Connecticut Sun vs Washington Mystics. Pariuri Ponturi Baschet WNBA, 03.07.2022

Alte competiții baschet

Cota: 1.50

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

03 Iul 2022 12:37 302 0
Logo Connecticut Sun Connecticut Sun
Logo Washington Mystics Washington Mystics
VS
20:00 03 Iulie 2022
Ponturi baschet WNBA

Analiză și informații pentru Connecticut Sun v Washington Mystics

Ajungem și în WNBA pentru a prefața duelul dintre Connecticut Sun și Washington Mystics. Am pregătit un pariu pentru acest eveniment pe care îl găsiți la finalul analizei. 

Connecticut Sun: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î V

Sun are 13-7 bilanț în acest moment și e pe locul 2 în Conferința de Est la 2 jocuri de liderul Chicago Sky. În ultimul joc au pierdut chiar pe terenul liderului, 83:91, meci în care au avut 80 de aruncări însă doar 32 și-au găsit ținta în timp ce Sky a avut procentaj mult mai bun, 32 de coșuri din 54 de aruncări. 

Jonquel Jones conduce echipa la capitolul puncte și recuperări cu medii de 15.1 respectiv 9.2. Brionna Jones este a două marcatoare cu 14.1 puncte înscrise în medie în timp ce Alyssa Thomas e liderul echipei la pase decisive cu o medie de 5.8

Gazdele înregistrează o medie de 85.1 puncte marcate și 77.9 puncte încasate, adică locul 3 în ligă la ambele capitole. Echipa preferă un ritm mai lent însă se bucură de o eficiență sporită pe plan ofensiv, ceea ce a dus la rezultate notabile până acum inclusiv un 7-3 bilanț acasă.

Weekend-ul viitor se va desfășura All-Star Game-ul iar Jonquel Jones va fi titulară.  Ea a fost numită MVP-ului sezonului trecut. Va fi a patra selecție pentru ea în All-Star și totodată își va ocupa locul de titular tot de atâtea ori. Și Brionna Jones alături de Alyssa Thomas vor juca în meciul vedetă, ele fiind rezerve. Pentru Brionna va fi a treia selecție iar pentru Alyssa a doua.

Washington Mystics: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Mystics au un sezon peste așteptări cu 13-9 bilanț și locul 3 ocupat în Conferința de Est. Fetele vin după două jocuri excelente în care au obținut victorii cu Altlanta Dream acasă, 92:74 și în deplasare la Los Vegas Aces, cea mai bună echipă din ligă, 87:86 după prelungiri, meci în care au fost egalate în ultima secundă a timpului regulametar după un coș de 3 puncte. 

Elena Delle Donne e cea mai bună marcatoare a echipei cu o medie de 15.3 puncte în timp ce Ariel Atkins o secondează cu 15 puncte înscrise în medie. Shakira Austin e cea mai bună recuperatoare cu o medie de 6.5 mingi culese iar Natasha Cloud iasă în evidență cu 7.3 pase decisive pe meci.

Washingtonul marchează 79.7 puncte pe meci, adică locul 8 în ligă la acest capitol și primește 76 de puncte în medie, având cea mai bună apărare dintre toate echipele. Mystics s-au sprijinit mult pe defensivă în acest sezon și succesul lor se trage datorită evoluțiilor din apărare în cea mai mare măsură. 

Ariel Atkins a fost selectată pentru All-Star game și va juca în echipă Wilson.

Elena Delle Donne e anunțată absentă, figurând ca fiind odihnită pentru acest joc.

Statistica meciurilor directe Connecticut Sun v Washington Mystics

La începutul sezonului fetele din Montville s-au impus cu 79:71 acasă ca mai apoi, acum două săptămâni în urmă, Washingtonul să se revanșeze acasă câștigând 71:63.

Cote pentru Connecticut Sun v Washington Mystics

Sun pornește cu prima șansă iar la Betano găsim o cotă de 1.44 pentru o eventuală victorie a lor. Under-ul merită atenție și el, pragul de sub 163.5 puncte e cotat cu 1.90 la aceeași agenție de pariuri 

Connecticut Sun vs Washington Mystics Pont: Sub 169.5 puncte

Seria din acest sezon dintre cele două echipe a ajuns la jocul 3. Am avut sub 150 de puncte în ambele jocuri de până acum iar pragul de mijloc la Betano pariuri sportive e la 163.5 puncte. Mă aștept să mai scadă în orele următoare însă luam o marjă de siguranță mai mare și mizăm pe sub 169.5 puncte în acest meci. Absența lui Delle Donne va conta, ofensiva echipei oaspete va avea de suferit iar sarcina principală rămâne apărarea. Avem în față echipele care au două din cele mai bune 3 defensive din ligă, gazdele ocupă locul 3 iar oaspetele locul întâi, astfel există suficiente circumstanțe pentru a încerca această variantă.

Pont pariuri: Sub 169.5 puncte

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Castigat

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

11

Castigate:

5

Pierdute:

5

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici