1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. FC Argeș Basketball - Rapid București

FC Argeș Basketball - Rapid București - Ponturi Pariuri Baschet LNBM Play-off - 16.04.2024

Curry
Curry

2024-04-15 23:47:00

Liga Națională de Baschet Masculin - Play-off

16 Aprilie 2024, 19:30

FC Argeș Basketball

FC Argeș Basketball

versus
Rapid București CS

Rapid București CS

2.30

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru FC Argeș Basketball v Rapid București CS

Rapid București încearcă să " rămână în viață " și să prelungească seria cu Piteștiul

Analizăm meciul 3 din optimile de finală ale playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin din România și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

FC Argeș Basketball: Forma echipei, știri și statistici

Mă așteptam să câștige Argeșul în deplasare pe terenul giuleștenilor ? Da. Am spus-o și în primul meci, mă aștept ca aceștia să facă " break-ul " și să câștige pe teren advers. Mă asteptam să fie câștige două din două? Mai greu. Și asta pentru că mă așteptam la o reacție de orgoliu din partea giuleștenilor care nu a venit. 

Argeșul arată solid. Da, nu se pot bate într-o serie de la egal la egal cu Universitatea BT Cluj-Napoca însă cu siguranță pot pune probleme. Ghinionul lor, însă, este că la o eventuală calificare mai departe, ar da tocmai de ardeleni în semifinalele competiției. ( Da, Universitatea încă nu e calificată însă unul din trei meciuri vs Dinamo București va fi o formalitate ).

Am văzut meciul 1 cap-coadă în timp ce al doilea l-am urmărit pe sărite, trebuie sa recunosc acest aspect. Chiar dacă giuleștenii au fost în avantaj pe tot parcursul primei reprize, o dată chiar în double digits ( diferență formată din mai mult de două cifre ), niciodată nu am simțit că Argeșul ar fi ieșită din joc. Au o putere de revenire fantastică oricând scorul o cere.

Motorul echipei rămâne în continuare Nikola Jevtovic, căpitanul " viola " contribuie la toate fazele acestora și pune pe parchet un efort fantastic pe ambele faze. Apoi, fadeaway-ul său este unul din cele mai curate din România la această oră.

Sunt favoriții hârtiei însă Rapidul vine să își joace ultima șansă. Trebuie să joace fel puțin la fel de bine ca în ultimele două meciuri pentru a câștiga aici.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rapid București CS : Forma echipei, știri și statistici

Rapidul își joacă ultima șansă și o va face in fața unei săli arhipline. Și aici este de lăudat atmosfera pe care piteștenii o fac meci de meci pe teren propriu și cum își susțin echipa. 

Nu vreau să mă repet însă mă simt nevoit să reafirm că giuleștenii, cu o galerie precum fetele la handbal ar putea face mult, mult mai multe. Însă, din păcate pentru giuleșteni, în sala " Rapid " bate de cele mai multe ori vântul și asta se vede în evoluțiile echipei.

Una peste alta, eu o consider pe Rapid favorită aici. Știu, cotele nu spun asta însă tot cotele o dădeau certă favorită pe echipa din Giulești în primele două meciuri. Vorbim puțin despre aceste aspecte în rândurile următoare.

În primul rând, este ocazia perfectă pentru a te face remarcat. Apoi, Rapidul are genul de jucători clutch pe care Argeșul nu-i are, cu toate că Curry din tabăra piteștenilor a făcut un coast to coast superb în primul meci. 

De asemenea, mi se pare că Rapidul stă mai bine la capitolul jucătorilor români, unde dacă Șomăcescu joacă ceea ce trebuie și nu aruncă de trei în mod repetat și obsesiv dacă nu ii intră primele aruncări, Rapidul chiar are o șansă bună.

Din nou menționez, problema apare sub panou. Dacă Rapidul o poate limita pe FC Argeș Basketball în spațiul de 3 secunde consider că sunt favoriți aici.

Statistica meciurilor directe FC Argeș Basketball v Rapid București CS

3-2 pentru Argeș în ultimele întâlniri directe. Un aspect foarte important de menționat este că Rapidul a pus probleme reale în ultimul meci din Trivale, partidă pierdută la mare lupta, 84-87.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru FC Argeș Basketball v Rapid București CS

Pe lângă recomandarea principală, Rapidul are capacitatea să țină aproape de un eventual avantaj al Piteștiului. O variantă mai " sigură" la pronosticul principal este handicapul de 6.5 puncte pe Rapid pentru o cotă de 1.55.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

FC Argeș Basketball vs Rapid București CS Pont: Rapid câștigă meciul

Rapid joacă meciul sezonului din toate punctele de vedere. O eliminare cu 3-0 încă din primul tur ar fi destul de rușinoasă. În momentul în care Rapid este văzută outsider, de regulă, atunci performează cel mai bine, a se vedea semifinala de Cupa cu Oradea. Un singur lucru are de rezolvat Tudor Costescu : limitarea piteștenilor sub atac. În rest, are jucătorii mai buni individual. Dacă reușește să îi facă să înțeleagă faptul că sunt la un pas de eliminare, ei bine, atunci Rapidul va câștiga aici. A fost foarte aproape să o facă în n sezonul regulat și nu văd de ce nu ar putea să spargă gheața în această serie și să câștige aici.

Liga Națională de Baschet Masculin - Play-off

Rapid câștigă meciul

2.30
Miza: 10/10
Cota: 2.30
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

Cele mai recente avancronici