1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Franța - Bosnia, Ponturi Pariuri Baschet Campionatul European, 23.06.2021

Franța - Bosnia, Ponturi Pariuri Baschet Campionatul European, 23.06.2021

Marius Huțu
Marius Huțu

2021-06-22 20:56:00

Baschet - Euro 2021

23 Iunie 2021, 19:00

Franța

Franța

versus
Bosnia-Herzegovina

Bosnia-Herzegovina

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Franța v Bosnia-Herzegovina

Campionatul European de baschet feminin a ajuns în faza sferturilor de finală, iar atenția noastră pentru pariuri se îndreaptă la partida Franța – Bosnia, programată miercuri, de la ora 19:00, la Strasbourg.

Franța: Forma echipei, știri și statistici

Franța a avut un parcurs fără greșeală până aici, cu 3 victorii în 3 meciuri, dar și cele mai bune cifrre din cadrul turneului final. Gazdele întrecerii au realizat o medie de 87 de puncte și succese la o diferență medie de 29,3 puncte, după partidele cu Croația (105-63), Cehia (71-51) și Rusia (85-59).

Selecționata condusă azi de Valérie Garnier speră să întrerupă seria de la ultimele patru turnee finale, când a fost pierdut de 4 ori la rând în finala mare. Totuși, trebuie remarcat faptul că Franța nu a terminat niciodată mai jos de locul 3 la ultimele 6 ediții ale Campionatului European, seria fiind deschisă cu un titlu în 2009.

Apărarea destul de agresivă propusă de Valérie Garnier a fost una dintre cheile rezultatelor foarte bune de la Strasbourg. Forța grupului a fost un alt element care a făcut diferența până în acest moment. Franța nu are nicio jucătoare în topul celor mai bune realizatoare. Antrenoarea a preferat mai degrabă să rotească permanent jucătoarele. Nicio componentă din lot nu a jucat mai mult de 69 de minute cumulate în cele 3 partide. În schimb, nu mai puțin de 8 jucătoare au o medie de cel puțin 17 puncte. Același lucru este valabil și în privința punctelor realizate. Franța are la dispoziție 8 fete cu cel puțin 7 puncte realizate.

Centrul Sandrine Gruba este cea mai bună realizatoare a echipei, cu o medie de 14,3 puncte. Iar Valeriane Vukosavljevic este nr. 1 la recuperare din naționala Franței, cu o medie de 8,3.

Bosnia-Herzegovina: Forma echipei, știri și statistici

Bosnia-Herzegovina este surpriza plăcută de la Campionatul European de baschet organizat de Franța și Spania. Aflată la prima participare din ultimii 22 de ani la turneul final continental, echipa condusă de Goran Gojo a ajuns până în sferturile de finală și are acum două șanse pentru a obține o calificare directă la Campionatul Mondial. Pentru asta trebuie să câștige meciul cu Franța sau următoarea întâlnire din turneul 5-8, în cazul unei eșec cu această ocazie.

Bosnia-Herzegovina a produs și unul dintre cele mai neașteptate rezultate de până acum, după ce a învins Belgia, una dintre favorite la o clasare pe podium, cu 70-55, chiar în partida de debut. Calificarea în fazele superioare a fost obținută după o victorie în fața Turciei, cu 64-54. În ultimul meci din grupă a pierdut însă în fața Sloveniei cu 91-81, motiv pentru care a fost nevoită să joace un tur suplimentar cu Croația, joc câștigat cu 80-69.

Naturalizarea americancei Jonquel Jones, câștigătoare a Euroligii cu Ekaterinburg, este fără doar și poate cartea câștigătoare a Bosniei la acest turneu final. Centrul de 1.98 este pe primul loc la Eurobasket atât în ierarhia celor mai bune realizatoare – medie de 20,8 puncte, dar și la recuperare – 14,5. Jones a jucat în medie 38,1 minute. Există însă o jucătoare din lot, Marica Gajic, care a evoluat și mai mult: medie de 38,7 minute.

Statistica meciurilor directe Franța v Bosnia-Herzegovina

Franța și Bosnia-Herzegovina nu s-au întâlnit în ultimii ani în meciuri oficiale.

Cote pentru Franța v Bosnia-Herzegovina

Franța nu a stat cu nimeni la discuții și a câștigat de la 20 de puncte în sus cu toate adversarele. Cu Rusia, o altă națională calificată în sferturile de finală, a realizat un succes la o diferență de 26 de puncte. În oferta de pariuri Betrano avem o cotă de 1.85 pentru H1 – 16,5 puncte Franța și în acest meci.

Franța vs Bosnia-Herzegovina Pont: Franța peste 79,5 puncte

Franța arată foarte bine la acest turneu final și a devenit principala favorită la câștigarea trofeului. Este periculoasă din toate pozițiile și are și o bancă de rezerve destul de puternică. A avut permanent prospețime în teren și așa se explică, de altfel, și medie de 87 de puncte pe joc. Bosnia și-a ridicat mult nivelul după ce a naturalizat-o pe Jonquel Jones, dar după cifre pare dependentă de această jucătoare. Cu siguranță că Franța va încerca să o anihileze, caz în care își va face meciul mai ușor. Bosnia are deja un meci în care a primit peste 80 de puncte, chiar într-o partidă decisivă cu Slovenia.

Miza: 7/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici