1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Franța vs Serbia

Franța - Serbia, Ponturi Pariuri Baschet Masculin, Meci Amical, 12.07.2024

Marius Huțu
Marius Huțu

2024-07-11 20:17:00

Baschet - Meci Amical

12 Iulie 2024, 22:00

Franța

Franța

versus
Serbia

Serbia

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Franța v Serbia

Jocurile Olimpice de vară sunt tot mai aproape, iar turneul de baschet masculin stârnește un interes major, având în vedere că multe vedete din NBA sunt cooptate în loturile naționalelor calificate. Pentru încălzire, urmărim pentru pariuri jocul amical dintre Franța și Serbia, programat vineri, de la ora 22:00, la Lyon.

Ambele reprezentative au în componență jucători de cinci stele.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Franța: Forma echipei, știri și statistici

Franța, vicecampioană olimpică, își caută forma sportivă potrivită pentru a putea concura la cel mai înalt nivel la Paris 2024. Anul trecut, la Mondiale, a dezamăgit, terminând doar pe locul 18, deși s-a prezentat cu mulți oameni importanți. A fost lăsată în afara grupelor principale de Canada și Letonia. Pentru Les Bleus a fost și cea mai slabă clasare la un Mondial, după 2006 (de când nu a mai lipsit de la competiția mondială).

Oamenii lui Vincent Collet nu au jucat însă anul trecut sub presiunea calificării la Jocurile Olimpice, având locul asigurat din postura de țară-gazdă. Este adevărat, nici nu l-a avut la dispoziție pe Victor Wembanyama, unul dintre marile pariuri ale baschetului francez. Jucătorul de la San Antonio Spurs este însă acum în lot.

Alături de „Wemba”, din echipa lui Collet fac parte alți cinci jucători din NBA, în frunte cu Rudy Gobert și Evan Fournier. Alți cinci baschetbaliști au evoluat în ultimul sezon în Euroligă, precum Mathias Lessort, Nando de Colo și Guerschon Yabusele.

Franța și-a început pregătirile de mai bine de două săptămâni și a disputat deja trei partide de verificare. Prima a fost cu Turcia și a fost câștigată cu 96-46. Wembanyama a terminat cu 24 de puncte, iar Collet a mizat pe 16 jucători. Apoi, Les Bleus au înfruntat Germania în două meciuri. Pe primul l-au câștigat cu 90-66, dar campioana mondială nu a avut lotul complet. Pe al doilea l-au pierdut cu 70-65, dar fără a se baza pe „Wemba”.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Serbia: Forma echipei, știri și statistici

Serbia s-a calificat din nou Jocurile Olimpice, după ce a absentat de la ediția din Tokyo. În 2016, sârbii au ajuns până în finală, unde au pierdut în fața SUA cu 96-66.

Pentru Paris 2024 au obținut biletul după ce au ajuns până în finala Campionatului Mondial de anul trecut. Aici au pierdut în fața Germaniei cu 83-77. Serbia a jucat cu titlul mondial pe masă în 2023, fără a-l avea la dispoziție pe Nikola Jokic. MVP-ul ultimului sezon din NBA se află însă acum în lot.

În rest, toți oamenii importanți care au condus Serbia spre finala Campionatului Mondial din 2023 au fost reținuți și pentru Jocurile Olimpice. Bogdan Bogdanovic, Nikola Jovic, Nikola Milutinov sunt alți oameni care vor juca un rol important în perioada următoare.

Naționala Serbiei și-a început pregătirile la sfârșitul lunii iunie. Pe 5 și 7 iulie a avut teste cu ușile închise contra Olandei și Turciei. Primul meci oficial amical este chiar acesta cu Franța. În drumul spre Jocurile Olimpice, Jokic & Co vor mai avea jocuri la Abu Dhabi, cu Australia (16 iulie) și SUA o zi mai târziu. Ultima verificare va fi pe 21 iulie, cu Japonia în Belgrad.

Statistica meciurilor directe Franța v Serbia

Au trecut cinci ani de la ultimul meci direct. În 2019, tot într-un joc amical, dar înaintea Cupei Mondiale, Serbia a învins Franța cu 61-56. Ultima confruntare oficială a avut loc la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, unde Les Bleus s-au impus cu 76-75.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Franța v Serbia

Toate cele trei meciuri amicale ale Franței din această perioadă au avut maximum 156 de puncte la total. Apoi, ultimele două meciuri directe s-au încheiat cu sub 155.5 puncte. Pentru un pariu sub 160.5 puncte la acest meci, cota este 1.85 la Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Franța vs Serbia Pont: Handicap Serbia + 8.5 puncte

Franța fără Wembanyama în echipă a pierdut ultimul meci amical disputat în fața Germaniei. Evident, cu startul NBA în teren, puterea gazdelor crește cu procente bune. Suficient însă pentru a învinge o redutabilă echipă a Serbiei la o diferență mai mare de 8 puncte? Sârbii sunt pe locul 4 mondial, cu cinci locuri mai sus decât Franța, iar anul trecut, la Campionatul Mondial, s-au clasat cu 16 poziții mai sus decât francezii. Și asta în condițiile în care nu l-au avut pe Nikola Jokic în echipă. Singur, sportul nu este matematică și mai ales în jocuri amicale oscilațiile pot fi mai mari. Pariem însă că Serbia nu va pierde acest meci la o diferență mai mare de 8 puncte.

Miza: 7/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici