit în trecut într-o competiție oficială

Cote pentru Italia v Australia

Italia este una dintre cele mai eficiente formații din Europa în ceea ce privește aruncările din spatele semicercului, în partida contra Germaniei înregistrând 15 asfel de reușite din 31 de încercări. Casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.55 pentru cel puțin 12 reușite de trei puncte pentru echipa Italiei

Italia vs Australia Pont: Peste 163.5 puncte (inclusiv prelungiri)

Italia și Australia sunt liderele grupei B, cele două câștigând partidele de debut împotriva Germaniei, respectiv Nigeriei. Potențialul ofensiv din cele două tabere este uriaș, iar în partidele de debut ambele au demonstrat acest lucru, reușind să înscrie 92, respectiv 84 de puncte. Italia este o formație al cărei joc se bazează într-o mare proporție pe aruncările de la distanță. Contra Germaniei, elevii lui Meo Sacchetti au înscris de 15 ori din spatele semicercului din 31 de încercări, asta în condițiile în care Achille Polonara, unul dintre shooterii foarte buni ai echipei și un om de bază în campania de calificări, a avut o zi neagră și nu a ajutat echipa cu nici măcar un punct. Italienii au pus în practică cu brio acest stil de joc încă din turneul pre-olimpic de la Belgrad, iar prezența în lot a lui Danilo Gallinari pentru turneul final nu poate însemna decât un plus pe plan ofensiv. Australienii reprezintă la rândul lor o forță ofensivă, pe parcursul ultimelor patru partide cu acest lot baschetbaliștii de la Antipozi înregistrând o medie de 92.5 puncte înscrise pe meci. Dacă europenii vor încerca să înscrie cât mai mult de la distanță, "Boomers" mă aștept să domine spațiul de 3 secunde, acolo unde italienii vor avea o misiune foarte dificilă pentru a găsi răspuns la jocul lui Aron Baynes și Jock Landale Pronosticul meu merge o partidă deschisă și foarte spectaculoasă cu cel puțin 164 de puncte marcate. Am ales această linie din oferta Betano pariuri sportive pentru o cotă mai mică dar cu șanse foarte mari de reușită

Miza: 10/10
Cota: 1.42
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici