1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Germania vs Polonia

Germania – Polonia, Ponturi Pariuri Baschet Eurobasket, 18.09.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-09-17 15:58:00

Baschet - Eurobasket

18 Septembrie 2022, 18:15

Germania

Germania

versus
Polonia

Polonia

1.90

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Germania v Polonia

Germania și Polonia luptă duminică, de la ora 18:15, pentru medalia de bronz la Eurobasket 2022 masculin, evenimentul fiind inclus și pe lista noastră de pariuri.

Germania: Forma echipei, știri și statistici

Germania a jucat în fața a 14.000 de fani vineri, în semifinala cu Spania, dar nu a reușit să o doboare. Dennis Schroder, jucător ajuns la Houston Rockets, a terminat cu 30 de puncte în acel joc, gazdele întrecerii au avut alți trei oameni cu cel puțin 10 puncte, pe Obst, Wagner și Theis, dar ibericii au câștigat totuși cu 96-91 și vor juca pentru medalia de aur.

Nemții speră să se aleagă totuși cu o medalie la finalul acestei întreceri, pe care o caută de 17 ani. Ultima dată au fost pe podium în 2005, când echipa condusă de celebrul Dirk Nowitzki obținea medalia de argint. De atunci, Germania a avut clasări între locurile 5 și 18.

Până la jocul cu Spania, Schroder & Co au avut realizat câteva meciuri mari, reușind să învingă, printre altele, Franța (76-63), Lituania (109-107, după prelungiri) și Grecia lui Giannios Antetokounmpo în sferturile de finală, cu 107-96. Pe parcurs a mai înregistrat un eșec în finala grupei cu Slovenia, scor 80-88.

Selecționata condusă de Gordie Herbert a avut trei meciuri în care a terminat cu peste 100 de puncte și alte două când a trecut de pragul de 90 de puncte, din totalul de opt (6-2). De altfel, Germania este cea mai ofensivă echipă din competiție, cu o medie de 93,3 puncte pe meci. Gazdele au un procentaj de 40% la aruncările de 3 puncte.

„Obiectivul nostru a fost să câștigăm o medalie și asta este încă posibil. Eu din postura de căpitan și băieții vrem să câștigăm o medalie. Ar fi istorie, vrem să scriem istorie și asta este o motivație suficientă”, a declarat Dennis Schroder înaintea acestui joc pentru site-ul oficial al FIBA Eurobasket.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Polonia: Forma echipei, știri și statistici

Polonia este revelația la Eurobasket, din moment ce a revenit în Top 4 după mai bine de 50 de ani. Și fără a fi creditată cu șansă, având în vedere că nu are mari vedete în lot. Dar selecționata pregătită de Igor Milicic a fost una a contrastelor.

Pe parcurs a obținut câteva victorii mari, cea mai importantă venind în sferturile de finală, când a eliminat campioana en-titre, Slovenia, cu 90-87. Dar în partida cu Franța din semifinale nu a reușit să mai mențină același nivel, fiind învinsă la 41 de puncte diferență, cu 95-54. În toate cele trei eșecuri de la Eurobasket, în 8 partide, polonezii au cedat la peste 25 de puncte diferență.

Băieții lui Milicic vor încerca să răspundă în fața Germaniei, așa cum au mai făcut-o pe parcursul acestui turneu, după eșecurile cu Finlanda (59-89) și Serbia (69-96). După prima înfrângere au învins Israel cu 85-76. După rezultatul contra sârbilor, Polonia a eliminat Ucraina cu 94-86, în optimile de finală.

Pentru a avea o șansă, polonezii au nevoie din nou de Mateusz Ponitka, căpitanul echipei, care a terminat doar cu 7 puncte în fața Franței. Performanța lui a venit după un triple-double istoric contra Sloveniei, cu 26 de puncte, 16 recuperări și 10 pase decisive.

Polonia a înregistrat o medie de 78,1 puncte, având un procentaj de 34% la aruncările de la distanță.

„Înfrângerea cu Franța a fost ștearsă din memorie. S-a terminat. Suntem încă aici și multe echipe sunt acasă. Multe echipe și-ar fi dorit să fie în locul nostru chiar acum, jucând pentru locul trei”, a declarat jucătorul A.J. Slaughter.

Statistica meciurilor directe Germania v Polonia

Germania și Polonia au fost adversare și în calificările pentru Cupa Mondială de anul viitor. Nemții s-au impus de fiecare dată, cu 72-69 în deplasare și 93-83 pe teren propriu.

Cote pentru Germania v Polonia

Atacul a propulsat Germania până în Top 4 și i-ar putea aduce în cele din urmă și o medalie. Gazdele au o cotă 1.90 în oferta de pariuri Betano pentru faptul că vor termina cu peste 90,5 puncte.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Germania vs Polonia cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Germania vs Polonia Pont: Mateusz Ponitka peste 27,5 puncte, pase decisive și recuperări în total

Polonia va porni cu șansa a doua, dar va încerca să se bucure de acest meci și, de ce nu, să urce chiar pe podium. Pentru a avea ceva șanse, polonezii trebuie să uite de jocul cu Franța și să îl aibă din nou pe Mateusz Ponitka la nivelul în care a fost în cele mai multe meciuri de la acest turneu final. În victoriile din fazele eliminatorii cu Ucraina și Slovenia a avut 37, respectiv 52 de puncte, pase decisive și recuperări în total. Poate că Polonia va pierde acest joc, dar vrea să iasă altfel din teren decât a făcut-o la meciul cu Franța, iar Ponitka poate influența acest lucru.

Germania vs Polonia Pont: Germania -6,5 prima repriză

Ambele echipe caută să termine turneul cu fruntea sus, Polonia a ieșit mult mai rău după duelul cu Franța Fiind prima echipă care pierde cu o marjă de peste 40 de puncte în noul format al competiției. Germania a condus Spania multă vreme dar nu a reușit să păstreze ecartul de 7 puncte pe care l-au avut cu 8 minute înainte de final. Dennis Schroder, noul jucător al celor de la Los Angeles Lakers a fost clar după meciul cu Spania, echipa avea ca obiectiv câștigarea unei medalii și sunt în cărți pentru a reuși acest lucru, astfel vor da totul pentru a scrie istorie din nou. Germania joacă la Berlin, are suportul fanilor și chiar dacă bucuria nu va fi la fel de mare cu siguranță își doresc enorm bronzul. Polonia a fost zapacită de Franța în semifinale și nu cred că vor putea ține pasul cu nemții în acest joc. Deși cred cu tărie că Germania va câștiga la pas acest duel, cu o marjă de două cifre, voi miza pe o prima repriză excelentă făcută de favoriții publicului și pe un avans de minim 7 puncte la pauză. Polonia nu a reușit în semifinale să joace la nivelul pe care l-au arătat cu Slovenia și dacă Ponitka va fi blocat din nou atunci echipa nu va avea mari șanse la medalia de bronz. Polonia a marcat doar 18 puncte până la pauză cu Franța intrând la cabine cu un deficit de 16 puncte, poate acum nu va fi chiar așa mare ecartul dar cred că nemții își vor face meciul ușor de la început, obținând o victorie lejeră.

Miza: 8/10
Cota: 1.78
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici