Share

Franța W – Nigeria W - Basketball Olympic Games Women – Tokyo 2020. Ambele echipe sunt în căutarea primului succes!

Alte competiții baschet

Cota: 1.62

Adaugat de: Gabriel Stan

30 Iul 2021 01:34 333 0
Logo Franța W Franța W
Logo Nigeria W Nigeria W
VS
11:20 30 Iulie 2021
Basketball Olympic Games Women – Tokyo 2020

Analiză și informații pentru Franța W v Nigeria W

Franța a pierdut în primul meci al Grupei B în fața țării gazdă, Japonia, în timp ce Nigeria a cedat în fața Statelor Unite ale Americii.

După prima partidă, Franța și Nigeria ocupă ultimele poziții în clasament, fiind sub Japonia și SUA.

În celălalt meci al grupei, SUA și Japonia se vor duela pentru primul loc, însă orice pas greșit coroborat cu un succes în partida Franța – Nigeria poate răsturna situația în clasament.

Franța și Nigeria s-au mai întâlnit o singură dată în istorie, în 2018, în calificările pentru Campionatul Mondial.

La ultima Olimpiadă, Franța au încheiat pe locul 4, în timp ce Nigeria nu s-a mai calificat la Jocurile Olimpice de 17 ani.

Partida Franța W – Nigeria W se va desfășura pe 30 iulie, de la ora 11:20 pe Saitama Super Arena (Tokyo).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Franța W: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V Î

Franța a început cu stângul noua campanie a Jocurilor Olimpice, după ce a pierdut la limită în fața țării gazde, Japonia, scor 70-74.

A fost un duel în care naționala niponă a reușit să domine selecționata Franței cu jucătoare mult mai cunoscute și mai puternice.

Japonia a reușit 58 de Field Goals, 34 de recuperări și 19 assisturi, în timp ce Franța a bifat 67 de Field Goals, 35 recuperări și 21 de assisturi.

Sandrine Gruda cu 18 puncte și Endene Miyem cu 12 puncte au fost cele mai bune marcatoare ale Franței, în timp ce Gruda a mai bifat 9 recuperări, iar Gabby Williams a oferit 5 assisturi.

Pentru Japonia, Saki Hayashi a reușit 12 puncte, în timp ce Moeko Nagaoka a izbutit 11, iar Maki Takada a bifat 10 puncte. Himawari Akaho a contorizat 9 recuperări, în timp ce Rui Machida a oferit 11 assisturi.

În acest duel, Monica Okoye nu a evoluat pentru naționala Japoniei, în timp ce în echipa Franței a lipsit Diandra Tchatchouang.

După acest succes, Japonia ocupă locul 2 în Grupa B, la egalitate cu SUA, dar peste Franța și Nigeria.

Franța are doar 3 apariții la Jocurile Olimpice, în 2000 când a obținut locul 5, în 2012 când a luat argintul, iar în 2016 când au încheiat pe 4.

Singurele medalii de aur din palmaresul naționalei au fost bifat la Campionatul European, în 2001 și în 2009.

De cealaltă parte, Japonia are 5 calificări la Jocurile Olimpice, iar cea mai bună performanță a fost un loc 5 în 1976.

În partida următoare, Franța va întâlni Statele Unite ale Americii.

Nigeria W: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Nigeria nu au mai câștigat un duel oficial de 9 partide, de la succesul reușit în fața Mozambicului, în 2020, în calificările pentru Jocurile Olimpice.

Formația africană a cedat în primul duel de la Jocurile Olimpice, la limită, în fața Statelor Unite ale Americii, scor 72-81, într-un meci pe care l-au abordat curajos și în care au reușit să se impună în două sferturi.

Nigeria a bifat 84 de Field Goals, 41 de recuperări și 15 assisturi, în timp ce SUA a reușit 66 de Field Goals, 61 de recuperări și 25 de assisturi.

Ezinne Kalu cu 16 puncte, Victoria Macaulay cu 11 puncte, Adaora Elonu cu 10, alături de Promise Amukamara cu 10 puncte au fost cele mai bune marcatoare ale Nigeriei. Pallas Kunaiyi-Akpanah a reușit cele mai multe recuperări, în timp ce Promise a bifat cele mai multe pase – 4.

De cealaltă parte, din naționala Statelor Unite s-au evidențiat A'Ja Wilson cu 19 puncte, Brittney Griner cu 13 și Diana Taurasi cu 10, în timp ce Wilson cu 11 recuperări și Griner cu 10, alături de Sue Bird cu 13 assisturi au contribuit la succesul echipei.

După această victorie, SUA este lidera Grupei B, la egalitate cu Japonia, dar înaintea Franței și a Nigeriei.

Nigeria are o singură participare la Jocurile Olimpice, bifată în 2004, la Atena, în care au ocupat locul 11.

SUA este o veterană a competiție, absentând o singură dată, în 1980 atunci, atunci când s-au retras. Au 8 medalii de aur în palmares, ultima fiind obținută în stagiunea anterioară, la Rio de Janeiro.

În partida următoare, Nigeria va evolua împotriva gazdei competiției, Japonia.

Statistica meciurilor directe Franța W v Nigeria W

Nigeria și Franța s-au întâlnit o singură dată, în 2018, atunci când formația europeană a triumfat la scor în calificările pentru Campionatul Mondial.

Cele două se vor întâlni în grupele Jocurilor Olimpice pentru prima oară, în actuala stagiune, la Tokyo.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Franța W – Nigeria W 84-62 (2018).

Cote pentru Franța W v Nigeria W

Franța este a 5-a favorită la câștigarea medaliei de aur la Jocurile Olimpice, după Spania, Belgia, Argentina și SUA.

Nigeria se află la coada clasamentului fiind echiepele cu cele mai mici șanse la trofeul suprem, alături de Puerto Rico, Coreea de Sud sau Canada.

Se anunță un duel echilibrat, în care greșelile din apărare vor face diferența pe tabelă. Pentru acest pont cu numărul 2 voi miza pe o diferență mică la final între cele două echipe, iar Betano pariuri sportive ne oferă o cotă bună: Handicap Franța – 4.5 puncte – cotă 1.55.

Franța W vs Nigeria W Pont: Peste 138 de puncte total asiatic

Franța și Nigeria se întâlnesc într-un moment mai puțin bun pentru ambele formații, în care au cedat primul meci la Jocurile Olimpice. Franța nu are un lot ce merită să fie eliminat încă din grupe, în timp ce Nigeria poate provoca surpriza acestei ediții dacă se vor impune în acest duel. Ținând cont de cum au evoluat în partidele precedente, voi miza pe o dispută cu multe puncte marcate de ambele părți. Pontul partidei: Peste 138 de puncte total asiatic – inclusiv prelungiri – cotă 1.62 oferită de Netbet.

Pont pariuri: Peste 138 de puncte total asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Gabriel Stan

Status: Castigat

Gabriel Stan

Ponturi:

42

Castigate:

17

Pierdute:

24

Anulate:

1

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici