1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Germania vs Serbia

Germania vs Serbia. Pariuri Ponturi Baschet, Cupa Mondială, 10.09.2023. Ultimul asalt pentru aurul mondial.

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2023-09-09 09:46:00

Ponturi baschet Cupa Mondială

10 Septembrie 2023

Germania

Germania

versus
Serbia

Serbia

1.95

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Germania v Serbia

Finala Cupei Mondiale pune față în față două națiuni din Europa, Germania și Serbia joacă cu aurul pe masă în partida de duminică din Manila. După analiza celor două echipe venim cu un pariu dar și cu alte sugestii de la marea finală. 

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Germania: Forma echipei, știri și statistici

Germania este singura echipa neînvinsă de la această ediție. Nemții au avut emoții mari în sferturile de finală când au trecut la limită de Letonia, 81:79, cu Davis Bertans ratând coșul de 3 puncte la ultima aruncare din joc.

Semifinala cu SUA a scos în fața germanilor cea mai mare oportunitate din istorie, au dat peste o echipă neexperimentată a americanilor, plină de vedete în expansiune, iar aceștia au profitat câștigând cu 113:111. Obst a condus ofensiva cu 24 de puncte, Franz Wagner a avut 22 de puncte, Theis a avut 21 de puncte plus 7 recuperări iar Dennis Schroder a contribuit cu 17 puncte și 9 pase decisive, fiind aproape de al doilea double-double consecutiv.

Notăm totodată prima victorie a nemților în fața americanilor și probabil cea mai răsunătoare din istoria lor, poate chiar mai importantă decât titlul european cucerit în 1993. Televiziunile din Germania nu au transmis meciul cu SUA și nici fanii nu au ieșit pe străzi cum ar fi făcut-o în cazul în care naționala de fotbal izbutea o astfel de performanță. Finală cu Serbia va fi transmisă la o televiziune națională în schimb. 

"Am jucat o apărare bună, am alergat și am rămas duri mental de la primul până la ultimul fluier", a spus Obst reporterilor.

"Am fost capabili să învingem una dintre cele mai bune echipe din lume. A fost o bătălie a naibii", a spus omul german Johannes Thiemann. "Este atât de distractiv, îmi plac în special acele jocuri. La asta visezi, asta vrei. Vrei să cânți pe o scenă mare și nu există una mai mare decât asta."

„Senzație super fericită, nebună odată ce a sunat în sfârșit acel buzzer. Da, doar un moment super special pentru noi toți. Nu știu cu adevărat ce să spun”, a spus Franz Wagner

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Serbia: Forma echipei, știri și statistici

Serbia a ajuns prima în finala Cupei Mondiale după triumful în fața Canadei. Echipa a preluat devreme inițiativa și a intrat cu 52:39 la pauză, și nu a mai renunțat la conducerea jocului până la final. Bogdan Bogdanovic a adunat 23 de puncte iar Milutinov și Dobric au avut câte 16 puncte. 

După ce s-au distrat cu China, Puerto Rico și Sudanul de Sud în turul preliminar, a venit dușul rece livrat de Italia însă acest lucru nu a făcut decât să trezească echipa din Balcani iar jocul crucial cu Republica Dominicană a fost câștigat cu 112:79. 

Ajunși în sferturile de finală sârbii au dat peste Lituania, cea mai impresionantă echipă până la acel moment și au dat pur și simplu de pământ cu balticii, victorie 87:68. Cu Canada echipa a demonstrat încă o dată că are cea mai bună apărare din competiție și fără multe din vedete, Serbia ajunge pentru a doua oară în marea finală la ultimele 3 ediții. 

„Nu contează cine nu este aici”, a spus Marko Guduric din Serbia. „Totul este despre acest grup de băieți, oricine este aici, oricine poartă acest tricou sârbesc. Noi nu renunțăm niciodata. Luptăm până la capăt. Este în sângele nostru.”

„Nimeni nu a crezut, dar nu ne-a păsat de nimeni”, a spus atacantul Serbiei Filip Petrusev. „Ne-am distrat doar unul cu celălalt. Este un grup grozav de băieți, o chimie grozavă, iar când ai chimie bună și jucători grozavi se poate întâmpla orice. Am crezut și suntem aici.”

Las Vegas
L1213853W001291
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Statistica meciurilor directe Germania v Serbia

Ultima confruntare datează de anul trecut când Serbia trecea de Germania în finala DDB Supercup cu 83:56.

MaxBet
L1160661W000651
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Germania v Serbia

Susținem Serbia aici iar orice handicap ajustabil în favoarea lor devine o opțiune bună. La Betano avem 1.65 pentru over 21.5 puncte în dreptul lui Bogdan Bogdanovic pe când la Superbet avem 1.80 pentru over 6.5 assisturi în contul lui Dennis Schroder, artizanul nemților. 

Get's Bet
L1173107W000815
35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Germania vs Serbia Pont: Serbia câștigă

Marea finală a Cupei Mondiale de Baschet Masculin pune față în față două echipe din Europa, Germania respectiv Serbia. Nicuna dintre naționale nunera cotată ca favorită, SUA și Canada erau văzute cu prima șansă iar în urma lor Franța și Spania erau cotate cu șanse mai mari la victorie decât actualele finaliste. Sârbii au o experiență mai mare la acest nivel și un grup foarte unit, motiv pentru care mizez pe ei aici, cota venind din oferta Superbet pariuri sportive. Germania se află la prima finală mondială din istorie însă pornește ușor favorită datorită faptului că e invincibilă la acest turneu și are probabil cel mai puternic lot din istorie. Chiar dacă Jokic sau Micic lipsesc, sârbii au etalat cea mai agresivă apărare din competiție iar pe plan ofensiv au fost extrem de eficienți, mai ales în sferturi când au avut 55% din acțiune cu Lituania și mai apoi 62.1% din acțiune cu Canada. Nemții au totodată de rupt un blestem, cine a învins SUA la vreo competiție internațională în ultimele două decenii avea să piardă jocul următor, fapt confirmat de Lituania cel mai recent. Organizarea defensivă a sârbilor mă face să înclin balanța în dreptul lor.

Ponturi baschet Cupa Mondială

Serbia câștigă

1.95
Germania vs Serbia

10 Sep 23, 15:40

Miza: 10/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+101.36
Câștigate
28
Pierdute
13
2
Ionuţ Angheluţă
+65.7
Câștigate
15
Pierdute
5
3
Gabriel Morariu
+29.38
Câștigate
17
Pierdute
10

ULTIMELE PONTURI SI AVANCRONICI