1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. CSU Sibiu - CSO Voluntari

CSU Sibiu - CSO Voluntari - Ponturi Pariuri Baschet LNBM Play-off - 18.04.2024

Curry
Curry

2024-04-17 23:41:00

Liga Națională de Baschet Masculin - Play-off

18 Aprilie 2024, 19:45

CSU Sibiu

CSU Sibiu

versus
Voluntari CSO

Voluntari CSO

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru CSU Sibiu v Voluntari CSO

CSU Sibiu și CSO Voluntari se întâlnesc a 3-a oară în decurs de o săptămână.

Este 1-1 la general în playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin din România și seria se mută în Transilvania.

Analizăm partida din Sibiu și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSU Sibiu: Forma echipei, știri și statistici

CSU Sibiu și-a făcut treaba în primele două meciuri de la Voluntari. A câștigat meciul 2 și a mutat presiunea pe echipa ilfoveană care va trebui să câștige cel puțin un meci pentru a câștiga sau macar să ducă seria in decisiv pe teren propriu.

Mi-a plăcut Sibiul până acum. Chiar dacă joacă acasă, în continuare pornesc cu șansa a doua pentru simplul fapt că nu au banca necesară încât să ducă o serie de genul. Nu ascund faptul că mi-aș dori ca Sibiul să avanseze mai departe pentru suporterii și atmosfera din sala " Transilvania " la fel cum nu am decât să respect masiv munca pe care o face Ionuț Georgescu, managerul general al Voluntariului, la echipa ilfoveană.

Ardelenii au o rotație de 7 oameni, maxim 8. Au profitat de oboseala celor de la Voluntari și vor să o facă la maxim cu o nouă victorie. Contează enorm la ce nivel e Barro, al doilea pivot al echipei din Sibiu. Pentru că dacă acesta nu este " prezent ", Voluntariul va domina autoritar lupta de sub panou.

În schimb, după cum am menționat în primul meci, Sibiul poate avea o armă secretă în Ivanov care, cu experiența sa, poate fi jucătorul clutch de care aceștia au nevoie.

Threatt îi ajută mult la ritmul rapid pe care aceștia vor să îl impună dar, spre binele lor, ar face bine ca în momente decisive să nu își mai asume ultima aruncare.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Voluntari CSO: Forma echipei, știri și statistici

Cu siguranță Voluntariul își dorea 2-0 după primele două meciuri ale seriei contra ardelenilor. Însă, sincer, CSU chiar a meritat să învingă și cu puțin noroc putea câștiga chiar de două ori daca îi intr tripa lui Threatt din primul meci. 

Din punct de vedere individual, chiar dacă mă repet, Voluntariul este peste Sibiu. Insa, la această oră, cel mai important rol într-o victorie a ilfovenilor aici îl are...preparatorul fizic. Oaspeții de astăzi au avut o serie de jocuri foarte încărcate, cu deplasări lungi, pline de însemnătate și acest lucru a părut să fie vizibil în primele meciuri, părea că jucătorii își pierd luciditatea în momente cheie, chiar dacă începeau bine.

Dacă Allen și Justice vor putea să absoarbă energia sălii și " ura " pe care sibienii o vor exprima prin huiduieli încă de la încălzire, Voluntari are o șansă mare aici. 

Trebuie să stabilim un aspect, nu cred că Voluntari ar putea pierde back to back în sala Transilvania din Sibiu, cu tot respectul pentru suporterii fanatici din Sibiu. Ar trebui ca Sibiul să fie " perfectă" două meciuri la rând și nu știu dacă vor putea face asta.

Probabil vor juca același stil rapid, dacă vor încerca să îl încetinească nu vor avea șanse de izbândă prea mari. De altfel, nici jucătorii, tot lotul de altfel, nu este conceput pentru atacuri la limită cum, de exemplu, este Olympiacos în Euroligă.

Statistica meciurilor directe CSU Sibiu v Voluntari CSO

3-2 pentru Voluntari este scorul ultimelor 5 întâlniri directe, ultimele două desfășurându-se în decursul ultimelor zile, scorurile fiind 91-89 pentru Voluntari și 98-96 pentru Sibiu, ambele pe terenul ilfovenilor.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru CSU Sibiu v Voluntari CSO

Pe lângă recomandarea principală, Voluntariul este favorită aici cu o cotă de 1.72 la victorie. O cotă interesantă dacă ne raportăm la valorile celor două echipe în acest context, de play-off.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSU Sibiu vs Voluntari CSO Pont: Voluntari peste 82.5 puncte

Nu îmi dau seama cât la sută vor fi fizic cei din Voluntari. De aceea, aleg să mizez pe punctele ilfovenilor. Sibiul are lacune destul de mari în apărare și depinde de toți jucătorii să facă un joc defensiv bun. Da, Voluntari este favorită însă Sibiul poate oricând să vină cu triple destul de multe care să îi pună în dificultate pe cei din sudul țării. Atunci când ești obosit primul lucru care suferă este defensiva. Ce poate să exceleze, totuși, este ofensiva care cred eu că va fi la cote înalte dacă vorbim de Voluntari. Indiferent de rezultatul final cred că ilfovenii pot marca minim 83 puncte aici. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Liga Națională de Baschet Masculin - Play-off

Voluntari peste 82.5 puncte

1.85
CSU Sibiu vs Voluntari CSO

18 Apr 24, 19:45

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

Cele mai recente avancronici