1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Indiana Fever - Washington Mystics

Indiana Fever - Washington Mystics - Ponturi Pariuri Baschet WNBA - 10.07.2024

Curry
Curry

2024-07-09 18:25:00

Baschet WNBA

10 Iulie 2024, 19:00

Indiana Fever

Indiana Fever

versus
Washington Mystics

Washington Mystics

2.70

Cele mai bune cote:

Las Vegas
L1213853W001291
Pariază acum la Las Vegas

Analiză și informații pentru Indiana Fever v Washington Mystics

Fever încearcă să își continue parcursul foarte bun din ultima perioadă de pe teren propriu și par să aibă oportunitatea perfectă în meciul cu Mystics să îl continue.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Indiana Fever: Forma echipei, știri și statistici

Indiana joacă foarte bine în ultimul timp pe teren propriu. Sunt mai multe motive pentru care acest lucru se întâmplă. Vom discuta despre el în rândurile de mai jos.

În primul rând, Caitlin Clark. Fenomenul CC este la un nivel fantastic în WNBA. Indiferent dacă va lua titlul de cea mai bună tânără jucătoare sau Angel Reese va lua acest titlu, tot ceea ce se întâmplă bun în momentul de față pentru WNBA se datorează ei. Hype-ul, faptul că lumea o compară cu Jokic, chiar dacă vorbim de NBA vs WNBA și sunt posturi diferite sau abilitatea sa fantastică de a arunca de la distanță sunt doar câteva din calitățile pe care CC le are. În plus, lupta aceasta continuă pentru titlul de MVP o face pe Clark să dea totul la fiecare meci și să demonstreze că e cea mai bună tânără jucătoare din ligă.

Al doilea aspect important este publicul. 16 mii de suporteri seară de seară când Indiana joacă pe teren propriu în medie, cu 6 mii mai mult decât următoarea clasată, New York Liberty. Publicul a fost la datorie și în meciul cu NYL și le-a împins pe Clark & Co spre victorie. Un alt aspect deloc de neglijat e că CC a devenit primul rookie din istoria WNBA care înregistrează un triple-double.

Trebuie să discutăm puțin și de conexiunea dintre Clark și Boston ( conducător de joc + pivot ) care se sudează pe zi ce trece. Totuși, din păcate pentru Fever, acest lucru de întâmplă preponderent pe teren propriu. După ultimele victorii din Indiana, Fever poate să spere la play-off. Toată munca din ultimul timp ar fi în zadar dacă nu ar câștiga aici vs Mystics.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Washington Mystics: Forma echipei, știri și statistici

Să fie Washington Mystics cea mai slabă echipă din ligă la această oră? Cifrele spun asta însă să fie jocul acestora atât de slab încât să își " merite " locul în clasament? 

Analizăm puțin situația și încercăm să vedem dacă au șanse reale să câștige în această deplasare din Indiana. În primul rând, capitolul indisponibilități trebuie adus în față. Indiferent că vorbim de absențe de lungă durată sau nu, de accidentări ale unor jucătoare importante sau mai puțin importante, infirmeria celor din Washington a fost mai tot timpul ocupată. De urmărit dacă Shakira Austin și Emily Englster vor putea evolua pentru Mystics în această deplasare. Dacă Emily poate fi înlocuită, în cazul lui Austin lucrurile sunt puțin mai complicate pentru că, într-o eventuală absență, Boston va domina sub panou.

Nu au jucat neapărat rău în ultimele meciuri, ba chiar au ținut foarte bine de Lynx. Însă, dacă ar fi să răspund la prima întrebare, da, își merită ultimul loc din clasament. Totuși, un aspect important este faptul că se mobilizează foarte bine cu echipele importante. Cele mai bun exemplu în acest sens este meciul cu Sun de pe teren propriu, pierdut 91-94 în prelungiri la capătul unui meci pe care îl puteau câștiga dacă exista mai multă concentrare.

Pare genul de meci în care toată lumea se așteaptă la o victorie a lui Fever dar Mystics nu mai au ce pierde. Da, pot câștiga în Indiana dacă o pot opri într-un fel pe CC. Altfel, va fi greu, greu de tot.

Statistica meciurilor directe Indiana Fever v Washington Mystics

Consider că meciurile H2H exceptând cele din acest sezon nu au o relevanță foarte mare. Indiana nu juca cu sala plină, erau foarte puțini spectatori și Clark nu juca pentru gazdele de astăzi. Totuși, cele două echipe au disputat două meciuri în acest sezon, în ambele s-a impus Indiana : 85-83 în deplasare și 88-81 pe teren propriu.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Indiana Fever v Washington Mystics

1.45 este cota pentru ca Indiana să își continue forma foarte bună de pe teren propriu și să rămână în lupta pentru play-off. Această cotă vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Indiana Fever vs Washington Mystics Pont: Aliyah Boston Double Double - Da

Mystics are probleme sub panou. Cred că aici ar trebui să profite Fever, să ducă mingea cât mai mult în spațiul de 3 secunde și să beneficieze de lipsurile celor din Washington. Aliyah Boston este alegerea mea pentru meciul de astăzi. Cu un progres fantastic de când e în ligă ( anul trecut a câștigat titlul de cea mai bună debutantă in acel sezon ), pare meciul perfect pentru Boston pentru a-și îmbunătăți statisticile proprii. Nu neg, Caitlin Clark e on fire și trage tare pentru titlul de ,, Rokie of the year " însă cotele pentru DD au început să scadă destul de mult și nu mai au același value din punctul meu de vedere. De aceea, cred că Aliyah poate să domine lupta de sub panou atât din punct de vedere ofensiv cât și defensiv și sa profite de absențele celor din Washington din acel compartiment. Cota vine din oferta Betano Pariuri Sportive.

Miza: 7/10
Cota: 2.70
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19

Cele mai recente avancronici