1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. CSM Constanța - CSM Oradea

CSM Constanța - CSM Oradea - Ponturi Pariuri Baschet LNBM Play-off - 16.04.2024

Curry
Curry

2024-04-16 00:56:00

Liga Națională de Baschet Masculin - Play-off

16 Aprilie 2024, 20:00

CSM Constanța

CSM Constanța

versus
CSM Oradea

CSM Oradea

2.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru CSM Constanța v CSM Oradea

CSM Constanța încearcă să rămână în joc și să prelungească seria cu CSM Oradea din primul tur de play-off din Liga Națională de Baschet Masculin.

Analizam partida din Dobrogea și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM Constanța: Forma echipei, știri și statistici

CSM Constanța are un sezon decent. Nici bun, nici rău, cred că exact conform așteptărilor, deși, cu siguranță, un loc 6 care să îi permită un duel cu Voluntari de exemplu era mai la îndemână pentru trupa lui Dan Fleșeriu.

Rămânând la capitolul antrenor, nu neg, am o afinitate pentru antrenorul Constanței încă de pe vremea când era antrenor la CSU Sibiu. A fost o scurtă perioadă în care îmi pierdusem interesul față de baschet însă felul în care aborda meciurile, dragostea sa față de baschet și respectul pe care îl arată celor din tribune m-a făcut să înțeleg, de fapt, câtă pasiune are acest om pentru fenomen, pentru baschet.

CSM Constanța rămâne o echipă explozivă și reactivă. Marea ei problemă este că nu știe să se apere. La capitolul " atletic " trebuie să îl menționez din nou pe Griffin. Îmi vine foarte greu să cred că acesta va evolua și în sezonul viitor la Constanța, în special pentru că ultimele zvonuri îl dau plecat într-un campionat mai puternic decât al nostru.

Va fi interesant de văzut cum va începe Constanța această partidă. Dacă pind încredere și le intră unele lovituri la început de meci cred că putem să " avem un meci". Altfel, va fi o nouă partidă fără istoric și o victorie fără mari probleme pentru cei din Oradea.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM Oradea: Forma echipei, știri și statistici

CSM Oradea continuă evoluțiile bune din play-off. De altfel, aceasta a fost rețeta echipei în ultimii ani, chiar și atunci când nu câștigau titlul. Se mobilizau excelent exact când trebuia și câștigau titlul sau ajungeau prin finale de campionat.

La ora actuală, după plecarea lui Neal în Turcia, înlocuitorul acestuia mă intrigă puțin. Arată foarte bine din punct de vedere al CV-ului însă, din păcate pentru el, evoluțiile sale sunt mult sub așteptări. Nu o să îl judec foarte tare pentru că mi se pare genul de jucător care încă nu s-a acomodat și evoluțiile bune urmează să vină la un moment dat în acest play-off.

Dacă am vorbit de jucători care nu a confirmat, trebuie să vorbim și de unul care pare că își trăiește o a doua tinerețe : Cătălin Baciu. Multe meciuri în care se apropie de double double, o atitudine on and off court impecabilă și, categoric, cel mai bun sezon de multe încoace. Pe lângă el, trebuie să menționăm un alt om care face treabă sub panou, Gotcher, jucător care a venit la începutul acestui sezon de la Voluntari. 

Una peste alta, nu încape îndoială că Oradea este favorită aici. Au câștigat lejer primele două partide și au șansa să închidă seria încă de aici. Îi va aștepta, totuși, o replică solidă din partea Constanței pe care, sincer, cred că Achim se pregătește să o bată la propriul ei joc : dacă Constanța pregătește un ritm rapid, Oradea va fi și mai rapidă pentru că are această capacitate foarte bună de a se plia pe jocul adversarului.

Statistica meciurilor directe CSM Constanța v CSM Oradea

8 victorii la rând are Oradea în fața celor de la CSM Constanța. Ultima victorie a dobrogenilor venea în 2022, în 14 februarie, atunci când aceștia câștigau cu 83-75.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru CSM Constanța v CSM Oradea

Pe lângă recomandarea principală, cota pentru o victorie a Oradiei la minim 5 puncte este cotată la 1.55. Constanța poate pune probleme însă Oradea este echipa mai valoroasă.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

CSM Constanța vs CSM Oradea Pont: Peste 174.5 puncte

Este genul de meci în care Constanța trebuie să întreacă formă excelentă ofensivă de care Oradea a dat dovadă în ultimele meciuri. Joacă acasă, in sala în care își cunosc toate reperele și va avea avantajul publicului care va fi de partea lor. Indiferent de rezultatul final, dobrogenii trebuie să iasă cu capul sus. Conduși cu 2-0 la general, nu au cum să o limiteze prea mult pe Oradea din punct de vedere ofensiv. De aceea, pentru o victorie, vor trebui să joace extrem de rapid și să înceapă meciul foarte bine din punct de vedere ofensiv. Oradea a marcat 91/104 puncte în primele două meciuri din serie și mă aștept la încă o performanță asemănătoare în acest match-up.

Liga Națională de Baschet Masculin - Play-off

Peste 174.5 puncte

2.80
CSM Constanța vs CSM Oradea

16 Apr 24, 20:00

Miza: 10/10
Cota: 2.80
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

Cele mai recente avancronici