1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Baschet »
  4. Alte competiții baschet »
  5. Crvena Zvezda - Barcelona

Crvena Zvezda - Barcelona - Ponturi Pariuri Baschet Euroligă - 02.03.2024

Curry
Curry

2024-02-01 22:23:00

Baschet - Euroleague

02 Februarie 2024, 21:00

Crvena Zvezda MTS Belgrade

Crvena Zvezda MTS Belgrade

versus
Barcelona Basquet

Barcelona Basquet

1.72

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Crvena Zvezda MTS Belgrade v Barcelona Basquet

Steaua Roșie Belgrad dă piept cu Barcelona într-un meci în care, din punct de vedere al loturilor, Barca pornește favorită. Totuși, cu o atmosferă infernală, Zvezda speră să răstoarne calculele hârtiei.

Analizăm partida și încercăm să găsim cel mai bun pont.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Crvena Zvezda MTS Belgrade: Forma echipei, știri și statistici

Steaua Roșie Belgrad nu este în cel mai bun sezon al lor, cu siguranță. Totuși, un lucru ciudat se întâmplă cu echipa din Belgrad. Cu 10-14 la general, Zvezda obișnuiește să facă " upset-uri " dar pierde când ți-e lumea mai dragă.

În rest, Zvezda caută să facă încă o victimă din Spania, după ce în urmă cu doar câteva zile a învins-o pe Valencia, tot pe teren propriu, 82-64, la capătul unui meci dominat cap-coadă de sârbi, singura dată când spaniolii au contat în meci a fost în sfertul 1. 

Din punct de vedere al punctelor marcate / primite, la Zvezda este un echilibru dus aproape de perfecțiune. 81.9 puncte marcate, 80.2 primite. Îl au pe Teodosic, creierul echipei, un jucător care poate oricând să facă diferența într-un asemenea meci în care orice posesie va conta.

În continuare va lipsi Topic, unul din cei mai promițători baschetbaliști ai planetei însă, în rest, echipa este completă.

Zvezda vine cu un moral excelent, două victorii excelente, în special o nouă victorie cu Partizan care le-a adus un moral fantastic atât jucătorilor cat și spectatorilor care au umplut și vor umple din nou Stark Arena, până la refuz.

Sârbii sunt extrem de agresivi în apărare. Acest lucru poate fi cu două tăișuri, în funcție de arbitraj, poate fi un joc pe care îl pierzi extrem de ușor din cauza faptului că vei consideră că ți se fluieră faulturi ușor sau, dacă maniera e mai liberă, să câștigi meciul încă sfertul 1.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Barcelona Basquet: Forma echipei, știri și statistici

Nu știu câte etape din Euroligă vor trece până când o să ajungă să îmi fie " simpatic " Grimau, antrenorul lui Barcelona. Poate după ce va câștiga Euroliga... glumesc, bineînțeles.

Interesant este faptul că Barcelona stă mai bine în Euroligă decât în campionat. Totuși, dureros pentru fanii Barcelonei este faptul că în ambele competiții este în spatele rivalilor de la Real Madrid care ocupă primul loc.

Problema principală pentru trupa blau-grană este că forma recentă din deplasare nu este deloc un lucru cu care aceștia se pot lăuda. 4 din ultimele 5 meciuri pe care Barcelona le-a disputat în deplasare, în Euroligă, au fost înfrângeri.

Una peste alta, totuși, din punct de vedere individual, Barcelona este peste Zvezda. Însă să fie acest aspect suficient pentru o victorie în fața a peste 16 mii de sârbi care vor cânta din primul până în ultimul minut ?

Nu știu. Însă, ce știu, e că Barcelona se poate să aibă probleme mari sub panou, din punct de vedere al recuperărilor. Vesely nu e la 100 la sută, Parker pare că în deplasare nu depune același efort în defensivă și lucrurile se pot complica de aici pentru că vorbim de lucruri esențiale în baschet, în speță, aici, de boxout.

Momentan, jocul Barcelonei pare să se plieze pe un stil modern de baschet, nu pe unul de " bătaie " cum va fi la Belgrad.

Statistica meciurilor directe Crvena Zvezda MTS Belgrade v Barcelona Basquet

10 este numărul pe care Zvezda trebuie să îl " bată" in această întâlnire pentru că Barcelona are 10 victorii consecutive contra Stelei Roșii din Belgrad. Totusi, contextul pare să fie mai " actual " ca niciodată pentru o victorie a sârbilor in această întâlnire.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Crvena Zvezda MTS Belgrade v Barcelona Basquet

Pe lângă recomandarea principală, forma Barcelonei din deplasare este dezastruoasă în acest moment în Euroligă. Cota pentru victoria lui Zvezda este de 2.05.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Crvena Zvezda MTS Belgrade vs Barcelona Basquet Pont: Crvena Zvezda peste 32.5 recuperări

Este un meci estențial pentru Zvezda care trebuie să câștige aici și să profite de forma din deplasare a Barcelonei care, clar, nu este cea mai bună. Aleg să " atac " linia de recuperări a Stelei Roșii care e superioară sub panou. Joacă acasă, au acea răutate în plus și cu siguranță acest lucru se va simți. Una peste alta, cu un Vesely care nu e la 100 la sută, Barcelona cred că va încerca mult de afară, nu va duce foarte mult jocul sub panou. Nu știu dacă vor și câștiga dar această linie poate fi depășită.

Miza: 9/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+55.37
Câștigate
16
Pierdute
24

Cele mai recente avancronici