CSM CSU Oradea – U BT Cluj, Ponturi Pariuri Baschet, Liga Națională, 25.05.2023

Alte competiții baschet

Cota: 1.72

Adaugat de: Marius Huțu

25 Mai 2023 00:24 771 0
Logo CSM Oradea CSM Oradea
Logo U BT Cluj-Napoca U BT Cluj-Napoca
VS
18:30 25 Mai 2023
Baschet - Liga Națională

Analiză și informații pentru CSM Oradea v U BT Cluj-Napoca

CSM CSU Oradea și U BT Cluj se luptă în aceste zile pentru titlul de campioană în Liga Națională de baschet masculin. Se joacă după sistemul cel mai bun din șapte partide, ca în NBA. Seria a ajuns la meciul cinci, programat joi, de la ora 18:30, evenimentul fiind inclus și pe lista noastră de pariuri. Scorul este egal, 2-2, astfel că indiferent de ce se va întâmpla în această întâlnire, va mai urma cel puțin un meci la Cluj pe 28 mai.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

CSM Oradea: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î Î

CSM CSU Oradea a revenit după un sezon de pauză în finala Ligii Naționale de baschet masculin. Și a izbutit acest lucru după ce a ocupat prima poziție în play-off, motiv pentru care deține și avantajul terenului propriu în seria cu U BT Cluj.

Până la primul joc al finalei, Oradea nu a cedat nicio partidă în tururile eliminatorii. A învins BC Timișoara cu 3-0 în sferturile de finală, scor pe care l-a înregistrat și în semifinala cu CSU Sibiu. Lupta pentru trofeu a început-o, de asemenea, în forță, cu două victorii pe teren propriu, cu 79-73, respectiv 93-83. Formația lui Cristian Achim a cedat însă în următoarele două jocuri la Cluj, 70-80 și 80-86. După cum se poate observa, coșaverajul în cele patru jocuri de până acum este și el egal, fiecare tabără având câte 80.5 puncte reușite și primite. Pe tot sezonul, CSM CSU Oradea a înregistrat o medie de 86.81 puncte. De când au început tururile eliminatorii, clubul a avut o medie de 82.5 puncte.

În ultimul joc disputat acum 3 zile, Oradea a pierdut ritmul în sfertul doi, pe care l-a încheiat cu un „parțial” de 3-14. În această perioadă, echipa a înregistrat mai multe mingi pierdute. În ciuda încercărilor de a reveni în partea secundă, adversarii au jucat mai bine în momentele cheie. Mark Ogden și Donatas Tarolis au fost cei mai buni realizatori din tabăra lui Cristian Achim, cu câte 17 puncte.

Nu mai puțin de cinci jucători au o medie de peste 10 puncte în ultimele 10 jocuri: Tarolis (14 puncte), Kristopher Jameil Richard (12.4), Ogden (12), Markovic (11.5), Neal (10.8). Toți au avut cel puțin 8 meciuri în această perioadă. În seria finală, Erick Neal a avut o medie de 20 de puncte în cele două jocuri de pe teren propriu și 16,25 puncte în toate cele patru partide.

CSM CSU Oradea a înregistrat o medie de 10,75 „triple” în cele patru meciuri ale finalei. Un randament mai slab la acest capitol a avut în jocul trei, când a încheiat cu o eficiență de 24% (8 din 33). În primele două jocuri acasă, Neal & Co au avut o eficiență de cel puțin 40% la aruncările de la distanță. Ei au încercat tripla de cel puțin 27 de ori pe meci.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

U BT Cluj-Napoca: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

U BT Cluj caută să câștige al treilea titlu consecutiv, performanță pe care a înregistrat-o ultima dată Asesoft Ploiești în perioada 2011-2015, când a legat patru titluri. În 2021 a câștigat Liga Națională tot după o finală cu Oradea, cu 3-2 la „general”. Anul trecut a depășit Voluntari cu 3-1.

Trupa lui Mihai Silvășan a ajuns în acestă finală după un sezon destul de solicitant, în care a disputat nu mai puțin de 18 jocuri și în EuroCup. Finala a început-o mai slab, echipa nu s-a legat, nici statisticile nu au arătat foarte bine. Spre exemplu, în prima partidă din serie a reușit cu cinci triple mai puțin decât Oradea (7-12).

Procentajele la 3 puncte au început însă să urce de la un joc la altul, de la 29% în prima partidă ajungând la 45% la cea mai recentă întâlnire. De subliniat faptul că U Cluj își asumă mai puține riscuri la 3 puncte. În niciun meci din cele patru nu a aruncat mai mult de 24 de ori dincolo de arc.

Locomotiva echipei este Leo Meindl, care în cele șapte meciuri din fazele eliminatorii a înregistrat o medie de 15.29 puncte. El a început ceva mai firav finala, cu 10 puncte, dar în urmă cu 3 zile și-a condus echipa spre victorie cu 18 puncte și 5 pase decisive.

În meciul patru, Clujul a avut cinci oameni care au terminat cu două cifre în dreptul punctelor. Evoluția bună a lui Meidl a fost susținută și de Patrick Richard – 15 puncte, iar Emanuel Cățe - 14 puncte, Nemanja Gordic – 11 puncte și Stefan Bircevic – 10 puncte.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe CSM Oradea v U BT Cluj-Napoca

Rivalitatea dintre cele două formații își consumă episodul cu numărul 10 al sezonului. U BT Cluj conduce la victorii cu 6-3, una fiind obținută în finala Cupei României (78-65). Dar după primele trei jocuri câștigate de clujeni, orădenii au echilibrat balanța, fiecare având câte trei succese în ultimele două luni și o săptămână. În play-off, cele patru meciuri au avut următoarele rezultate:

CSM CSU Oradea – U BT Cluj 79-73

CSM CSU Oradea – U BT Cluj 93-83

U BT Cluj – CSM CSU Oradea 80-70

U BT Cluj – CSM CSU Oradea 86-80

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru CSM Oradea v U BT Cluj-Napoca

Se va juca tare, ambele echipe vor încerca să evite jocul pe tranziție al adversarului. Detaliile vor conta mai mult ca oricând. Într-un meci în care apărările vor ieși probabil în prim-plan, la Superbet pariuri sporive avem o cotă de 1.85 pentru sub 158.5 puncte.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

CSM Oradea vs U BT Cluj-Napoca Pont: Handicap U BT Cluj + 4,5 puncte

Este un meci cheie, cine ajunge la trei victorii ia o opțiune imensă pentru a câștiga titlul în Liga Națională. U BT Cluj a început mai slab finala, dar și-a reglat din mers ritmul și revine la Oradea cu un moral refăcut. Amebele tabere au insistat pe ideea că echipele sunt egale valoric. Anticipăm că acest echilibru se va reflecta cel mai bine în acest joc cinci. Oradea va avea avantajul publicului, Clujul răspunde cu rutina acumulată în jocurile de mare calibru din EuroCup. Poate câștiga oricine acest joc, dar pariul nostru merge către un H2 + 4,5 puncte, mizând pe faptul că actuala campioană a înregistrat o creștere de formă.

Pont pariuri: Handicap U BT Cluj + 4,5 puncte

Miza: 7/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Marius Huțu

Status: Castigat

CSM Oradea vs U BT Cluj-Napoca Pont: +5,5 handicap U BT Cluj

U BT Cluj și-a revenit după cele două înfrângeri de la Oradea, câștigând partidele de acasă, așa că e pe val. Confruntarea de azi este una deosebit de importantă, învingătoarea urmând să ia o opțiune serioasă pentru câștigarea trofeului. Cel mai probabil, va fi un joc foarte echilibrat. Doar prin cine știe ce circumstanțe una dintre echipe se va distanța la o diferență mare de puncte. Se va pune mult baza pe defensivă și pe blocarea pieselor importante ale adversarei. Pariul este câștigător și dacă oaspeții pierd la maxim 5 punte diferență. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Pont pariuri: +5,5 handicap U BT Cluj

Miza: 7/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Caramavrov

Status: Castigat

Marius Huțu

Ponturi:

7

Castigate:

4

Pierdute:

3

Anulate:

0

Salutare! Sunt Marius Huțu, jurnalist de sport din 1999. Am început activitatea la Transilvania Expres, iar din 2005 am fost cooptat în redacția ProSport. Din 2021 am făcut parte din echipa Eurosport România, iar azi sunt membru al echipei We Love Sport. Sunt specializat pe handbal, domeniu pe care îl mediatizez de peste 17 ani. Experiența am dobândit-o inclusiv prin prezența la 12... citeste mai mult

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PONTURI DE LA PARIURIX

Ultimele ponturi si avancronici