1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Polonia vs Franța

Polonia - Franța, Ponturi Pariuri Baschet EuroBasket, 16.09.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-09-15 22:48:00

Baschet - Eurobasket

16 Septembrie 2022, 18:15

Franța

Franța

versus
Polonia

Polonia

1.90

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Franța v Polonia

Polonia și Franța se întâlnesc vineri, de la ora 18:15, în prima semifinală la Eurobasket. Concluzionăm cu pariuri după o prezentare a parcursului celor două reprezentative până în acest punct.

Franța: Forma echipei, știri și statistici

Polonia este povestea frumoasă a turneului final din acest an. La startul competiției, nimeni nu i-a dat vreo șansă să ajungă în semifinale. Nici măcar după ce s-a încheiat faza grupelor, unde a suferit două eșecuri la diferențe consistente, 59-89 cu Finlanda și 69-96 cu Serbia, și s-a clasat pe locul 3.

Din fazele eliminatorii, Polonia a fost o altă echipă. În optimile de finală a eliminat Ucraina cu 94-86. A fost jocul în care Slaughter și Ponitka au combinat 46 de puncte, ambii terminând respectiva întâlnire cu 20+ puncte. Marea lovitură a dat-o în sferturile de finală, unde a învins Slovenia lui Luka Doncic, cu 90-87. A fost o partidă în care Mateusz Ponitka i-a eclipsat pe toți cei prezenți pe teren, cu primul triple-double al carierei: 26 de puncte, 16 recuperări și 10 pase decisive.

„Acesta este un succes istoric pentru Polonia. Acum cred că toată lumea ne va respecta mai mult, mai ales în țara noastră natală", a declarat Ponitka după calificarea în semifinale, potrivit site-ului oficial al competiției.

Performanța realizată a fost probabil și peste așteptările jucătorilor polonezi, care activează în campionate din Franța, Italia, Spania și Polonia, dar niciunul nu este acum la nivel de Euroligă. Ponitka a fost legitimat la Zenit St. Petersburg, dar s-a transferat de curând la Reggio Emilia. Polonezii nu au superstaruri, dar jucătorii se înțeleg fantastic.

Polonia a ajuns în semifinalele EuroBasket pentru prima dată din 1971. Iar acum visează și la o medalie, ultima fiind câștigată în urmă cu 55 de ani (medalie de bronz). Recent, cel mai important rezultat a însemnat calificarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 2019. Șase jucătoti din echipa respectivă sunt prezenți și acum în lot, în Berlin.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Polonia: Forma echipei, știri și statistici

Franța este o națională obișnuită cu înălțimele la Eurobasket și în general la toate turneele finale. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, Rudy Gobert & Co au fost opriți doar de Dream Team-ul Statelor Unite. Așadar, această calificare în semifinale era oarecum așteptată.

Les Bleus au pierdut la rândul lor două jocuri în faza grupelor. Debutul a fost neașteptat de slab, cu un eșec la 13 puncte diferență, scor 63-76. Jucătorii s-au adunat însă rapid, au strâns rândurile și au câștigat următoarele jocuri cu Lituania, Ungaria, Bosnia și Herțegovina. În finala grupei, a cedat în fața Sloveniei cu 82-88, astfel că a intrat pe un culoar foarte dificil spre fazele finale: Turcia și apoi, posibil, Serbia. Nu a fost însă Serbia în sferturile de finală, ci Italia, care a răsturnat pronosticurile.

În ambele jocuri din fazele eliminatorii, Franța a avut nevoie și de prelungiri pentru a se califica mai departe. Pe Turcia a depășit-o cu 87-86, iar pe Italia cu 93-85. De fiecare dată a dat dovadă de tărie de caracter și avut nervii tari. Foarte interesant, în 40 de minute, ambele jocuri s-au încheiat cu același scor, 77-77.

Cele mai cunoscute vedete ale Franței sunt Rudy Gobert și Evan Fournier. Dar vicecampioana olimpică are un lot bine închegat, cu o bancă de rezerve puternică. Primul a fost magic la recuperare în ultimele două jocuri. El a stabilit o medie de 15,5 recuperări, la fiecare întâlnire fiind în double-double.

Statistica meciurilor directe Franța v Polonia

Franța a înfruntat Polonia și la ultimele două ediții ale Eurobasket. Les Bleus s-au impus de fiecare dată, dar rezultatele finale au fost strânse: 69-66 în 2015 și 78-75 în 2017.

Cote pentru Franța v Polonia

Rudy Gobert a adunat 17 recuperări contra Turciei și 14 contra Italiei. Jocul lui sub panou este determinant pentru Les Bleus. Gobert are o cotă de 1.75 pentru over 11,5 recuperări.

Pariază la Netbet pe meciul dintre Franța vs Polonia cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Franța vs Polonia Pont: Handicap Polonia + 8,5 puncte

Franța este favorită în fața Poloniei, dar trebuie să contrazică istoria, care spune că a pierdut 11 din cele 13 jocuri susținute în semifinale. Cu Gobert și Fournier în prim-plan, Les Bleus sunt greu de oprit, dar cine a dat vreo șansă Poloniei înaintea jocului cu Slovenia? Ponitka & Co au o încredere fantastică în acest moment, simt că pot învinge pe oricine. Vor avea și fanii alături în Berlin, pentru că Polonia nu este foarte departe. Pragmatismul și valoarea superioară a Franței ar putea înclina totuși balanța, dar mizăm pe un rezultat la o diferență maximă de 8 puncte.

Miza: 7/10
Cota: 1.90
Status: Pierdut

Franța vs Polonia Pont: +11,5 handicap Polonia

Polonia e cu moralul ridicat după ce a eliminat surprinzător Slovenia în sferturile de finală și s-ar putea să joace cu acest avânt al performanței obținute. Echipa e bine legată, chiar dacă nu are mari vedete în componență. Francezii au disputat două meciuri foarte grele în optimi și în sferturi, obținând calificările după prelungiri, posibil să fie și un pic uzați. Îmi dau încredere pentru acest pariu și cele trei rezultate directe dintre cele două, încheiate cu o diferență de maxim 8 puncte în favoarea "cocoșilor". Pariul e câștigător dacă Polonia nu pierde la 12 sau mai multe puncte. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici