1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. CSM Târgu Mureș - Rapid București

CSM Târgu Mureș - Rapid București - Ponturi Pariuri Baschet LNBM - 23.03.2024

Curry
Curry

2024-03-23 10:14:00

Liga Națională de Baschet Masculin

23 Martie 2024, 18:00

CSM Târgu Mureș

CSM Târgu Mureș

versus
Rapid București CS

Rapid București CS

2.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru CSM Târgu Mureș v Rapid București CS

CSM Târgu Mureș dă piept cu Rapid București într-un meci în care nicio echipă nu își permite să facă pași greșiți. Partida contează pentru a doua fază a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin din România.

Analizăm partida din Tg Mureș și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM Târgu Mureș: Forma echipei, știri și statistici

CSM Târgu Mureș trebuie să se revanșeze. În primul rând, trebuie să se revanșeze față de ei, de munca lor, apoi de suporteri. 

Am fost în sală la ultima etapă a ardelenilor de pe teren propriu, meci pierdut cu Dinamo București, 89-102, la capătul unei partide extraordinare din punct de vedere ofensiv pentru bucureșteni. Totuși, au fost câteva aspecte extrem de îngrijorătoare.

Am crescut într-un fel sau altul cu echipa din Mureș și am fost la sute de meciuri de-ale lor. În toți acești ani NU am auzit până acum sute de oameni să strige : " Rușine, rușine să vă fie ! " contra propriilor jucători. Însă, până și suporterul mureșean are răbdarea sa. Atitudinea a fost deplorabilă și doar un cot primit în figură de Jeremic părea să îi trezească din letargie pe aceștia. În final nu a fost cazul și Mureșul " bifa " o nouă înfrângere.

Într-adevăr, sunt circumstanțe atenuante, faptul că Martinic este încă suspendat. Însă, cu inca o înfrângere aici, Mureșul poate sa își vadă periclitate serios șansele la play-off. 

Trebuie să se schimbe atitudinea. Sunt multe " voci de tribună " care spun că ardelenii nu vor play-off-ul. Dați-mi voie să nu cred asta. Ar însemna să îți bați joc de meseria ta de sportiv în primul rând. Ce s-ar putea, totuși, ar fi să fie un conflict între antrenor și jucători. Aceștia păreau total deconectați în timeout-uri și respectul oferit față de antrenor nu părea cel mai ridicat. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Rapid București CS : Forma echipei, știri și statistici

Giuleștenii au început să primească mai mult respect după Final 8-ul organizat la Cluj-Napoca în luna februarie. După o victorie fără probleme în fața lui CSM Ploiești, a urmat o surpriză enormă în semifinale. Chiar dacă prestația din atac nu a fost cea mai strălucită, defensiva a fost imperială. Astfel, au reușit să câștige cu 63-61 în fața Oradiei. În finală au dat de gazda competiției, U BT Cluj-Napoca, care a învins cu 84-70. Totuși, la finalul meciului, clujenii prezenți în BT Arena i-au aplaudat la scenă deschisă pe rapidiști.

Sunt o echipă periculoasă. După părerea mea, sunt peste Dinamo, că tot a trecut recent meciul Mureșului cu aceștia. În prezent, sunt pe locul 7, la egalitate de puncte cu CSM Constanța care are avantaj la coșaveraj într-o eventuală egalitate de puncte la final.

O victorie pe terenul mureșenilor ar pune o diferență de două victorii între ei și ardeleni, o diferență care nu ar mai putea fi recuperată de gazdele de astăzi având în vedere că sunt doar două etape până la finalul sezonului regulat.

Au cel mai bun marcator din Liga Națională, pe Sayeed Prdigett, 19.4 puncte pe meci, un jucător care a început să îmi câștige tot mai mult respectul. Dacă la începutul sezonului îl vedeam luând mult prea multe acțiuni individuale, în prezent, aportul său defensiv este mult mai important și altruismul din atac este unul evident și se vede la capitolul statistică, la pase decisive, unde, în prezent, are o medie de 5 pe meci.

Statistica meciurilor directe CSM Târgu Mureș v Rapid București CS

3-2 pentru Rapid în ultimele 5 întâlniri directe. Totuși, cel mai important aspect este că toate 3 au venit consecutive. Dacă Rapidul câștigă aici, ar fi a 4-a victorie consecutivă a Rapidului împotriva celor din Târgu Mureș.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru CSM Târgu Mureș v Rapid București CS

Pe lângă recomandarea principală, Rapidul este echipa mai în formă și poate profita de degringolada din tabăra mureșeană. 1.80 este cota pentru ca aceștia să câștige acest meci.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM Târgu Mureș vs Rapid București CS Pont: Peste 169.5 puncte, prelungiri incluse

Mureșul își dă examenul de maturitate. Această afirmație vine poate puțin ironic în contextul în care ardelenii au mulți jucători cu experiență. Au o problemă reală cu apărarea în timp ce Rapid, prin Petrulevicius și Pridgett, sunt o reală amenințare pentru fiecare echipă. Va fi un meci extraordinar de tensionat, sunt convins că vom avea faulturi tehnice, faulturi antisportivă pentru că miza e enormă, în special pentru Mureș. Având în vedere sala plină, contextul, faptul că ambele echipe au o oferta ofensivă fantastică, mă face să cred că vom avea un meci cu puncte multe. E drept, e greu să se repete un nou 89-102 ca în ultima etapă cu Dinamo dar 170 puncte pot fi atinse.

Miza: 9/10
Cota: 2.55
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici