1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. CSU Sibiu - U BT Cluj-Napoca

CSU Sibiu - U BT Cluj-Napoca - Ponturi Pariuri Baschet LNBM - 24.03.2024 - Derby de Transilvania

Curry
Curry

2024-03-23 22:10:00

Liga Națională de Baschet Masculin

24 Martie 2024, 19:15

CSU Sibiu

CSU Sibiu

versus
U BT Cluj-Napoca

U BT Cluj-Napoca

1.85

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru CSU Sibiu v U BT Cluj-Napoca

Derby-ul Ardealului își desfășoară încă un episod în sala Transilvania din Sibiu, acolo unde CSU o întâlnește pe U BT Cluj-Napoca. Meciul contează pentru faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin din România.

Analizăm partida din Sibiu și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSU Sibiu: Forma echipei, știri și statistici

Hai CSU, întotdeauna peste U ! " este unul din refrenele preferate ale galeriei Sibiului care va umple până la refuz sala Transilvania din Sibiu. Este un refren care se putea cânta cu o doză foarte mare de adevăr în unele meciuri până acum câțiva ani. Totuși, de atunci și până acum diferența dintre ei și U BT Cluj-Napoca pare să crească an de an.

La nivel de lot, categoric, Clujul este superioară pe orice post. Totuși, derby-urile de genul se pot câștiga și cu sufletul. Moral bun există la Sibiu. De fapt, cu riscul de mă repeta, indiferent de starea în care ești înaintea unor astfel de meciuri, joci cel mai bun baschet când vezi o sală plină și peste 2000 de oameni care sar și cântă pentru tine.

Stau binișor la capitolul jucători români, cu Mirel Dragoste și Rareș Uță, doi jucători de națională. Vom avea față în față un duel de națională, cei doi fiind principalii pivoți pe care se bazează Mihai Silvășan la națională : Uță vs Cățe. Categoric, din punct de vedere al experienței dar și a valorii individuale Cățe pornește cu toate premisele să domine acest duel cu toate că pivotul clujenilor pare puțin ieșit din formă. ( E ceva normal acest lucru pe parcursul unui sezon, totuși).

Din punct de vedere al experienței, Ivanov și Pratt sunt doi jucători care au puterea de a gândi foarte bine situațiile limită. Însă, în schimb, deși Threatt este un marcator pur sânge, s-ar putea ca tocmai el să fie " calul troian " al Sibiului în fața unei echipe din Cluj care vine după un meci în care, teoretic, și-au învățat lecția.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

U BT Cluj-Napoca: Forma echipei, știri și statistici

U BT Cluj-Napoca rămâne singura echipă neînvinsă din campionat până la această oră și vrea să își continue parcursul perfect cu o victorie în fieful rivalei de o viață, CSU Sibiu.  

Universitatea a trecut printr-o sperietură destul de mare în ultimul meci de la Pitești, acolo unde a fost condusă mai bine de 3 sferturi din meci. Un sfert 4 perfect, încheiat 30-4, a adus în cele din urmă victoria pentru clujeni la capătul unui meci în care ardelenii au avut parte de o primire specială din partea suporterilor piteșteni care au afișat mesajul " We are proud of you too ! " ( Referitor la mesajele clujenilor din partida U BT Cluj-Napoca - CSM Târgu Mureș de acum două etape de după eliminarea clujenilor din EuroCup ).

Nu încape îndoială că aceștia sunt favoriți. Pentru Sibiu acest meci nu pică foarte bine pentru că sunt convins că elevii lui Mihai Silvășan și-au învățat lecția și nu vor să intre din nou moale în meci.

Universitatea este superioară la orice capitol și va fi însoțită la Sibiu de peste 100 de suporteri. De asemenea, să nu uităm de obiectivul vestiarului care e pe cale să se îndeplinească: să nu piardă vreun meci în sezonul regulat. Tot mai aproape de linia de final, sunt convins că jucătorii Clujului vor să facă și realitate acest obiectiv.

Oaspeții de azi rămân o echipă care joacă un baschet extrem de rapid și fizic și nu cred că mai pot repeta forma slabă din primele 3 sferturi cu Pitești și aici.

Statistica meciurilor directe CSU Sibiu v U BT Cluj-Napoca

Sibiul are dificultăți in a câștiga partidele cu Clujul în istoria recentă. O singură victorie a reușit Sibiul împotriva Clujului în ultimele 10 întâlniri.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru CSU Sibiu v U BT Cluj-Napoca

Pe lângă recomandarea principală, Clujul trebuie să arate că și-a învățat lecția din punct de vedere defensiv după meciul cu Pitești din etapa trecută. 1.83 este cota pentru maxim 167 puncte marcate în această partidă.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSU Sibiu vs U BT Cluj-Napoca Pont: U BT Cluj-Napoca - 10.5 puncte

Deja " pățiți " în etapa trecută cu Piteștiul, consider că U BT Cluj-Napoca va aborda această partidă cât se poate de serios. Sunt echipa mai bună, echipa favorită și cred că se vor impune aici. Sunt superiori pe toate posturile, îl pot folosi pe Patrick Richard ca și jucător român și pare meciul excelent pentru Cățe să își revină moral, in fața unei săli pline și deloc prietenoase. Mihai Silvășan știe ce înseamnă aceste meciuri, le-a jucat de multe ori în carieră și mai știe cât de importante sunt ele pentru suporterii Universității. Clujul e echipa mai valoroasă și ar trebui să se impună aici la mai multe posesii diferență.

Liga Națională de Baschet Masculin

U BT Cluj-Napoca - 10.5 puncte

1.85
Miza: 9/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici