1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Fenerbahce - Tofas, Ponturi Pariuri Baschet, Turcia, 15.03.2020. Mergem pe un pariu special la acest meci

Fenerbahce - Tofas, Ponturi Pariuri Baschet, Turcia, 15.03.2020. Mergem pe un pariu special la acest meci

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-03-14 22:11:00

Baschet Turcia - Super Ligi

15 Martie 2020, 12:00

Fenerbahce

Fenerbahce

versus
Tofas Bursa

Tofas Bursa

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Fenerbahce v Tofas Bursa

Continuăm seria predicțiilor din Super Ligi – Turcia, baschet masculin – cu o selecție de la partida Fenerbahce Beko – Tofas, din cadrul etapei a 23-a în sezonul regulat.

Fenerbahce: Forma echipei, știri și statistici

Fenerbahce Beko (16-5) încearcă să urce pe locul 3 în ierarhia la zi, fiind la două puncte în spatele echipei Galatasaray, care are însă și două meciuri în plus disputate. În urmă cu o săptămână, formația lui Zeljko Obradovic s-a impus la limită cu scorul de 74-73 pe terenul echipei Besiktas Istanbul, într-un meci în care Nando de Colo a terminat cu 20 de puncte.

Gazdele ar fi trebuit să joace vineri în Euroligă cu Panathinaikos, dar competiția din Europa a fost deocamdată suspendată. Așadar, Fenerbahce este mai odihnită pentru această întâlnire și prin urmare ar putea să mizeze mai mult pe oamenii de bază, pentru a le asigura o formă optimă până la reluarea Euroligii.

Fenerbahce a câștigat patru din ultimele cinci partide în Super Ligi, fiind la trei victorii distanță de rivala Anadolu Efes. Înfrângerea din această perioadă a venit cu Galatasaray (75-80), pe teren propriu. Formația din Istanbul are o medie de 80,23 puncte, iar Nando de Colo este cel mai bun realizator, cu o medie de 17,25 puncte. Joffrey Lauvergne are o medie de 6,67 recuperări, iar Kostas Sloukas este cel mai bun pasator, cu 6,93 asissts.

Tofas Bursa: Forma echipei, știri și statistici

Tofas (15-7) ocupă locul 5 înaintea acestei deplasări și încearcă să-i amenințe poziția echipei gazde cu un succes. Formația antrenată de Orhun Ene încearcă să ajungă cel puțin în Top 4 până la finalul sezonului regulat, în tentativa de a avea avantajul terenului propriu în primul tur al play-off-ului.

Oaspeții au câștigat ultimul meci din campionat cu 79-71 cu Afyon Belediye. Rion Brown cu 16 puncte și Tarik Phillip cu 12 puncte au fost cei mai influenți jucători. Cu câteva zile înainte, Tofas a reușit să se califice și în fazele superioare ale Eurocup, a doua competiție ca valoare din Europa, după ce a învins Andorra cu 97-94. Devin Williams a fost cel mai bun om atunci, cu 22 de puncte.

Tofas are al doilea atac în campionat după Anadolu Efes, cu o medie de 87,64 puncte. A reușit până acum o medie de 25,18 pase decisive, cu șase mai multe decât Fenerbahce, fiind mai bună și la recuperare 30,32 vs 28,50. Rion Brown este liderul echipei cu 16,50 puncte, în timp ce Devin Williams are o medie de 7,5 recuperări.

Statistica meciurilor directe Fenerbahce v Tofas Bursa

Fenerbahce a obținut 57 de victorii în 90 de meciuri cu Tofas în campionat, impunându-se inclusiv în ultimele opt partide. În tur, echipa din capitala Turciei s-a impus cu 82-76 la Bursa. Melih Mahmutoglu a terminat partida cu 29 puncte, iar Ahmet Duverioglu cu 15 puncte la Fener. De partea cealaltă, cei mai buni realizatori au fost Tarik Phillip – 18 puncte și Sammy Mejia - 13 puncte.

Cote pentru Fenerbahce v Tofas Bursa

Tofas nu a mai pierdut în campionat la o diferență mai mare de 10 puncte din decembrie 2019, de la partida cu Anadolu Efes (72-83). Echipa oaspete pare într-o bună dispoziție de joc și dacă nu va produce surpriza, are capacitatea de a limita proporțiile scorului. Pentru H2 +10,5 puncte, Betano oferă cota 1.57.

Fenerbahce vs Tofas Bursa Pont: Rion Cortez Brown peste 20,5 total puncte, recuperări și pase decisive

Pentru acest meci ne-am orientat către performanța individuală a americanului Rion Cortez Brown, transferat de curând de la Panathinaikos. El a evolua în patru jocuri de campionat pentru Tofas și și-a câștigat deja un loc în echipa de start. Brown a realizat cel puțin 16 puncte în toate cele patru partide, aruncă de cel puțin trei ori / joc dincolo de arc. O performanță similară a lui Brown și cu Fenerbahce, meci în care Tofas trebuie să fie la înălțime pentru a spera la Top 4, ridică șansele de reușită pentru un pariu verde. Pe o bază de 16 puncte, americanul ar mai trebui „să pună” cinci pase decisive și recuperări. Totalul propus de noi la acest joc a fost depășit de Brown în toate cele patru partide din Super Ligi pe care le-a disputat.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici