1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Fenerbahce - Besiktas

Fenerbahce - Besiktas - Ponturi Pariuri Baschet Turcia TBL - Turcia - Play-off - Semifinala - Meciul 2 - 01.06.2024

Curry
Curry

2024-06-01 01:54:00

Baschet Turcia - TBL - Play-off

01 Iunie 2024, 20:30

Fenerbahce Ulker

Fenerbahce Ulker

versus
Besiktas

Besiktas

2.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Fenerbahce Ulker v Besiktas

Besiktas încearcă să egaleze situația cu Fenerbache și să ducă seria în infernul de pe terenul propriu într-un meci care contează pentru semifinalele primei ligi din Turcia, baschet masculin.

Analizăm partida și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Fenerbahce Ulker: Forma echipei, știri și statistici

 Fenerbache visa frumos. Însă, PAO s-a decis să le strice visul și să o elimine pe Fener în semifinalele Euroligii după un meci în care turcii au pierdut la capitolul apărare, acolo unde Ergin Ataman, turc la orgini, a reușit să îi oprească prin propriile arme. În plus, se cunoaște faptul că Ataman are un oarecare dispreț pentru Fener, deci, victoria a fost cu atât mai dulce pentru acesta.

Revenind la meciul de astăzi al lui Fener, mă bucur să văd că Wilbelin și-a revenit și a avut o prestație solidă în primul meci din semifinalele TBL, masculin. Afirm acest lucru pentru că, din păcate pentru el, a avut cea mai slabă performanță a unui jucător într-o finală de Euroligă VREODATĂ. A fost un fiasco total, un minus 9 la PIR, se făceau unele glume că a îmbrăcat maioul greșit și că din vară va poposi la Atena. 

Categoric au lotul mai bun, experiență mult mai mare. Aici mă refer în primul nume care imi vine în minte este Calathes, un baschetbalist care poate câștiga meciuri doar pentru că e pe teren și să dea o pasă potrivită la timpul ei, ca dovadă că în ultimul meci a livrat 11. Nigel Hayes și Wilbekin sunt doi fundași de temut în timp ce Motley este, pentru mine, în top 5 pivoți din Europa la ora la care scriu articolul.

Fenerbache trebuie să respecte planul meciului 1. Sunt convins că Jasikevicius nu este mulțumit de defensiva din primul meci și va încerca să contracareze cumva punctele destul de multe primite pe teren propriu.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Besiktas: Forma echipei, știri și statistici

Besiktas este o echipă care oricând poate face surprize. A dovedit-o de atâtea ori, în special în EuroCup, atunci când nimeni nu le dădea vreo șansă, au reușit să o elimine pe Hapoel Tel Aviv, Gran Canaria și au fost la un pas să le srri e sărbătoarea francezilor și să avanseze în finală alaturi de Paris Basketball. Și, credeți-mă, ar fi fost infern la Istanbul și nu îi vedeam atât de favoriți pe parizieni.

Revenind aici, Besiktas nu a făcut neapărat o partidă rea în primul meci. Da, au pierdut la 8 puncte, însă faptul că au avut prestația din ofensivă destul de solidă le dă șanse pentru meciul 2. Ok, cine știe stilul lui Besiktas și al lui Alimpijevic, antrenorul principal al " vulturilor " ( care de curând a semnat prelungirea contractului ), știe că principala lor armă în meciurile importante este defensiva. O defensivă care, în meciul 1, a funcționat puțin spre deloc.

De fapt, acesta este aspectul care trebuie îmbunătățit pentru ca Besiktas să aibă șanse aici. Au un lot bunicel, de văzut dacă Delgado îi poate face față lui Motley. Mi se pare cel mai dezechilibrat duel. În rest, dacă Besiktas pune în scenă o apărare zonă mai exactă, pot avea șansa lor.

Au terminat sezonul regulat pe locul 3, cu un record de 21-9, o statistică excelentă având în vedere și parcursul european îndelungat, sferturi de finală de EuroCup. Este capital pentru Besiktas să câștige aici ca să mute presiunea pe Fener în următoarele două meciuri.

Statistica meciurilor directe Fenerbahce Ulker v Besiktas

Fenerbahce are un record impresionant pe teren propriu vs Besiktas. Au câștigat 16 din ultimele 17 întâlniri de pe teren propriu împotriva acestora și se așteaptă ca acest meci să nu facă rabat de la capitolul statisticii.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Fenerbahce Ulker v Besiktas

Pe lângă recomandarea principală, Fener are o cotă de 1.45 să conducă la pauză în această întâlnire. O cotă micuța dar care poate fi luată în seamă pentru o selecție pentru un eventual bilet multiplu.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Fenerbahce Ulker vs Besiktas Pont: Fenerbahce -13.5 puncte

Euroligă vs EuroCup. Aici ajungem într-un final. Sunt două competiții de clasă mondială însă o semifinală de Euroligă este mult mai valoroasă decât un sfert de finală de EuroCup. Vorbim de un Fener care merge foarte bine pe teren propriu și au o bancă mult mai lungă, chiar dacă au destule absente. Simonovic are șanse mici să joace de partea celor de la Besiktas însă, din păcate pentru trupa lui Alimpijevic, valoarea dintre cele două este mult prea mare și ar trebui să se vadă în această întâlnire. De asemenea, Jasikevicius a cerut atenție sporită în apărare. Îmi vine greu să cred că Besiktas va mai putea să înscrie spre 90 de puncte aici, în meciul 2.

Baschet Turcia - TBL - Play-off

Fenerbahce -13.5 puncte

2.70
Fenerbahce Ulker vs Besiktas

01 Jun 24, 20:30

Miza: 8/10
Cota: 2.70
Status: Castigat

Fenerbahce Ulker vs Besiktas Pont: Fenerbahce -4,5 puncte la pauză

Fener și-a construit în jocul 1 un avantaj de 8 puncte la pauză în ultimele 3 minute din sfertul 2, deci poate veni oricând cu un run de 5-0 sau 8-0 de exemplu. Voi miza pe un avantaj de minim 5 puncte la pauză în contul gazdelor, această alegere ieșind de fiecare dată în ultimele 5 meciuri susținute de Fener acasă cu rivala din oraș, implicit în meciul de cupă când galbenii aveau 33 de puncte avantaj după primele două sferturi. Cota selectată vine din oferta Betano pariuri sportive

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici